Škoda Felicia Ice Kiss
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Škoda Felicia Ice Kiss - přestavba pro jaro 2010 ;-)
krycí mřížky repráků jsem přemýšlel dát do chromu ... uvidíme (nevim ani, jestli to jde nachromovat - ale asi jo) ... každopádně s chromem v introši se bude pokračovat. Jinak ty plechy neřeknu .. to by pak chtěl SZ každej díky kluci za komenty ... třeba se zítra ještě někdo přidá .. já jdu spát .. abych ráno zase šel tunit a měl nějaký nový fotky
Škoda Felicia "Ice Kiss" styling by Koudy
Prisel jsem domu po nocni utahany jak kote a rekl si jen kouknu na maily a valim spat... Kdyz jsem videl mail s nazvem Upozorneni na odpoved v tematu hned jsem na to hned kliknul a hltal kazdou fotku. Nelituju toho vubec Asi se budu opakovat ale parada a pecka Provedeni inrose i napad se zrcatkama perfektni.. A to nemluvim o radicce Jen ty kryty repro na zadnim plate bych nechal asi cerne... Nebude to tolik preplacane chromem a bilou a pasuje to k cernemu zesiku a repro v subaci... A jen houst tech fotek Val to do nas
kouďáku ty jsi případ(samo že v dobrým slova smyslu ) felda luxusní tvojí trpělivost bych chtěl mít :a kde jsou ty fotky ??
Jde, kdybys potřeboval kontakt, dej vědět.Koudy23 píše:krycí mřížky repráků jsem přemýšlel dát do chromu ... uvidíme (nevim ani, jestli to jde nachromovat - ale asi jo) ... každopádně s chromem v introši se bude pokračovat. Jinak ty plechy neřeknu .. to by pak chtěl SZ každej díky kluci za komenty ... třeba se zítra ještě někdo přidá .. já jdu spát .. abych ráno zase šel tunit a měl nějaký nový fotky
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
koudy ty žluťásku jeden
chlape,moc ti fandim a muze to byt ucebnice pro zacinajici,fakt pefektni prace ktera stala spoustu penez a nervu a mnoho dalsiho..projel jsem celej topic od zacatkua klidne by to mohla byt ucebnice pro zacinajciho upravaře.sam sem necimm podobnym pred par lety prosel a trosku si dokazu predstavit ty hodiny stravene u auta co clovek prijde z prace a do noci a porad dokola...
bude to pecka hodne stesti a elanu..(A PENEZ)
bude to pecka hodne stesti a elanu..(A PENEZ)
díky všem
Mimoň asi nestíháš vid? Jinak felda moc hezká
McPlanka
myslím, že Mimoň nestihnu ... a upřímně mě to nemrzí ... víc mě mrzí Mýto, že jsem propásnul
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co Pardubickej Relaxmeeting? Stihneš? Mám v plánu se tam stavit, tak bych okouknul Feldu na živo
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kdy bude Relax v Pce? dikk
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl by být 2.7. a 3.7.
Pardubice jsou pro mě sraz č.1 .. absolutní priorita
tak nakonec vyhrála modrá klasika ... velký pozdrav Honzovi Šikolovi (jeho Scorpio v přestavbě se tady válí někde v projektech ) do práškové lakovny ... luxusní prácička .. děkuju
A ktere casti se budou potahovat kuzi ? a kde bude chrom ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuji za pochvalu.. když mužu pomužu..
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No čekal jsem, že ty plechy dostanou nějakou exkluzivnější úpravu.... ale dobrý
zadní
přední
přední
tech poharu mas doma malo, nebo proc bys chtel vyrazet na srazy .. jak jsem se v myte dival na letosni fav & fel kategorii.. tak mi pripada, ze kazdy jede pres kopirak .. vsichni v TC jedou porad to stejne, nikdo zadny napad se odlisit. Ty budes vybocovat temi koly aspon, jinak porad ta stejna pisnicka. zachvilu by meli mit porotci nejake meraky, jak kvalitni je chrom, zlato a kolik je bile, nebo slonovinove barvy v aute
jeste ze nemas nikterak snizene auto, protoze ten kryt motoraku by ti tak rovny nezustal... vim o cem mluvim .... snad se ti aspon letos podari nejaky pohar dovest a rovnou ten nejvetsi
jeste ze nemas nikterak snizene auto, protoze ten kryt motoraku by ti tak rovny nezustal... vim o cem mluvim .... snad se ti aspon letos podari nejaky pohar dovest a rovnou ten nejvetsi
no tak já s tebou nesouhlasím ... vlastně mě to i trochu štve, když mi někdo řekne, že jedu přes kopírák. Asi si to nemyslel špatně, ale co chceš dělat z felicie, abyses odlišil ... letadlo? Nebo ten hnus, co udělalo Vertigo nebo X1 nebo jak se to zmenovalo apod? Myslím, že originálních věcí tam mam dost a dost a jako celek se to určitě nedá s jinou felicií zaměnit.Hanuš píše:tech poharu mas doma malo, nebo proc bys chtel vyrazet na srazy .. jak jsem se v myte dival na letosni fav & fel kategorii.. tak mi pripada, ze kazdy jede pres kopirak .. vsichni v TC jedou porad to stejne, nikdo zadny napad se odlisit. Ty budes vybocovat temi koly aspon, jinak porad ta stejna pisnicka. zachvilu by meli mit porotci nejake meraky, jak kvalitni je chrom, zlato a kolik je bile, nebo slonovinove barvy v aute
Co se týče tvého auta, tak jsem ho v Mýtě zaregistroval ... neprohlížel jsem ho detailně ... ale máš svůj styl a mě se to docela líbí. Má to nějakou myšlenku, což v dnešní době spoustě aut chybí.
