Taboo píše:Nepřihlášený Idaho píše:Z tveho pohledu je to samozřejmé, když jsme s ekouikal na nabídku vozu v USA tak do této kategorie skutečně Honda spadá, alepokud vezmu Hondu celkově v Evope, řekl bych že výkonově je to nadpruměr ( mluvím o běžných vozech, poměr obsah/výkon ) .
Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho.
Nepřihlášený Idaho píše:JInak myslím že by jsi měl trošku zvážit když dáváš takovouhle radu, komu ji dáváš, a popřípadě zmínit ano takhle to vypadá u nás, a o ton jak je to u vás v evropě nemám páru.
Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba. Ja netvrdim, ze ten Civic je nejake spatne auto - za ty penize, ale clovek by v nem nemel videt neco, co v nem opravdu neni. Podle tebe to je spatna rada?

Ja jsem se dival na stranky Skoda - a treba ta Superb s tim 193HP motorem anebo ta Octavia s tim 2.0L motorem vypadaji docela zajimave...

VW s VR6 není u nás zrovinak běžné auto

, anvíc co se týče provozních nákladu je pěkně drahé, Navíc srovnávat Superb a Octavii.. to je zas euplne jiná cenová kategorie.. Kor pro mladého kluka, Passat.. máš představu kolik tafdy u nás stojí passat, v nějakém zajímavém roce ( pokud ho vezmu ve stejném roce jako civic, tak budu mít velkou těžkou krávu s eslabým motorem ) silných passatu tu nikdy moc nejezdilo, když tak s ejednalo spíše o výjimky. A cenově bude opět někde jinde ( přeci jen je to o třídu výše než civiv )
Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho.

- k tomuhle musím říci jen jedno.. sice jsou oblíbená evropská auta ale u nás v porovnání s civicem strašně předražená a jejich kvalita ani zdaleka nedosahuje kvality civica ve stejné ceně ( jmenovaná auto budou ve stejné ceně mnohem dražší než o cca 3-5 let novější civic ) ale opět jde o srovnávání nesrovnatelného. Ukaž mi vuz stejné kategorie jako je civic od techto výrobcu .. troufám si říci že neexistuje ( pokud nebudu brát noovu A3, nebo nové BMW1 ) a říci že cici je levnej jen proto že je levněšjí než tyto vozy?? no v tom případě je Phaenton také levnej klump protože je o 2Mega levnější jak Enzo ??
nevím , mylsím že pokud už se rozhodl pro konkrétní vutz je lepší mu poradit a odpovědět na to na cpo se ptal než mu to vymlouvat, kor podle mne dost nemýstnými argumenty..
jinak nic ve zlém.. uznávám o autec h toho víš dost, kdykoliv se k tobě obrátím pro radu, ale myslém že tvuj komentář k tomuto přízpěvku s euplně minul učinkem.. nebo bych dokonce řekl že byl dost scestný