Škoda Felicia Ice Kiss

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Zamčeno
Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Re: Škoda Felicia Ice Kiss - přestavba pro jaro 2010 ;-)

Příspěvek od Koudy23 »

krycí mřížky repráků jsem přemýšlel dát do chromu ... uvidíme (nevim ani, jestli to jde nachromovat - ale asi jo) ... každopádně s chromem v introši se bude pokračovat. Jinak ty plechy neřeknu .. to by pak chtěl SZ každej :D díky kluci za komenty ... třeba se zítra ještě někdo přidá .. já jdu spát .. abych ráno zase šel tunit a měl nějaký nový fotky :wink:
Škoda Felicia "Ice Kiss" styling by Koudy

BullitBMW

Příspěvek od BullitBMW »

Prisel jsem domu po nocni utahany jak kote a rekl si jen kouknu na maily a valim spat... Kdyz jsem videl mail s nazvem Upozorneni na odpoved v tematu hned jsem na to hned kliknul a hltal kazdou fotku. Nelituju toho vubec :D :D Asi se budu opakovat ale parada a pecka 8) 8) Provedeni inrose i napad se zrcatkama perfektni.. A to nemluvim o radicce 8) Jen ty kryty repro na zadnim plate bych nechal asi cerne... Nebude to tolik preplacane chromem a bilou a pasuje to k cernemu zesiku a repro v subaci... 8) A jen houst tech fotek :lol: Val to do nas :D :D

rsifta

Příspěvek od rsifta »

kouďáku ty jsi případ(samo že v dobrým slova smyslu :lol: ) felda luxusní tvojí trpělivost bych chtěl mít :a kde jsou ty fotky ?? :D

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Koudy23 píše:krycí mřížky repráků jsem přemýšlel dát do chromu ... uvidíme (nevim ani, jestli to jde nachromovat - ale asi jo) ... každopádně s chromem v introši se bude pokračovat. Jinak ty plechy neřeknu .. to by pak chtěl SZ každej :D díky kluci za komenty ... třeba se zítra ještě někdo přidá .. já jdu spát .. abych ráno zase šel tunit a měl nějaký nový fotky :wink:
Jde, kdybys potřeboval kontakt, dej vědět.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

michal.tuareg

Příspěvek od michal.tuareg »

koudy ty žluťásku jeden :lol:

Pinky

Příspěvek od Pinky »

chlape,moc ti fandim a muze to byt ucebnice pro zacinajici,fakt pefektni prace ktera stala spoustu penez a nervu a mnoho dalsiho..projel jsem celej topic od zacatkua klidne by to mohla byt ucebnice pro zacinajciho upravaře.sam sem necimm podobnym pred par lety prosel a trosku si dokazu predstavit ty hodiny stravene u auta co clovek prijde z prace a do noci a porad dokola...
bude to pecka hodne stesti a elanu..(A PENEZ) 8)

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

díky všem :wink:

Lubo.Lubo

Příspěvek od Lubo.Lubo »

Mimoň asi nestíháš vid? Jinak felda moc hezká 8)
McPlanka

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

myslím, že Mimoň nestihnu ... a upřímně mě to nemrzí ... víc mě mrzí Mýto, že jsem propásnul

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Co Pardubickej Relaxmeeting? Stihneš? Mám v plánu se tam stavit, tak bych okouknul Feldu na živo 8)
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Jon1

Příspěvek od Jon1 »

kdy bude Relax v Pce? dikk
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Měl by být 2.7. a 3.7.
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Pardubice jsou pro mě sraz č.1 .. absolutní priorita

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

tak nakonec vyhrála modrá klasika ... velký pozdrav Honzovi Šikolovi (jeho Scorpio v přestavbě se tady válí někde v projektech :D ) do práškové lakovny ... luxusní prácička .. děkuju

Obrázek

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

A ktere casti se budou potahovat kuzi ? a kde bude chrom ? :lol: :lol: :lol:
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

xGiGix

Příspěvek od xGiGix »

Děkuji za pochvalu.. když mužu pomužu.. :D

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

No čekal jsem, že ty plechy dostanou nějakou exkluzivnější úpravu.... ale dobrý 8)

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

zadní
Obrázek
přední
Obrázek

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

slint
A4 3.0 V6 quattro

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

už bych někam vyrazil :lol:

Obrázek

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

tech poharu mas doma malo, nebo proc bys chtel vyrazet na srazy :D .. jak jsem se v myte dival na letosni fav & fel kategorii.. tak mi pripada, ze kazdy jede pres kopirak :lol: .. vsichni v TC jedou porad to stejne, nikdo zadny napad se odlisit. Ty budes vybocovat temi koly aspon, jinak porad ta stejna pisnicka. zachvilu by meli mit porotci nejake meraky, jak kvalitni je chrom, zlato a kolik je bile, nebo slonovinove barvy v aute :D

jeste ze nemas nikterak snizene auto, protoze ten kryt motoraku by ti tak rovny nezustal... vim o cem mluvim :mrgreen: .... snad se ti aspon letos podari nejaky pohar dovest a rovnou ten nejvetsi :wink:

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Hanuš píše:tech poharu mas doma malo, nebo proc bys chtel vyrazet na srazy :D .. jak jsem se v myte dival na letosni fav & fel kategorii.. tak mi pripada, ze kazdy jede pres kopirak :lol: .. vsichni v TC jedou porad to stejne, nikdo zadny napad se odlisit. Ty budes vybocovat temi koly aspon, jinak porad ta stejna pisnicka. zachvilu by meli mit porotci nejake meraky, jak kvalitni je chrom, zlato a kolik je bile, nebo slonovinove barvy v aute :D

jeste ze nemas nikterak snizene auto, protoze ten kryt motoraku by ti tak rovny nezustal... vim o cem mluvim :mrgreen: .... snad se ti aspon letos podari nejaky pohar dovest a rovnou ten nejvetsi :wink:
no tak já s tebou nesouhlasím ... vlastně mě to i trochu štve, když mi někdo řekne, že jedu přes kopírák. Asi si to nemyslel špatně, ale co chceš dělat z felicie, abyses odlišil ... letadlo? Nebo ten hnus, co udělalo Vertigo nebo X1 nebo jak se to zmenovalo apod? Myslím, že originálních věcí tam mam dost a dost a jako celek se to určitě nedá s jinou felicií zaměnit.

Co se týče tvého auta, tak jsem ho v Mýtě zaregistroval ... neprohlížel jsem ho detailně ... ale máš svůj styl a mě se to docela líbí. Má to nějakou myšlenku, což v dnešní době spoustě aut chybí.

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Taky si myslím, že všechny auta se sobě celkem podobají... ale všechny značky. Ale to je daný dnešním trendem... dřív bylo FaF tedka frčí spíš placatý a čistší auta.

Každopadně Koudy má na Feldě podle fotek važně mraky originálních nápadů.

Jo a ta X1 .. jestli je to ta kombiková černá matná... tak to je pekelnej hnus :lol:
A4 3.0 V6 quattro

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

koudyho felda je prostě maximálně ožužlaná co to jde 8) a to teď prostě letí, je to in a je toho prostě moc a když příjde někdo s něčm jinym tak je to špatně a hned je to propadák

jinak tak Vertigo Felda nebyla zase tak špatně provedená
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

vim ze jsis dal velkou praci s detaily auta, ale dle mych oci to zapada do manualu "libovek"... proste moc chromu, zlata... bily interier vsude kam se podivas.. jezdici obyvak a ne auto. pomalu abyses prezouval, kdyz chces s autem odjet na podval, nedojboze po ose :D

kdybych se chtel odlisovat feldou.. vezmu kastli, hodim na nic nejake fajne 14, max. 15 kola, prastim s tim o zem, udelam poradne motorak = nejak fajn poladit, nebo swap za lepsi, vyhazim interier.. necham 2x recara + 6 bodove pasy + palubku + ram.. tyto vsechny dily komplet do tmave kuze a finish... kdyz jsem okoukaval a nasledne sedel v zavodni felde v depozitu Skodovky, tak to byla pro me top libovka :potlesk:

mit libovku znamena v mych ocich.. auto s kterym si pres dopoledne zajezdis a odpoledne ho umyjes a "zaparkujes do obyvaku".. aby vsude zapadlo a delalo radost.. hlavne aby auto bylo uzitecne tobe a ne ty otrokem auta.. coz tak u spousty aut z TC vypada :mrgreen:

moje auto nestoji ani za psi steknuti... je to klasicka seriovka, kterou potkas na silnici v lete i v zime :lol:

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

OT:

Hanus - "tvoj sen" mal tutok sused, Biela 1,6ka, 120hp, KitCar, ram, 2x Recaro, 4x kotuce, upravene na zavody do vrchu..
.... skoda ze vyhorela .... :cry:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

Hanuš píše:vim ze jsis dal velkou praci s detaily auta, ale dle mych oci to zapada do manualu "libovek"... proste moc chromu, zlata... bily interier vsude kam se podivas.. jezdici obyvak a ne auto. pomalu abyses prezouval, kdyz chces s autem odjet na podval, nedojboze po ose :D

kdybych se chtel odlisovat feldou.. vezmu kastli, hodim na nic nejake fajne 14, max. 15 kola, prastim s tim o zem, udelam poradne motorak = nejak fajn poladit, nebo swap za lepsi, vyhazim interier.. necham 2x recara + 6 bodove pasy + palubku + ram.. tyto vsechny dily komplet do tmave kuze a finish... kdyz jsem okoukaval a nasledne sedel v zavodni felde v depozitu Skodovky, tak to byla pro me top libovka :potlesk:

mit libovku znamena v mych ocich.. auto s kterym si pres dopoledne zajezdis a odpoledne ho umyjes a "zaparkujes do obyvaku".. aby vsude zapadlo a delalo radost.. hlavne aby auto bylo uzitecne tobe a ne ty otrokem auta.. coz tak u spousty aut z TC vypada :mrgreen:

moje auto nestoji ani za psi steknuti... je to klasicka seriovka, kterou potkas na silnici v lete i v zime :lol:
Tohle co jsi popsal zase nebere mě. Pokud máš potřebu se takhle odlišit, tak to udělej.

Koudy23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koudy23 »

jen tak lehce, aby se neřeklo
Obrázek

pětky .. je tam nějakej prach, ale stejně je budu celý leštit .. tak je to fuk
Obrázek

ale jinak jsou perfektní
Obrázek

a kufr mam v cajku
Obrázek

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Ty si tu modrou barvu koupil někde ve výprodeji ne? Modrá Felda, modrej Golf, modrá podlaha v garáži..... :lol:

Pěkně se to blíží ke konci 8) Jen jsem si myslel, že nemáš zavařené zadní dveře.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Ty vole.... to je dobry zrcadlo...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zamčeno

Zpět na „Projekty“