vedle jakta jedle

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
to je ta barva jak dělá ty všelijaký vzory? třeba že to vypadá jako rozsypaný jehličí?
nelíbí .... od této fyrmy ma lak třeba ...oba axonáci. fábi i octavka. nebo i golf rockfordfosgate. modro černej.
to je jakože slintá, že se mu to právě líbístenlis píše:nelíbí .... od této fyrmy ma lak třeba ...oba axonáci. fábi i octavka. nebo i golf rockfordfosgate. modro černej.
no jako že tvoje auto je stylingová záležitost,tak to přesune do sekce styling...stenlis píše:jako že to přesuneš ...nechápu,nevim vo čem je řeč.
ty clonítka jsou alcantrou(imitace,) a ostatní kobercem od audiocompuEskláda píše:stenli čím jsi to potahoval??vypada to fakt krásně
myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.
nevim jestli je to lepší ale.vim že ze mě fotograf nebude.AdieuD píše:myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.
![]()
P.S. Ta clonitka, vyfot mi je pls zblizka, ja je chci taky potahnout, ale nejak si na to netoufam
Ja mam stinitka v podobne sede a chci je upgradeovat jako zbytek auta do jine sedestenlis píše:nevim jestli je to lepší ale.vim že ze mě fotograf nebude.AdieuD píše:myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.
![]()
P.S. Ta clonitka, vyfot mi je pls zblizka, ja je chci taky potahnout, ale nejak si na to netoufam