Stenli´s MB Vito
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
más to moc pěkný hele jaký sou vita ? jakej motor je nejlepší a tak ? se mi celkem dost líběj ale nic vo nich nevim

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
re
nevim jaký jsou vita. maj svoje plus i mínus. to je jasný a že se serou to je věc druhá. sere se každý auto. ale zas musim zaklepat mě zatim nic. teda kromě pár žárovek nebo výměna oleje. jinak vito trpí na přední nápravu. ale zas taky to neni přispůsobený na 20" kola. já chodim každej rok měnit čepy a všechny stabylizátory,i když jim třeba nic neni tak to radši nechám vyměnit. kamarád má taky vito a ataky si nestěžuje. ale zas někdo na to nato nadává. no. záleži asi jak se vyspaly montéři ve španělsku. motor je gud cdi 108 načipovovaný jede jako cdi112 . nový vita maj náhon na zadek,takže lepší jízdní vlastnosti odlehčení předku atd.ale ten tvar ??? je hnusnej. nelíbí se mi. vnitřek je hezkej to je jasný ale venek? to t5 je mnohem hezčí.o vitu vim spíš co jak jde rozebrat a kde kterej šroubek je. asi tak ale který je lepší ? nemám auto na rychlou jízdu,tak mi ta 108 stačí. mám ji načipovanou. takže tam mám 130ps. a maximálka 185km. nevim co by si rád věděl. konkrétní otázky?YANEK píše:más to moc pěkný hele jaký sou vita ? jakej motor je nejlepší a tak ? se mi celkem dost líběj ale nic vo nich nevim
Re: tuning dodávky
maximalka 185 ? neni to trochu moc ? Ja jsem dovezl vcera transita 2002 a vic jak 140 jsem z toho ani mackat nechtel ,bylo to ve vyšších rychlostech hůř ovladatelný.
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
fakt. pak už je omezovač. 112. lítaj přes 200 samozřejmě že to trochu trvá nš se rozhoupe ale 180 jsem mu už parkrát dal.Nick píše:maximalka 185 ? neni to trochu moc ? Ja jsem dovezl vcera transita 2002 a vic jak 140 jsem z toho ani mackat nechtel ,bylo to ve vyšších rychlostech hůř ovladatelný.
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tak to ja jel v sobotu jumperem do praglu a pres 120 nesel 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
tak to teda nevím, my máme tu 112 a víc jak 180 jet nechtěla...stenlis píše:fakt. pak už je omezovač. 112. lítaj přes 200 samozřejmě že to trochu trvá nš se rozhoupe ale 180 jsem mu už parkrát dal.Nick píše:maximalka 185 ? neni to trochu moc ? Ja jsem dovezl vcera transita 2002 a vic jak 140 jsem z toho ani mackat nechtel ,bylo to ve vyšších rychlostech hůř ovladatelný.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
re
máte nějaký líný vita. .... ale ted jsem přijel od laýrníku a už to vypadá. maj střechu a všechny vnitřy auta už v barvě. v ůterý si ho vyzvedávám... zítra budou nárazníky a pondělí uterý bude komplet. tak málá ukázka. spectra fx blue amerald
- Přílohy
-
- CIMG0690 (Large).JPG (95.37 KiB) Zobrazeno 1476 x
-
- CIMG0679 (Large).JPG (108.88 KiB) Zobrazeno 1475 x
-
- CIMG0684 (Large).JPG (116.41 KiB) Zobrazeno 1475 x
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
barva je pekna 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
-
- Kontaktovat uživatele:
chce to vic fotek.. ale mazec
Na kolik vyjde takovahle barva na dodavku? preci jen ty plochy jsou nekde jinde nez osobak...

Na kolik vyjde takovahle barva na dodavku? preci jen ty plochy jsou nekde jinde nez osobak...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
:-OOOOOOOOOOOOOOO

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
zavři hubu když se divíšAdieuD píše::-OOOOOOOOOOOOOOO

je to fakt super

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
baliku neser, jako toto je hukot.. a na zivo by mi asi i celist upadlaBALI píše:zavři hubu když se divíšAdieuD píše::-OOOOOOOOOOOOOOO
![]()
![]()
![]()
je to fakt super![]()
![]()

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
hmmm to bych chtel videt na dennim svetle
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
to tak tomu rikam zmena,uplne na jiny Level,moc cucava barva.
Takovy mam lak na nechty
Takovy mam lak na nechty

Kua, tak to bude mazec dodavecka
Uplne ji vidim na stavbe baraku 

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
na vozeni ozralych zednikuGoldies píše:Kua, tak to bude mazec dodaveckaUplne ji vidim na stavbe baraku