stenlis píše:objedenal břes ebay..
mobys. taky pěkný.mýt kola s dyamanty nebo lexany,tak je to to pravý.
kdes tohla našel ty.
čekal jsem na to měsíc.a stalo to dost. radši nechtěj vědět tu cenu.
nebo si to můžeš objednat přimo z dub shopu.
jo na ten DUB shop sem se dival, tam to maji, ale postovny je mastny.
mam to z http://www.kingofthestreet.com/IcedOutE ... zorder.htm
maj tam i dobry tricka, ale nejak nevim jestli jim mam sverit cislo moji kredit. karty, sice maj napsany PAYPAL verified, ale fakt nevim.
přes paypal je to asi nejjednoduší. já to objednám tady a zaplatim v nimecku,neplatim pak pálku za převod v bance.a taky záleží na hmotnosti a velikosti, někdy je poštovný třeba 5e,nebo taky 20.e.to je různý.
jak jako úpravy? kapota je celá jiná. koukni se na originál a pak na moje . chtěl jsem ji mít jako ogiginal mercedes. i smaskou otvírací. a nárazníky jem malý změny,aby byly ukončeny mřížky,kolem výfuku.
stenlis píše:jak jako úpravy? kapota je celá jiná. koukni se na originál a pak na moje . chtěl jsem ji mít jako ogiginal mercedes. i smaskou otvírací. a nárazníky jem malý změny,aby byly ukončeny mřížky,kolem výfuku.
Hmmm...no sem na to fakt zvedavej...ty haubny sem si nevsiml na predchozi strance...uz je mi to jasny...
tak po týdnu zas něco málo je hotovo. kluci makaj. pomalu zjištuju že veškará práce je na lakýrnících,kopatu maj hotovou a nárazníky jsou už prřipravené na plnič. už se těšim aš to bude hotové.už mě svrbí ruce. a počasí láká.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
stenlis píše:barva.už jsem to tydy taky psal a i dával stráky . je to spectra fx víc nepovim.musíš hledat.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jo jo to je spectra.ted shcválně na jakym podkladu to je. záleží na potkladu,ale furt vedle. ale rozhodoval jsem se mezi touhle a ještě jednou. v realu je to nádhera.fotka nikdy nezachytí to co slunce a stín vytvoří za barvy.
stenlis píše:jo jo to je spectra.ted shcválně na jakym podkladu to je. záleží na potkladu,ale furt vedle. ale rozhodoval jsem se mezi touhle a ještě jednou. v realu je to nádhera.fotka nikdy nezachytí to co slunce a stín vytvoří za barvy.
no hlavně, aby to lakýrník zvládl nastříkat
taky přijede stříknout nějakej profík z plzně.už to je domluvený. tak sned by to mělo vyjít. ikdyž stát se může cokoliv. tak radši tuhle otázku neřešim .musí to kvalitně stříknout. prostě musí.ale taky může se to posrat.
Davidoff píše:tak co stenli naky novinky na tvem autiisku? tesim se az to bude hotovy...
hele, neska jsem chtěl položit stejnej dotaz
jo jsou včera tam byl ten profík co to bude dělat tak sme to probraly a podyskutovaly.takže už se to tak nějak chýlí tenhle týden a začátkem příštího by to mělo už bejt vše v plniči i auto. taky jsem zvědav co ztoho vyleze.