stenlis píše:letos je to upně jiný, nechal jsem udělat komplet lamino auto je 15cm od země. a vypadá dobře. hodně dobře. uplně to změní vzhled.zůstaly jen polepy,které se ale trhaj,takže je brzo strhnu,v zimě si stim pohraju a na jaře to bude vypadat uplně jinak.
Tak jsem včera viděl ten tvůj koráb ... je to fakt luxus hlavně ty kola a le jak se ti loupe ta samolepka to není moc hezký...
jj taky sem tam po tom koukal ... jediny co se mi na tom nelibi sou mracitka jinak mazec
jo včera v mimoňi jsem taky čučel prostě masakr, až na ty nálepky, paráda kufr plnej muziky a ještě svezeš pět lidí
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
stenlis píše:letos je to upně jiný, nechal jsem udělat komplet lamino auto je 15cm od země. a vypadá dobře. hodně dobře. uplně to změní vzhled.zůstaly jen polepy,které se ale trhaj,takže je brzo strhnu,v zimě si stim pohraju a na jaře to bude vypadat uplně jinak.
Heh, nebudeš tomu věřit ale když jsme odjížděli z Mimoně a stáli jsme na Agipu tak si tam přijel ty a já si řikal "sakra to je mazec! A ty kola "
Heh, nebudeš tomu věřit ale když jsme odjížděli z Mimoně a stáli jsme na Agipu tak si tam přijel ty a já si řikal "sakra to je mazec! A ty kola "
jo díky. akorád jsem zapoměl na jaký straně mám víčko,tak jsem tam byl jak magor.
a ty polepy!!!!! vim jsou ..... vite kde. ale příští rok to bude nový lak a nějakej ten airbrash,a chci upravit přední kapotu,aby nebylo poznat že tam jsou mračítka. bohužel čirá obtika se nedělá......
nebo ještě nechat vybrousit skla a dát tam čočku, my máme xenony, ale ne čočky takže sice by se to vybrousit dalo, ale oslňovalo by to
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jo díky. akorád jsem zapoměl na jaký straně mám víčko,tak jsem tam byl jak magor.
Hehe, já si řikal co tam děláš ale napadlo mě že ti něco řekli ti motorkáři... Těch tam bylo celkem dost
stenlis píše:a ty polepy!!!!! vim jsou ..... vite kde. ale příští rok to bude nový lak a nějakej ten airbrash,a chci upravit přední kapotu,aby nebylo poznat že tam jsou mračítka. bohužel čirá obtika se nedělá......
stenlis píše:a ty polepy!!!!! vim jsou ..... vite kde. ale příští rok to bude nový lak a nějakej ten airbrash,a chci upravit přední kapotu,aby nebylo poznat že tam jsou mračítka. bohužel čirá obtika se nedělá......
ale dělá a po varech jezdi vito s čirou
čirou obtiku nedělaj. to vito měl kámoš. sklo si nechal vybrousit.a čočky si tam nechal dát. jedno světlo ho vyšlo tolik co stojí obě dohromady. a pak ty blikry a zadní světla,tyse nedělaj. a nechci mít v předu čirou půlku a vzadu obič buď vše nebo nic.
nebo ještě nechat vybrousit skla a dát tam čočku, my máme xenony, ale ne čočky takže sice by se to vybrousit dalo, ale oslňovalo by to
zajimavý. no možná další uprava. ale to bych musel sehnat ještě jeden pár. aby jsem měl kdyžtak čim svitit,ale jinak to vypadá dost zajimavě. aš naten nárazník a je to vysoký jako koza.
ale dělá a po varech jezdi vito s čirou
čirou obtiku nedělaj. to vito měl kámoš. sklo si nechal vybrousit.a čočky si tam nechal dát. jedno světlo ho vyšlo tolik co stojí obě dohromady. a pak ty blikry a zadní světla,tyse nedělaj. a nechci mít v předu čirou půlku a vzadu obič buď vše nebo nic.
no ja si to nechal dělat a nebylo to zas tak drahy, ted už dělaj na VW T4 čirou a je daleko dražší
ty xenony tady na fóru dělá člen s nickem Renault Welt
to zlatý znám to je pecka .úprava za 47 000 euro. tomu říkam vito. a stěma světlama dík,možná to proberu,ale asi bych to plánoval na další zimu.nemůžu vše najednou... ne. uvidim.třeba mě chytne rapl a udělá se to ještě letos.dík za typ..