jezdím s Masterem 2,5 dCi 120koní a v poho i 170Nick píše:maximalka 185 ? neni to trochu moc ? Ja jsem dovezl vcera transita 2002 a vic jak 140 jsem z toho ani mackat nechtel ,bylo to ve vyšších rychlostech hůř ovladatelný.
Stenli´s MB Vito
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: tuning dodávky
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
uz se tesim jak to bude vypadat
vito je muj sen 
Toyota Corolla RR ... still in progress 
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
já myslim že se to ktomu bude hodit . protoze lak je modro zelenej podsvícení modro zelený a v noci ten interier jde do modro fialový což lak v určitym ůhlu je taky. jo líbila by se mi bílá kůže to je 100% ale to už fakt by bylo hodně náročný.už ted je to blázinec. ale třeba další zimu. ale spíš lamino muzika atd. ještě mám pár karet pod rukávem. ale za všechnu chválu děkuju. teda vlastně je to práce lakýrníku. oni si ji zaslouží nejvíc.Mr.Bean píše:Tak to je brutus matko predstavena.
Fakt luxusni barvicka. Jen to calouneni co sis udelal se k tomu nebude moc hodit. Chtelo by to nejakou kuzi.
Kdy budou fotky celýho auta? Jestli sem to přehlíd, tak se omlouvám. Nemůžu se dočkat, barva vypadá nádherněstenlis píše:já myslim že se to ktomu bude hodit . protoze lak je modro zelenej podsvícení modro zelený a v noci ten interier jde do modro fialový což lak v určitym ůhlu je taky. jo líbila by se mi bílá kůže to je 100% ale to už fakt by bylo hodně náročný.už ted je to blázinec. ale třeba další zimu. ale spíš lamino muzika atd. ještě mám pár karet pod rukávem. ale za všechnu chválu děkuju. teda vlastně je to práce lakýrníku. oni si ji zaslouží nejvíc.Mr.Bean píše:Tak to je brutus matko predstavena.
Fakt luxusni barvicka. Jen to calouneni co sis udelal se k tomu nebude moc hodit. Chtelo by to nejakou kuzi.
Felda forever
auto bude hotový v úterý.a pak tam prijdou okna mřížky a celej vnitřek takže ještě hafo práce a neskutečný sraní. to budu zas nadávat.
chvilu budes nadavat.. a zbytek roku si v tom budes vozit prdel a budes mit radost ze to je tve auto.stenlis píše:auto bude hotový v úterý.a pak tam prijdou okna mřížky a celej vnitřek takže ještě hafo práce a neskutečný sraní. to budu zas nadávat.
jojo, tohle mě taky napadlo, tam tý barvy musí padnout o dost vícAdieuD píše:chce to vic fotek.. ale mazec![]()
Na kolik vyjde takovahle barva na dodavku? preci jen ty plochy jsou nekde jinde nez osobak...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Hanuš píše:chvilu budes nadavat.. a zbytek roku si v tom budes vozit prdel a budes mit radost ze to je tve auto.stenlis píše:auto bude hotový v úterý.a pak tam prijdou okna mřížky a celej vnitřek takže ještě hafo práce a neskutečný sraní. to budu zas nadávat.... je to fakt krasa.. jsi prukopnik tuningu dodavek v ČR... uz loni me to auto nadchlo = krasna raritka.. letos to bude showcar kazdym coulem.... preju jen krasne chvile spojene s autem
první nejsem.už hodně dlouho byla tu jedna dodávk od pionýra bylo to ve t4 caravele modrá v laminu a voliziy tam motorku . tu jsem obdivoval a chtěl to mít takle udělaný.
je pravda že na srazu moc dodávek neni.tak jsem na to zvědav. chci ject do mimoně tam bude auto poprvé k vidění .
Jo, barvou jo. Ale ja sem to myslel tak, ze zbytek auta je hodne luxusni, takze by to chtelo ten luxus i do interieru. Na mne totiz tady ty barevny alkantry atd. pusobi strasne lacine...stenlis píše:já myslim že se to ktomu bude hodit . protoze lak je modro zelenej podsvícení modro zelený a v noci ten interier jde do modro fialový což lak v určitym ůhlu je taky. jo líbila by se mi bílá kůže to je 100% ale to už fakt by bylo hodně náročný.už ted je to blázinec. ale třeba další zimu. ale spíš lamino muzika atd. ještě mám pár karet pod rukávem. ale za všechnu chválu děkuju. teda vlastně je to práce lakýrníku. oni si ji zaslouží nejvíc.Mr.Bean píše:Tak to je brutus matko predstavena.
S tou bilou kuzi by to byl fakt narez.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
tak interier zustal původní takže o proti barvě je to jak chudej příbuznej ale zatim to měnit nebudu. už jsem vrazil do toho tolik že... ikdyž ten interier vypadá lacině tak dvakrát lacinej nebyl. a zas na druhou stranu mě kůže zatim nějak neupoutala. nebo nezbláznila mě na tolik že bych byl rozhodnutej to předělat. ale zas vim že vnitřek musim oživit ,ale letos to nebude... chci tak dát do pěknýho stavu motorovej prostor. nic extra ale aby to bylo pěkný a nemusel se stydět to otevřit.jako minulej rok....
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
Joo?Ja myslel ze kuze je furt kuze a ma stejne vlastnosti...provocation píše:prezitekCamel píše:Kuzi nebrat! V lete se v ni poti prdel...
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Re: re
Sakra, já chtěl dvoubarvu a vypadá to, že asi pudu do nějakýho chameleona.stenlis píše:tak zjinýho ůhlu. začíná se mi to líbit.už aby bylo úterý.
Felda forever
re
tak máme hotovo. jsem velmi spokojenej. zítra to jdu nastrojovat.fotky jsou fotky ale realita je nářez . fakt bomba.
- Přílohy
-
- CIMG0698 (Large).JPG (131.89 KiB) Zobrazeno 2401 x
-
- CIMG0700 (Large).JPG (130.3 KiB) Zobrazeno 2404 x
-
- CIMG0699 (Large).JPG (136.08 KiB) Zobrazeno 2402 x
A doprdele! BOMBICE!!!!!
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
ale prd mám jí takyprovocation píše:prezitekCamel píše:Kuzi nebrat! V lete se v ni poti prdel...
jinak barvička je mooooc pěkná
v sokolově. ale asi už nic takovýho nectěj dělat. teda aspon letos. prej jsem byl poslední. nevim třeba když jim dáš dost peněz tak jo. jsou v okolí nejdraší ale kvalita.. můžu ti dát číslo . fak nevim bylo stim mrdání. a spousta práce. a navíc sříkaj pro drástu v pežotu. takže maj furt narváno.Tiger.s píše:TO stenlis: Kde ti to stříkají??Potřebuju nějakou kvalitní lakovnu .Dík za odpověd
- Škoda Octavia Tuning
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tak uz je mi jasny kdo bude ozdobou vsech srazu 
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
úžasná barva... kur*a já ci taky ;o))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion