já sem neřek že nebudu jezdit na srazy ja jenom nemám čas tu bejt tak často a některý lidi mi lezou na nervy víš houmí.a neřek sem ani zmínku že bych se vrátilhomer01 píše:no koukám že starej benga se vrací![]()
a nic už s končením bengouši? už zase končit nechceš?
tak já bengáč končím ale už vážne
Re: tak já bengáč končím ale už vážne
Ty vole benga ty toho naděláš.Dluhů teď kvuli koupi nového auta budu mít jak nasráno(auto mám roztřeleny,ne vlastní vinou a navíc nedostanu ani korunu)Kunda mě taky nedávno nechala.A co sem tady,žiju budu kupovat novy auto.Viděls že bych tady někdy skuhral???NE!!!všeschno se dá řešit tak se schop a nebuď jak ženska!!!!(samozřejmě nemyslim ženskou část tohoto fora:))))
- Malinahome
- Kontaktovat uživatele:
pro Benga (Meloun) : Jéééé ubrečánek , tohle je už extrém,jak se někteří z nás dokáží nechat litovat a dokonce už i prstřednictvým netu! Jestli chceš bejt zajímavej tak tady nepiš takový slaboduchý hovna a skoč třeba z Nuseláku , a když budeš mít kliku budeš večer v TV NOVA. Tak ,,zlom vaz''
Malinahome píše:pro Benga (Meloun) : Jéééé ubrečánek , tohle je už extrém,jak se někteří z nás dokáží nechat litovat a dokonce už i prstřednictvým netu! Jestli chceš bejt zajímavej tak tady nepiš takový slaboduchý hovna a skoč třeba z Nuseláku , a když budeš mít kliku budeš večer v TV NOVA. Tak ,,zlom vaz''

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
doufám že už bengáč pochopil, že renault je auto na píču co..... von ten znak tam není jen tak pro srandu králíkum
Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
HONZA_013 píše:doufám že už bengáč pochopil, že renault je auto na píču co..... von ten znak tam není jen tak pro srandu králíkum

podle mě když někdo napíše že končí, tak to znamená že přestane jezdit i na srazy.benga píše:já sem neřek že nebudu jezdit na srazy ja jenom nemám čas tu bejt tak často a některý lidi mi lezou na nervy víš houmí.a neřek sem ani zmínku že bych se vrátilhomer01 píše:no koukám že starej benga se vrací![]()
a nic už s končením bengouši? už zase končit nechceš?
Tak už si DOPRDELE uvědom důsledek toho co napíšeš. A než příště nšcvo napíšeš TAK U TOHO PŘEMEJŠLEJ KURVA

- Lukash
- Kontaktovat uživatele:
benga:ty si asi debil,tak nejdřív píšeš že na to sereš a najednou chceš jezdit na srazy,zapoj to tvoje prdelní myšlení,protože hlavu asi opravdu nepoužíváš.jestli máš opravdu tak strašný problémy tak existují krizová centra a linka bezpečí.ale mám tak trochu obavu že i tam se na tebe vyserou.doporučím ti tři věci:chtěl si odejít-odejdi,chceš jezdit na srazy-nejezdi,a jestli jsem tě nasral-tak máš pravdu...
Demence díky technice
http://www.mtteam.cz
http://www.mtteam.cz
- Malinahome
- Kontaktovat uživatele:
HONZA_013 píše:doufám že už bengáč pochopil, že renault je auto na píču co..... von ten znak tam není jen tak pro srandu králíkum
Jo jo každá automobilka dostane přidělen znak na svoje auta podle toho k jakému účelu ta auta slouží.......takže Renault =

já bejt tebou tak mlčím vono drůbeží auto taky žádná výhra
tů benga: na linku nebezpečí nevolej to je zbytečný.. ale vem si 120 korun a mazej na pívo na václavák do kabaretu ... tam přijdeš na jiné myšlenky ....
tů benga: na linku nebezpečí nevolej to je zbytečný.. ale vem si 120 korun a mazej na pívo na václavák do kabaretu ... tam přijdeš na jiné myšlenky ....
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
drůbeží auto vydrží všechno do těch se neserHONZA_013 píše:já bejt tebou tak mlčím vono drůbeží auto taky žádná výhra

jo jo růbeží auto vydrží opravdu všen jen né ptačí chřipku
to:Lukash... tak co etě se večer modlíš
to:Lukash... tak co etě se večer modlíš

www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
no nevím na co se těšíš ale já do páce jezdím každý den sockou pičo
PS: máme měněné žhavící svíce PS2: i při mínus 15 to nastartuje bez žhavení
zkoušeno
PS3: modlid by ses měl počkej až se ti to posere

PS3: modlid by ses měl počkej až se ti to posere
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
by mě jako teda zajímalo jakoco nebo .....
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
sakra.. zlomila jsem si nehet.. sakra , koncim s tuningem 
bengaci, dej se do kupy, nebo te zbiju

bengaci, dej se do kupy, nebo te zbiju

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
AdieuD píše:sakra.. zlomila jsem si nehet.. sakra , koncim s tuningem

-
- Kontaktovat uživatele:
AAAAAAAAAAAAAA hukooooootLukash píše:bude zima bude mráz kam se seate kam schováš,ale ale do piči zmrzla voda v chladiči roztrhlo to hadičky je to všechno na sračky motůrek i žhavičky

I kdyz nevim, jestli se to hodi zrovna na prova

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
to Lukash:ty píčo jedna to bys chtěl vědět viď co se seatem v zimě neboj to není zhejčkané auto mráz mu nevadí to není jako přihřátej francouzskej Peugeot nebo jak se to buzerantský auto píče.. to fíšš údržba před zimou je důležitá.. co řeknš frajere až se zima zeptá cos dělal na podzim ........ hlavně neřikej že sis ho honil to nikoho nezajímá
to johnik: tak ti člověče nevím co stěma tvejma "pitlikama" asi ten "pitlík" máš měkej ... ale doporučuju shlédnout :
www.pravidla.cz
"Nalezené tvary: pytlík ~ pytlících ~ Pytlíka ~ pytlíkem ~ Pytlíkové ~ Pytlíkovi ~ pytlíku ~ pytlíkům ~ pytlíky"
průměrnej čech má teda pytlík bych řek pěkně tvrdej a možná i něco jiného tvrdého (třeba chleba doma nebo housky)
to johnik: tak ti člověče nevím co stěma tvejma "pitlikama" asi ten "pitlík" máš měkej ... ale doporučuju shlédnout :
www.pravidla.cz
"Nalezené tvary: pytlík ~ pytlících ~ Pytlíka ~ pytlíkem ~ Pytlíkové ~ Pytlíkovi ~ pytlíku ~ pytlíkům ~ pytlíky"
průměrnej čech má teda pytlík bych řek pěkně tvrdej a možná i něco jiného tvrdého (třeba chleba doma nebo housky)
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz