jojo...azpek1 píše:však to je jasné že bude, ja taky neměl a teď mám

u čeho jsi začínal ty?Jako...auto.
jojo...azpek1 píše:však to je jasné že bude, ja taky neměl a teď mám
já u paštiky....woe......Midas_Tkoz píše:jojo...azpek1 píše:však to je jasné že bude, ja taky neměl a teď mám![]()
v té mazdě je ten airbag už dávno vystřelený...tagže klidně at tam hodí ten victorazpek1 píše:asi tak njak, nikdy nevíš kdy ho budeš potřebovat, a sportovní volanty s AIRBAGem jsou k..evsky drahéFiesta píše: No nevím ale bagu bych se za nic na světě nevzdal... Ale každej máme jiný priority
Airbag zde není a i kdyby byl tak ten volant musím dát pryč. Je strašně velký a vadí mi při řízení... mám dlouhé nohy a skoro se mi tam pod volant nevlezou...Fiesta píše:No nevím ale bagu bych se za nic na světě nevzdal... Ale každej máme jiný priority
Asi toho o floku moc nevíte co? Údržba záleží na tom jakou zvolíte délku chlupu. Nijak se údržba neliší od údržby třeba potahovaného semiše.. Nesmíte však zvolit délku chlupu 5mm které některé společnosti automaticky používají, protože je to dražší a více vydělají.creams píše:JJprávě viděl jsem flock trošku neudržovany a je to hnus... pořád se o to musíš starat ! Níkdy bych to nechtěl
590,- s 2 D.O., kabeláží, řídící jednotkou,...D4rkR34p3r píše:Muzu se zeptat na kolik vyjde dalkovy ovladani centralu ? Taky doma mame 323F BA a uvazujem o jeho porizeni.
Jej tu je zas někdo chytrý jak radio my zapoměli ,že ty jsi už flock měl a víš jak to chodí!Freeman_TKOZ píše:Asi toho o floku moc nevíte co? Údržba záleží na tom jakou zvolíte délku chlupu. Nijak se údržba neliší od údržby třeba potahovaného semiše.. Nesmíte však zvolit délku chlupu 5mm které některé společnosti automaticky používají, protože je to dražší a více vydělají.creams píše:JJprávě viděl jsem flock trošku neudržovany a je to hnus... pořád se o to musíš starat ! Níkdy bych to nechtěl
Takže shrnuto záleží na typu...
jako první auto co jsem řídil byla tatova Nexie, pak sem si koupil Fáčko (94, GLX, na to kolik měla najeto jela fakt hoooodně dobřeMidas_Tkoz píše: jojo...![]()
jo tak to máš v klidu....azpek1 píše:jako první auto co jsem řídil byla tatova Nexie, pak sem si koupil Fáčko (94, GLX, na to kolik měla najeto jela fakt hoooodně dobřeMidas_Tkoz píše: jojo...![]()
u čeho jsi začínal ty?Jako...auto.) teĎ sem si koupil Saxo a po něm chci Grande Punto (ale ještě si na něho chvíly počkám
)
No tak toho se nebojím!!Něž ty budeš mít svuj MIDASMOBIL tak já už budu mít něco kurevski jineho!!!Midas_Tkoz píše:ten Midaso mobil ti ale natrhne řiťPipotuning píše:U midasomobilu!![]()
![]()
ne...už bych mohl něco mít,ale ještě není 100% to jestlo to budu mít...musím být hodnej![]()
jako kdo???????azpek1 píše:no jo to jsou ti co dostávají auta
jasně...byl to jenom vtip woePipotuning píše:No tak toho se nebojím!!Něž ty budeš mít svuj MIDASMOBIL tak já už budu mít něco kurevski jineho!!!Midas_Tkoz píše:ten Midaso mobil ti ale natrhne řiťPipotuning píše:U midasomobilu!![]()
![]()
ne...už bych mohl něco mít,ale ještě není 100% to jestlo to budu mít...musím být hodnej![]()
![]()
![]()
jasan!!!!!!!Midas_Tkoz píše:jojo.... však vímePipotuning píše:jej já vím ja to tak taky bral!![]()
no tebe sem nemyslelPipotuning píše: jako kdo???????
jo tááák tak to jooo no!azpek1 píše:no tebe sem nemyslelPipotuning píše: jako kdo???????ale Midas naznačil že by měl něco dostat
No asi tak...jetli to výjde to co má...tak budu hooodně spokojený...protože mám dostat asi auto...ale ještě to není na 100%azpek1 píše:no tebe sem nemyslelPipotuning píše: jako kdo???????ale Midas naznačil že by měl něco dostat
jestli to kámo výjde a bude 1,6 nebo 1,9 TDi tak nevím jestli stím něco zmůžu....ale nevím zatím to není jisté a nechci se na něco zbytečně těšit...takže raději o ničem nemluvím.Už tak jsem dost najivní jak cip...Freeman_TKOZ píše:No jo no a pak nám midas všem natrhne prdel....![]()
No jsem zvědav a teším se na výzvu na sprint
počkej si na výsledek.........Midas_Tkoz píše:hlavně že je volantFreeman_TKOZ píše:Volant nasazený, potom pošlu fota....