Taky si myslím, že všechny auta se sobě celkem podobají... ale všechny značky. Ale to je daný dnešním trendem... dřív bylo FaF tedka frčí spíš placatý a čistší auta.
Každopadně Koudy má na Feldě podle fotek važně mraky originálních nápadů.
Jo a ta X1 .. jestli je to ta kombiková černá matná... tak to je pekelnej hnus
Každopadně Koudy má na Feldě podle fotek važně mraky originálních nápadů.
Jo a ta X1 .. jestli je to ta kombiková černá matná... tak to je pekelnej hnus
A4 3.0 V6 quattro
koudyho felda je prostě maximálně ožužlaná co to jde a to teď prostě letí, je to in a je toho prostě moc a když příjde někdo s něčm jinym tak je to špatně a hned je to propadák
jinak tak Vertigo Felda nebyla zase tak špatně provedená
jinak tak Vertigo Felda nebyla zase tak špatně provedená
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
vim ze jsis dal velkou praci s detaily auta, ale dle mych oci to zapada do manualu "libovek"... proste moc chromu, zlata... bily interier vsude kam se podivas.. jezdici obyvak a ne auto. pomalu abyses prezouval, kdyz chces s autem odjet na podval, nedojboze po ose
kdybych se chtel odlisovat feldou.. vezmu kastli, hodim na nic nejake fajne 14, max. 15 kola, prastim s tim o zem, udelam poradne motorak = nejak fajn poladit, nebo swap za lepsi, vyhazim interier.. necham 2x recara + 6 bodove pasy + palubku + ram.. tyto vsechny dily komplet do tmave kuze a finish... kdyz jsem okoukaval a nasledne sedel v zavodni felde v depozitu Skodovky, tak to byla pro me top libovka
mit libovku znamena v mych ocich.. auto s kterym si pres dopoledne zajezdis a odpoledne ho umyjes a "zaparkujes do obyvaku".. aby vsude zapadlo a delalo radost.. hlavne aby auto bylo uzitecne tobe a ne ty otrokem auta.. coz tak u spousty aut z TC vypada
moje auto nestoji ani za psi steknuti... je to klasicka seriovka, kterou potkas na silnici v lete i v zime
kdybych se chtel odlisovat feldou.. vezmu kastli, hodim na nic nejake fajne 14, max. 15 kola, prastim s tim o zem, udelam poradne motorak = nejak fajn poladit, nebo swap za lepsi, vyhazim interier.. necham 2x recara + 6 bodove pasy + palubku + ram.. tyto vsechny dily komplet do tmave kuze a finish... kdyz jsem okoukaval a nasledne sedel v zavodni felde v depozitu Skodovky, tak to byla pro me top libovka
mit libovku znamena v mych ocich.. auto s kterym si pres dopoledne zajezdis a odpoledne ho umyjes a "zaparkujes do obyvaku".. aby vsude zapadlo a delalo radost.. hlavne aby auto bylo uzitecne tobe a ne ty otrokem auta.. coz tak u spousty aut z TC vypada
moje auto nestoji ani za psi steknuti... je to klasicka seriovka, kterou potkas na silnici v lete i v zime
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
OT:
Hanus - "tvoj sen" mal tutok sused, Biela 1,6ka, 120hp, KitCar, ram, 2x Recaro, 4x kotuce, upravene na zavody do vrchu..
.... skoda ze vyhorela ....
Hanus - "tvoj sen" mal tutok sused, Biela 1,6ka, 120hp, KitCar, ram, 2x Recaro, 4x kotuce, upravene na zavody do vrchu..
.... skoda ze vyhorela ....
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Tohle co jsi popsal zase nebere mě. Pokud máš potřebu se takhle odlišit, tak to udělej.Hanuš píše:vim ze jsis dal velkou praci s detaily auta, ale dle mych oci to zapada do manualu "libovek"... proste moc chromu, zlata... bily interier vsude kam se podivas.. jezdici obyvak a ne auto. pomalu abyses prezouval, kdyz chces s autem odjet na podval, nedojboze po ose
jen tak lehce, aby se neřeklo
pětky .. je tam nějakej prach, ale stejně je budu celý leštit .. tak je to fuk
ale jinak jsou perfektní
a kufr mam v cajku
pětky .. je tam nějakej prach, ale stejně je budu celý leštit .. tak je to fuk
ale jinak jsou perfektní
a kufr mam v cajku
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty si tu modrou barvu koupil někde ve výprodeji ne? Modrá Felda, modrej Golf, modrá podlaha v garáži.....
Pěkně se to blíží ke konci Jen jsem si myslel, že nemáš zavařené zadní dveře.
Pěkně se to blíží ke konci Jen jsem si myslel, že nemáš zavařené zadní dveře.
Ty vole.... to je dobry zrcadlo...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;