barry píše:vzducháče jsou za tu cenu dva a komplet
jo kde?
to se ptáš? s tvých příspěvků jsem myslel že se vyznáš...pokud chceš info ICQ
hele sorry že vytahuju tenhle starej příspěvek, jsem tady pak nějak zapoměl reagovat, no ten vzducháč, když nepočítám to, co mně nabízel Dan, čili to, co je teď na tý madmanový škodárně, tak kde se dá takhle levně sehnat? axon je hodně drahej a sl-custom.cz má nejlevnější od 35 tisíc
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to se ptáš? s tvých příspěvků jsem myslel že se vyznáš...pokud chceš info ICQ
hele sorry že vytahuju tenhle starej příspěvek, jsem tady pak nějak zapoměl reagovat, no ten vzducháč, když nepočítám to, co mně nabízel Dan, čili to, co je teď na tý madmanový škodárně, tak kde se dá takhle levně sehnat? axon je hodně drahej a sl-custom.cz má nejlevnější od 35 tisíc
napiš dankovi nebo mrdmenovi
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Pandoš to máš pravdu...pokud si nekoupíš sám komponenty a své pomocí si to tam nedáš tak to levněji nepůjde nejspíš...ale možná by se našel na ebay nějaký "Jetý" kousek...vyměníš měchy (pakatel) a je to...nejdražší je asi kompresor a ventily
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
barry píše:Pandoš to máš pravdu...pokud si nekoupíš sám komponenty a své pomocí si to tam nedáš tak to levněji nepůjde nejspíš...ale možná by se našel na ebay nějaký "Jetý" kousek...vyměníš měchy (pakatel) a je to...nejdražší je asi kompresor a ventily
jo jo tady přeborník barry ma pravdu... a neni ani tak drahy kompresor jako spis ty ventily no
Dan píše:ventily vyjdou o neco malo vice nez kompresor....
toitoi jestli chces dam ti kontakty, kde vsechny ty veci koupit....
zatím ne, díky, já se ozvu, až to bude aktuální
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Dneska jsme si s Mirkem,ženama a ještě jedným čmeldou udělali výlet do Práglu tak jsou konečně tady jsem štastný jak malej kluk,zítra je musím zkusit nasadit Kola jsou v původním laku,v perfektním stavu rozměr 8x18,pneu 235/40
foto zatím jen z mobilu
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad