Nick píše:maximalka 185 ? neni to trochu moc ? Ja jsem dovezl vcera transita 2002 a vic jak 140 jsem z toho ani mackat nechtel ,bylo to ve vyšších rychlostech hůř ovladatelný.
jezdím s Masterem 2,5 dCi 120koní a v poho i 170
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
Mr.Bean píše: Tak to je brutus matko predstavena. Fakt luxusni barvicka. Jen to calouneni co sis udelal se k tomu nebude moc hodit. Chtelo by to nejakou kuzi.
já myslim že se to ktomu bude hodit . protoze lak je modro zelenej podsvícení modro zelený a v noci ten interier jde do modro fialový což lak v určitym ůhlu je taky. jo líbila by se mi bílá kůže to je 100% ale to už fakt by bylo hodně náročný.už ted je to blázinec. ale třeba další zimu. ale spíš lamino muzika atd. ještě mám pár karet pod rukávem. ale za všechnu chválu děkuju. teda vlastně je to práce lakýrníku. oni si ji zaslouží nejvíc.
Mr.Bean píše: Tak to je brutus matko predstavena. Fakt luxusni barvicka. Jen to calouneni co sis udelal se k tomu nebude moc hodit. Chtelo by to nejakou kuzi.
já myslim že se to ktomu bude hodit . protoze lak je modro zelenej podsvícení modro zelený a v noci ten interier jde do modro fialový což lak v určitym ůhlu je taky. jo líbila by se mi bílá kůže to je 100% ale to už fakt by bylo hodně náročný.už ted je to blázinec. ale třeba další zimu. ale spíš lamino muzika atd. ještě mám pár karet pod rukávem. ale za všechnu chválu děkuju. teda vlastně je to práce lakýrníku. oni si ji zaslouží nejvíc.
Kdy budou fotky celýho auta? Jestli sem to přehlíd, tak se omlouvám. Nemůžu se dočkat, barva vypadá nádherně
stenlis píše:auto bude hotový v úterý.a pak tam prijdou okna mřížky a celej vnitřek takže ještě hafo práce a neskutečný sraní. to budu zas nadávat.
chvilu budes nadavat.. a zbytek roku si v tom budes vozit prdel a budes mit radost ze to je tve auto. ... je to fakt krasa.. jsi prukopnik tuningu dodavek v ČR... uz loni me to auto nadchlo = krasna raritka.. letos to bude showcar kazdym coulem.... preju jen krasne chvile spojene s autem
ty voe jako fakt nářez a ještě když si k tomu představím ty chromový koleska
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
AdieuD píše:chce to vic fotek.. ale mazec
Na kolik vyjde takovahle barva na dodavku? preci jen ty plochy jsou nekde jinde nez osobak...
jojo, tohle mě taky napadlo, tam tý barvy musí padnout o dost víc
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
stenlis píše:auto bude hotový v úterý.a pak tam prijdou okna mřížky a celej vnitřek takže ještě hafo práce a neskutečný sraní. to budu zas nadávat.
chvilu budes nadavat.. a zbytek roku si v tom budes vozit prdel a budes mit radost ze to je tve auto. ... je to fakt krasa.. jsi prukopnik tuningu dodavek v ČR... uz loni me to auto nadchlo = krasna raritka.. letos to bude showcar kazdym coulem.... preju jen krasne chvile spojene s autem
první nejsem.už hodně dlouho byla tu jedna dodávk od pionýra bylo to ve t4 caravele modrá v laminu a voliziy tam motorku . tu jsem obdivoval a chtěl to mít takle udělaný.
je pravda že na srazu moc dodávek neni.tak jsem na to zvědav. chci ject do mimoně tam bude auto poprvé k vidění .
Jo, barvou jo. Ale ja sem to myslel tak, ze zbytek auta je hodne luxusni, takze by to chtelo ten luxus i do interieru. Na mne totiz tady ty barevny alkantry atd. pusobi strasne lacine...
S tou bilou kuzi by to byl fakt narez.
tak interier zustal původní takže o proti barvě je to jak chudej příbuznej ale zatim to měnit nebudu. už jsem vrazil do toho tolik že... ikdyž ten interier vypadá lacině tak dvakrát lacinej nebyl. a zas na druhou stranu mě kůže zatim nějak neupoutala. nebo nezbláznila mě na tolik že bych byl rozhodnutej to předělat. ale zas vim že vnitřek musim oživit ,ale letos to nebude... chci tak dát do pěknýho stavu motorovej prostor. nic extra ale aby to bylo pěkný a nemusel se stydět to otevřit.jako minulej rok....
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Tiger.s píše:TO stenlis: Kde ti to stříkají??Potřebuju nějakou kvalitní lakovnu . Dík za odpověd
v sokolově. ale asi už nic takovýho nectěj dělat. teda aspon letos. prej jsem byl poslední. nevim třeba když jim dáš dost peněz tak jo. jsou v okolí nejdraší ale kvalita.. můžu ti dát číslo . fak nevim bylo stim mrdání. a spousta práce. a navíc sříkaj pro drástu v pežotu. takže maj furt narváno.
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....