Jako dárek je k tomu nějaké cd..DJ TUNER Techno Ride 2 a XXL Plakát..
...jinak jsme o přestavkách se spolužačkama řešili auta...

Moderátor: Dave0401
no tak to je hnus velebnosti.....prej ostravsky klubSly píše:Jo, uz jsem taky koupil a procet. Az na ten Ostravsky klub je to good
Sly píše:Hanus> Myslim, ze pod 4tis neBude to sprintersky polo-special se vzhledem seriove crx.
kuva kde to je ta Ostrava ???Dan píše:no tak to je hnus velebnosti.....prej ostravsky klubSly píše:Jo, uz jsem taky koupil a procet. Az na ten Ostravsky klub je to good
muzeme mit v pr..i mistni a republikove tuzery. Blbi nas nezajimaji a inteligentni to pochopi ......Sly píše:tomoking> No ja to propagoval uz driv, ale vyhodnotili jsme to jako moc dlouhe a komplikovane. a pri inteligenci republikovych tuzeru by stejne nikdo nevedel, odkud jsme
Dobrý den,Dave0401 píše:no souhlasim s tomokingem..
jinak sly_i, uz jsi registroval nas club? chtelo by to poresit pri jednom...
Kazdopadne muzem hlasovat o zmene sloganu. ja jsem pro. Pripadne pridame par navrhu a vybere se ten s nejvetsim poctem hlasu. Ostrava me nakrkla, kdyz vezmem v uvahu, ze ani jeden clen z Ostravy nenitomoking píše:muzeme mit v pr..i mistni a republikove tuzery. Blbi nas nezajimaji a inteligentni to pochopi ......Sly píše:tomoking> No ja to propagoval uz driv, ale vyhodnotili jsme to jako moc dlouhe a komplikovane. a pri inteligenci republikovych tuzeru by stejne nikdo nevedel, odkud jsme
Díky , samozřejmě Vás zase rád uvidím a jek čas vyjde , tak se zastavímSly píše:Pietro> Tim padem te radi uvidime casteji na kazdonedelnich srazech, pokud to cas dovoli.
Sly píše:Kazdopadne muzem hlasovat o zmene sloganu. ja jsem pro. Pripadne pridame par navrhu a vybere se ten s nejvetsim poctem hlasu. Ostrava me nakrkla, kdyz vezmem v uvahu, ze ani jeden clen z Ostravy nenitomoking píše:muzeme mit v pr..i mistni a republikove tuzery. Blbi nas nezajimaji a inteligentni to pochopi ......Sly píše:tomoking> No ja to propagoval uz driv, ale vyhodnotili jsme to jako moc dlouhe a komplikovane. a pri inteligenci republikovych tuzeru by stejne nikdo nevedel, odkud jsme![]()