tak to je fakt masakrFCS píše:ty krávoH-Vtec píše:tuhle dvanácettrosku sem viděl tady u náshttp://img172.imageshack.us/img172/2856/p8218622xq8.jpg
a ještě ty Mangelsi(nebo jak se tomu nadává těm kolům..) totální tjůnink
Stenli´s MB Vito
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: tuning dodávky
blala
tak po dlouhý době zas něco novýho. jak jsem už psal. auto jde přez zimu pod kudlu. už jsem ho celý od strojil. zustali tam jen sedačky. a část muziky. zítra ho vezu do dílny a jde se na věc.
máte se na co těšit
máte se na co těšit
- Přílohy
-
- CIMG0447 (Small).JPG (60.82 KiB) Zobrazeno 2596 x
-
- CIMG0445 (Small).JPG (47.13 KiB) Zobrazeno 2596 x
-
- CIMG0442 (Small).JPG (70.3 KiB) Zobrazeno 2596 x
je super!!!! jen se mi nelibi ty mracitka, modre blinkry a zadni kryty svetel....
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
hele draku a co treba si dat do zadu ve sloupovim provedeni HELA diodove krouzky(daji se krasne pouzit jako zadni lampy), vypadalo by top nadherne, do predu tu cirou jak doporucuji kluci a si boss..Zkus na predni svetla firmu Morette a bocni blinkry dej nejake cire(treba z osobaku z Mercedesu nebo z nejake jine kary). Dej sem urcite foto az to vsechno budes mit hotovy...Drzim palce at vsechno sezenes a das to!Peezstenlis píše:Torontak píše:ale dělá a po varech jezdi vito s čiroustenlis píše:a ty polepy!!!!! vim jsou ..... vite kde. ale příští rok to bude nový lak a nějakej ten airbrash,a chci upravit přední kapotu,aby nebylo poznat že tam jsou mračítka. bohužel čirá obtika se nedělá......
čirou obtiku nedělaj. to vito měl kámoš. sklo si nechal vybrousit.a čočky si tam nechal dát. jedno světlo ho vyšlo tolik co stojí obě dohromady. a pak ty blikry a zadní světla,tyse nedělaj. a nechci mít v předu čirou půlku a vzadu obič buď vše nebo nic.
PS: na Mimoni X si byl dobre splalenej...nestihal si ani mluvit
http://www.facebook.com/djdoemixx
¨jo to se to radí. budu jedině rád když mi dáte adresu někoho se světlama. nebo někdo kdo by udělal přední . něco už mám vymyšleno. zadek bude bez krytu. tak jako je to u toho zlatýho vytouše. blinkry budou čirý už má je připravený z CLS .a svěla by se mi líbily ve přebu čočky taky už je tu foto. takže už spíš přecházim tak nějak aby to vypadalo . mám jeden koncept vita od dub city . tak mám inspiraci.
dám tam z domova 32" sonku :c) žádná telka žádný gauč. spíš zvukotěsně to vytlumit to je můjcíl. interier něco tam bude novýho.
e ještě masážní vanu 
Naposledy upravil(a) BALI dne 01 pro 2006 20:09, celkem upraveno 1 x.
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
to už múžu během roku.ale teď ne. víš jak jde znich dobře vidět. a nemůžu je sehnat.na ebay nejsou. a od mercedesa jsou moc drahý ana netu sem se nedíval.
toi toi truck
nový model pro transport toiek 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Az vyfotim znameho VITO tak vam ho postnu, uz sem ho jednou ukazoval a ted uz ho ma hotove.
Diesel power 
přemračení
blbej úhel foto. zamračení je dělaný podle mračítek a na fotce to vypadá že je to hodně. ale ve skutečnosti je to přesně podle kamei mračítek co jsem tam měl. nejsem blázem zamračit celý světlo to už by byl pro poldy asi fakt dost....Amuse píše:Tak to přemRačení je fuj
francie
ještě jsem našel něco . nevim jak a kde to sehnal a jak udělal.ale má vzadu světla který nikde nejsou. a to mě štve. ne ty černý ale ty bílý!!!!!!
- Přílohy
-
- 234726_med.jpg (27.42 KiB) Zobrazeno 2780 x
-
- 195549_med.jpg (32.75 KiB) Zobrazeno 2780 x
-
- 232587_med.jpg (43.79 KiB) Zobrazeno 2780 x
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
no to sem taky zvedavej co stoho bude
ja konečne dodelal muziku a už na to se**
ja konečne dodelal muziku a už na to se**
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
a koukam že ti to dělá Tonda, tak ho pozdravuj 
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
hurá
hurá tak auto už je v lakovně.dneska jsme ho tam převezli. docela to šlo v pohodě,aš to bylo divný. no tak už se těšim
- Přílohy
-
- P1012373 (Medium).JPG (74.23 KiB) Zobrazeno 2690 x
-
- P1012374 (Medium).JPG (77.58 KiB) Zobrazeno 2690 x
-
- P1012375 (Medium).JPG (77.7 KiB) Zobrazeno 2691 x
- F.l.a.n.e.l.
jak to vypadá?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše