Kouupě Civica NOVĚ AKTUÁLNÍ

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:
Taboo píše: Tady se ta Type-R nedovazi :( . Jedine, co tu clovek dostane je ten Civic Si s 160HP 2.0L za 20 tisic dolaru. :twisted:
1,300,000.00 CZK za EVO VIII je temer 57 tisic dolaru :shock: ! Z jakeho duvodu tam to EVO VIII stoji 26 tisic dolaru vic nez v USA? :? Kdyby tam byl rozdil nejakych 2-5 tisic dolaru, tak bych to pochopil, ale 26 tisic? :shock: :shock: :shock:
To je narez co?
No sh*t :mad: . Jestli nekdo chce platit 57 tisic dolaru za EVO VIII, tak ja mu ho dodam vylazene do 550HP, s dvourocni zarukou a jeste mu zaplatim tydeni pobyt tady, aby si to Evo mohl vyzkouset na okruhu - nez ho nalozi do kontaineru do Evropy. Sezen mi kupce - a ja ti dam $1000 z kazdeho prodeje... :lol:
Tohle az uvidi Robert tak ho jebne... :lol:
Nedavno ho koupil prave on: ma tu nick KFJ.

viewtopic.php?t=9380
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:
Nepřihlášený Idaho píše:Z tveho pohledu je to samozřejmé, když jsme s ekouikal na nabídku vozu v USA tak do této kategorie skutečně Honda spadá, alepokud vezmu Hondu celkově v Evope, řekl bych že výkonově je to nadpruměr ( mluvím o běžných vozech, poměr obsah/výkon ) .
Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho. :?
Nepřihlášený Idaho píše:JInak myslím že by jsi měl trošku zvážit když dáváš takovouhle radu, komu ji dáváš, a popřípadě zmínit ano takhle to vypadá u nás, a o ton jak je to u vás v evropě nemám páru.
Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba. Ja netvrdim, ze ten Civic je nejake spatne auto - za ty penize, ale clovek by v nem nemel videt neco, co v nem opravdu neni. Podle tebe to je spatna rada? :? Ja jsem se dival na stranky Skoda - a treba ta Superb s tim 193HP motorem anebo ta Octavia s tim 2.0L motorem vypadaji docela zajimave... :D
Porovnávat Superba s Civicem .. to je dobrá blbost ..
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Eddie píše:
Taboo píše:
Nepřihlášený Idaho píše:Z tveho pohledu je to samozřejmé, když jsme s ekouikal na nabídku vozu v USA tak do této kategorie skutečně Honda spadá, alepokud vezmu Hondu celkově v Evope, řekl bych že výkonově je to nadpruměr ( mluvím o běžných vozech, poměr obsah/výkon ) .
Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho. :?
Nepřihlášený Idaho píše:JInak myslím že by jsi měl trošku zvážit když dáváš takovouhle radu, komu ji dáváš, a popřípadě zmínit ano takhle to vypadá u nás, a o ton jak je to u vás v evropě nemám páru.
Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba. Ja netvrdim, ze ten Civic je nejake spatne auto - za ty penize, ale clovek by v nem nemel videt neco, co v nem opravdu neni. Podle tebe to je spatna rada? :? Ja jsem se dival na stranky Skoda - a treba ta Superb s tim 193HP motorem anebo ta Octavia s tim 2.0L motorem vypadaji docela zajimave... :D
Cau Eddie... mavani

Taboo asi mysli ze toho Civica kupuje fungl novyho me ted napadlo... :? Mam pravdu Taboo? On ho chce kupovat ojetyho - used!

tel. 608 372 848

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Zemi píše:
Eddie píše:
Taboo píše: Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho. :? Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba. Ja netvrdim, ze ten Civic je nejake spatne auto - za ty penize, ale clovek by v nem nemel videt neco, co v nem opravdu neni. Podle tebe to je spatna rada? :? Ja jsem se dival na stranky Skoda - a treba ta Superb s tim 193HP motorem anebo ta Octavia s tim 2.0L motorem vypadaji docela zajimave... :D
Cau Eddie... mavani

Taboo asi mysli ze toho Civica kupuje fungl novyho me ted napadlo... :? Mam pravdu Taboo? On ho chce kupovat ojetyho - used!
čau Zemi .. :poklona: Jak to jezdí... :D No ale stejně, porovnávat dvě auta,která jsou zaměřená na úplně jinou cílovou skupinu se mi zdá poněkuj divné... :? Superb vs. Legend nebo Accord vs. Octavia.. to bych chápal... :wink: Jenže stejně Honda je prostě Honda... maník právě prodává Civica r.v.95 1.6 Vti ,ale chce 150k,což se mi zdá krapet moc ( a ještě k tomu mi cca 20k schází :lol: ) .. Ten by se mi zamlouval .. 8) 8) To bych s tebou mohl i závodit :D
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Taboo píše:
VW s VR6 není u nás zrovinak běžné auto :o), anvíc co se týče provozních nákladu je pěkně drahé, Navíc srovnávat Superb a Octavii.. to je zas euplne jiná cenová kategorie.. Kor pro mladého kluka, Passat.. máš představu kolik tafdy u nás stojí passat, v nějakém zajímavém roce ( pokud ho vezmu ve stejném roce jako civic, tak budu mít velkou těžkou krávu s eslabým motorem ) silných passatu tu nikdy moc nejezdilo, když tak s ejednalo spíše o výjimky. A cenově bude opět někde jinde ( přeci jen je to o třídu výše než civiv )

Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho. :? - k tomuhle musím říci jen jedno.. sice jsou oblíbená evropská auta ale u nás v porovnání s civicem strašně předražená a jejich kvalita ani zdaleka nedosahuje kvality civica ve stejné ceně ( jmenovaná auto budou ve stejné ceně mnohem dražší než o cca 3-5 let novější civic ) ale opět jde o srovnávání nesrovnatelného. Ukaž mi vuz stejné kategorie jako je civic od techto výrobcu .. troufám si říci že neexistuje ( pokud nebudu brát noovu A3, nebo nové BMW1 ) a říci že cici je levnej jen proto že je levněšjí než tyto vozy?? no v tom případě je Phaenton také levnej klump protože je o 2Mega levnější jak Enzo ??

nevím , mylsím že pokud už se rozhodl pro konkrétní vutz je lepší mu poradit a odpovědět na to na cpo se ptal než mu to vymlouvat, kor podle mne dost nemýstnými argumenty..

jinak nic ve zlém.. uznávám o autec h toho víš dost, kdykoliv se k tobě obrátím pro radu, ale myslém že tvuj komentář k tomuto přízpěvku s euplně minul učinkem.. nebo bych dokonce řekl že byl dost scestný

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Eddie píše:čau Zemi .. :poklona: Jak to jezdí... :D No ale stejně, porovnávat dvě auta,která jsou zaměřená na úplně jinou cílovou skupinu se mi zdá poněkuj divné... :? Superb vs. Legend nebo Accord vs. Octavia.. to bych chápal... :wink: Jenže stejně Honda je prostě Honda... maník právě prodává Civica r.v.95 1.6 Vti ,ale chce 150k,což se mi zdá krapet moc ( a ještě k tomu mi cca 20k schází :lol: ) .. Ten by se mi zamlouval .. 8) 8) To bych s tebou mohl i závodit :D
Ted se nejezdi nijak... :lol: Honda je v dilne a dela se moturek... :| Bez do toho Civica a zazavodime... :D Jeste jakej to je typ? Tam se to lamalo v tom roce... Pokud ten 92-95 tak good... Ten novejsi uz je "pomalej"...

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:13, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

Zemi píše:
Taboo píše:
Superba se 193HP mam uz davno na konte jako porazeneho... Jsou to liny tezky krabice... Ty furt cumis jen na citej VYKON!!! Mrkni se taky na vahu... Ten Civic 1,5 16V pojede na drag strip stejne jak Superb s V6 193HP... :roll:
taky jde mozna o to, ze kdyz to nekdo nekde napali s crx, tak mu muzou objednat rovnou rakev a kdyz nekam naperes se superbem, tak si ten clovek muzu maximalne tak objednavat nove obroucky na bryle (samozdrejme brano s nadsazkou). sorry ale osobne si myslim, ze kazde auto je dobre na neco jineho a crx se superbem bych teda moc neporovnaval. ja bych ti dal v terenu s nasim pajerem asi taky na prdel ne? (jo jinak superb nesnasim protoze je to klon passatu takze asi tak...)

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

Autor Zpráva
Fabos

Tuner

Pohlaví:

Zaslal: Dnes v 5:12 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Předem se omlouvám, že zakládám další tema.ALe je to pro mě teď docela aktuální a bál jsem se, že když to napíšu do tématu co jsem založil, tak to zapadne. Takže ještě jenou se omlouvám. A teď konečně k tématu:JAk uzž jsem psal, chci civica V generace. Načel jsem jednoho na tipcars.cz je v Brně a stojí 90. 000. Vypadá docela zachovale a hezky.ale píšou tam, že je to r.v 1996. A podle toho co vim, se vyráběli jenom do 1995. Co vy na to? Jde mi jenom o to, jestli má cenu tam jed a podívat se na něj. Zejtra tam chci volat,ale chtěl jsem se ještě předtim zeptat. Díky za rady, snad budete něco vědět. DÍKY
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

pecak píše:
Zemi píše:
Taboo píše: Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho. :? Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba. Ja netvrdim, ze ten Civic je nejake spatne auto - za ty penize, ale clovek by v nem nemel videt neco, co v nem opravdu neni. Podle tebe to je spatna rada? :? Ja jsem se dival na stranky Skoda - a treba ta Superb s tim 193HP motorem anebo ta Octavia s tim 2.0L motorem vypadaji docela zajimave... :D
Superba se 193HP mam uz davno na konte jako porazeneho... Jsou to liny tezky krabice... Ty furt cumis jen na citej VYKON!!! Mrkni se taky na vahu... Ten Civic 1,5 16V pojede na drag strip stejne jak Superb s V6 193HP... :roll:
taky jde mozna o to, ze kdyz to nekdo nekde napali s crx, tak mu muzou objednat rovnou rakev a kdyz nekam naperes se superbem, tak si ten clovek muzu maximalne tak objednavat nove obroucky na bryle (samozdrejme brano s nadsazkou). sorry ale osobne si myslim, ze kazde auto je dobre na neco jineho a crx se superbem bych teda moc neporovnaval. ja bych ti dal v terenu s nasim pajerem asi taky na prdel ne? (jo jinak superb nesnasim protoze je to klon passatu takze asi tak...)
Prosim te... Co je RS6??? Kombik a natrhne mi prdel... Co je Caterham? Zavodni auticko za vic jak 2miliony = naperes to nekam a jsi mrtvej... Kurva ja nemam CRX na to abych premejslel nad tim jak dopadnu kdyz to nekam napalim... Holt chci bud maly vztekly auto co sakra dobre jede nebo linou mrdku s vlastnostma tanku... :roll:

Jo a s CRX jsem uz boural... Spadl jsem ze srazu primo na strechu a hla se jen o 10cm... Pokud to neni celni stret tak z toho taky vyvaznes... Urcite lepe jak treba z Opela Speedsteru...

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ja tu nechci bejt za uplnyho zarytyho HONDA-ZMR*A... :lol:

Kazdy auto je k necemu jinymu... Ale dynamika je u vsech stejna... Bud jsi rychlejsi nebo ne...

tel. 608 372 848

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

Docela zajímavá debata...Srovnavat Superba s Civikem to je asi trosku divne ne???..Pred 2 rokama jsem mel taky Hondu- Prelude 2.2VTEC 4WS rok 93,docela krasne letadlo na blbnuti...par lidi ji bude znat.byla focena i Tuning magazinu,modra metaliza s hlinikových kridlem na 17"...ale..jakmile se ti zacne neco srat na motoru,je konec...asi jsem ji koupil nacatou/pridřený motor/,podavajici mi tvrdil ze kazdej VTEC papa trosku oleje kdyz ho honis...po roce a pul jsem motor pridlrel a oprava by me vysla na ccca 50 klacku,takze auto slo z baraku...ale v srdci ji budu mit asi navždy...ten krasny pocit když seplo VTEC bych pral kazdemu zažít... :evil:
Octavie RS 220PS :ja_nic: /zatim/

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Kapka píše:Docela zajímavá debata...Srovnavat Superba s Civikem to je asi trosku divne ne???..Pred 2 rokama jsem mel taky Hondu- Prelude 2.2VTEC 4WS rok 93,docela krasne letadlo na blbnuti...par lidi ji bude znat.byla focena i Tuning magazinu,modra metaliza s hlinikových kridlem na 17"...ale..jakmile se ti zacne neco srat na motoru,je konec...asi jsem ji koupil nacatou/pridřený motor/,podavajici mi tvrdil ze kazdej VTEC papa trosku oleje kdyz ho honis...po roce a pul jsem motor pridlrel a oprava by me vysla na ccca 50 klacku,takze auto slo z baraku...ale v srdci ji budu mit asi navždy...ten krasny pocit když seplo VTEC bych pral kazdemu zažít... :evil:
Jojo v te sem se vezl... Kdyby byla lehci tak by to jelo lepe... Kazdopadne VTEC neni levna zalezitost kdyz se ti posere... :evil:

tel. 608 372 848

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

ale pak jsem svezl v kamosovu Fiatu Coupe Turbo a to me dostalo...nedam ted dopustit na benzinový turbomotor.Ve 2000 naplno turbo foukne a auto tahne jako lokomotiva...s original prevodovkou jsem delal na dalnici 270,samo podle rychlomeru/zkresleni atd.../.Tde s tou novou prevodovkou jsem to naplno jeste nezkousel,pockam na jaro a hlavne na letni gumy...

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Kapka píše:ale pak jsem svezl v kamosovu Fiatu Coupe Turbo a to me dostalo...nedam ted dopustit na benzinový turbomotor.Ve 2000 naplno turbo foukne a auto tahne jako lokomotiva...s original prevodovkou jsem delal na dalnici 270,samo podle rychlomeru/zkresleni atd.../.Tde s tou novou prevodovkou jsem to naplno jeste nezkousel,pockam na jaro a hlavne na letni gumy...
270km/h. To mluvis o tom Fiatu ze? Co to je... 5tival nebo slabsi 4val? 5ti je peklo... :evil: :evil: :evil: Jen skoda ze je to predohrab (na sprintech kvuli tomu ztraci desetiny...)...

tel. 608 372 848

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

ne mluvim o mojem eRSku na 100 oknavový benzin...ten kamos na 4 valec,a na maximalku jsem mu ujel...na zrychlení ne,to bych musel vydat cca 60 kg hifi...ale co je výhoda oproti honde-spotreba.S Preludkou jsem jezdil tak 15 litru,kdez to eRSko jezdim v pohode za 10 litru

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Kapka píše:ne mluvim o mojem eRSku na 100 oknavový benzin...ten kamos na 4 valec,a na maximalku jsem mu ujel...na zrychlení ne,to bych musel vydat cca 60 kg hifi...ale co je výhoda oproti honde-spotreba.S Preludkou jsem jezdil tak 15 litru,kdez to eRSko jezdim v pohode za 10 litru
270... To jeste bere ta origo prevodovka jo? :shock: Ja se jednou s RSem honil - minuly rok jeste pred upravami (snad seriove - zlute z Mostu) a do 150ti je pomalejsi kvuli vaze, nad 150 stejne a nad 200 jen velice jemne navrch (ba vubec) a to vim jiste ze jel na plnej kotel pac mu z vejfalu litali pri razeni maly certici sem tam kdyz to pretocil... :lol: No a jinak to s tou spotrebou me zarazilo... Znamej ma 2.2 VTEC tu posledni generaci a zere neco kolem 10ti. Me to bere cca 8-9l...

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:13, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Zemi píše: VR6 je pomalejsi jak moje CRX a vykonove tezce zaostava...
Obávám se že tohle neni nejlepší srovnání, Golf VR6 a Tvoje CRX jsou přecijenom trochu jiná váhová skupina....Golf je o mnoho robustnější a fortelnější, CRXko je takovej papírák dělanej na co nejnižší hmotnost, což se taky negativně odráží na bezpečnosti....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

F.N.T (Jergi) píše:
Zemi píše: VR6 je pomalejsi jak moje CRX a vykonove tezce zaostava...
Obávám se že tohle neni nejlepší srovnání, Golf VR6 a Tvoje CRX jsou přecijenom trochu jiná váhová skupina....Golf je o mnoho robustnější a fortelnější, CRXko je takovej papírák dělanej na co nejnižší hmotnost, což se taky negativně odráží na bezpečnosti....
Golf se mi nezda jako robustni kara... :?: Videls crashtesty? Hlavne Golf neni sportak... A k vykonu VR6ky nema 1,6ka od Hondy daleko... 8)

tel. 608 372 848

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

No jsou to prostě dvě naprostlo nesrovnatelný auta....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:14, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Zemi píše:
Eddie píše:čau Zemi .. :poklona: Jak to jezdí... :D No ale stejně, porovnávat dvě auta,která jsou zaměřená na úplně jinou cílovou skupinu se mi zdá poněkuj divné... :? Superb vs. Legend nebo Accord vs. Octavia.. to bych chápal... :wink: Jenže stejně Honda je prostě Honda... maník právě prodává Civica r.v.95 1.6 Vti ,ale chce 150k,což se mi zdá krapet moc ( a ještě k tomu mi cca 20k schází :lol: ) .. Ten by se mi zamlouval .. 8) 8) To bych s tebou mohl i závodit :D
Ted se nejezdi nijak... :lol: Honda je v dilne a dela se moturek... :| Bez do toho Civica a zazavodime... :D Jeste jakej to je typ? Tam se to lamalo v tom roce... Pokud ten 92-95 tak good... Ten novejsi uz je "pomalej"...
..jj.. 92-95 8) ,ale 150k je podle mě moc.. za to mám Prelude .. :D .Prostě se Ti asi budu stále koukat jen na záda :lol:

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:
Anonymous píše:nevím , mylsím že pokud už se rozhodl pro konkrétní vutz je lepší mu poradit a odpovědět na to na cpo se ptal než mu to vymlouvat, kor podle mne dost nemýstnými argumenty..

jinak nic ve zlém.. uznávám o autec h toho víš dost, kdykoliv se k tobě obrátím pro radu, ale myslém že tvuj komentář k tomuto přízpěvku s euplně minul učinkem.. nebo bych dokonce řekl že byl dost scestný
OK, ono je evidentni, ze se chces jenom hadat a argumentovat o necem, co jsem nikdy netvrdil a ani nerekl, coz mi nestoji za to... Zkus si to precist jeste jednou:
Taboo píše:Pokud na performanci skutecne nezalezi a clovek hleda jen levnou formu transportace, ten Civic je dobra volba.
:wink:
Taboo píše:Ja jsem rekl, ze pokud cloveku nezalezi na performanci, ten Civic je za ty penize dobra volba.
Tady to je opravdu mnohdy jako by clovek mluvil do zdi. I presto, ze treba Trabant by mohl byt nekde povazovan za vykvet technicke revoluce anebo dokonce i high performance sportovni auto, v porovnani se standarty prumernych aut prednich vyrobcu je ten Civic levny a podprumerny sedan se slabym motorem, protoze byl s timto zamerem Hondou vyrobeny. Podivej se na nabidku a ceny treba deseti nejvetsich vyrobcu aut a uvidis, do ktere kategorie ten Civic spada. Ani Honda sama uz nic levnejsiho a pomalejsiho nevyrabi a ani se ten Civic nesnazi predstavit jako neco, co neni. Ja nemluvim o nejakem 35 tisicovem Civic Type-R, ale tom 13 tisicovem sedanu. I presto, ze u vas se mozna daji koupit jeste levnejsi a pomalejsi auta, nejake mistni podminky z toho Civica celosvetovymi meritky zadne sportovni auto nebyvale performance proste neudelaji. Celosvetovymi standarty prednich vyrobcu aut je ten Civic i nadale jen levny econobox - a naopak tvrzeni, ze to je nejaky luxusni sportovni vuz spickove performance by bylo velice scestne. A i presto, uz po treti rikam, ze pokud nekomu nezalezi na performanci a hleda jen levnou formu transportace, ten Civic je dobra volba.
Eddie píše:Porovnávat Superba s Civicem .. to je dobrá blbost ..
Podle mne je dobra blbost dochazet k nejakym zaverum na zaklade neceho, co nikdy nebylo receno a domnivat se, ze nekdo Superba s Civicem porovnaval. Kde jsi na to prisel? :? Ja jsem jenom rekl, ze ten Superb vypada zajimave - a to bez jakehokoliv porovnani k Civicu...
.. sorry,ale z tvé strany už se jedná o slovíčkaření... už jen to, že pořád píšeš jen Civic, Octavia apod. Civic se dělá od nejslabší 1.4i po Type-R, Octavia od 1.4 do tuším dvoulitra. Pokud chceš někomu radit, tak bys měl psát o konkrétním modelu s konkrétním motorem, jinak to jsou bludy, nehledě na to, že situace u " vás " je evidentně jiná než tady v evropě.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:15, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:
Eddie píše:
Taboo píše: OK, ono je evidentni, ze se chces jenom hadat a argumentovat o necem, co jsem nikdy netvrdil a ani nerekl, coz mi nestoji za to... Zkus si to precist jeste jednou: Tady to je opravdu mnohdy jako by clovek mluvil do zdi. I presto, ze treba Trabant by mohl byt nekde povazovan za vykvet technicke revoluce anebo dokonce i high performance sportovni auto, v porovnani se standarty prumernych aut prednich vyrobcu je ten Civic levny a podprumerny sedan se slabym motorem, protoze byl s timto zamerem Hondou vyrobeny. Podivej se na nabidku a ceny treba deseti nejvetsich vyrobcu aut a uvidis, do ktere kategorie ten Civic spada. Ani Honda sama uz nic levnejsiho a pomalejsiho nevyrabi a ani se ten Civic nesnazi predstavit jako neco, co neni. Ja nemluvim o nejakem 35 tisicovem Civic Type-R, ale tom 13 tisicovem sedanu. I presto, ze u vas se mozna daji koupit jeste levnejsi a pomalejsi auta, nejake mistni podminky z toho Civica celosvetovymi meritky zadne sportovni auto nebyvale performance proste neudelaji. Celosvetovymi standarty prednich vyrobcu aut je ten Civic i nadale jen levny econobox - a naopak tvrzeni, ze to je nejaky luxusni sportovni vuz spickove performance by bylo velice scestne. A i presto, uz po treti rikam, ze pokud nekomu nezalezi na performanci a hleda jen levnou formu transportace, ten Civic je dobra volba. Podle mne je dobra blbost dochazet k nejakym zaverum na zaklade neceho, co nikdy nebylo receno a domnivat se, ze nekdo Superba s Civicem porovnaval. Kde jsi na to prisel? :? Ja jsem jenom rekl, ze ten Superb vypada zajimave - a to bez jakehokoliv porovnani k Civicu...
.. sorry,ale z tvé strany už se jedná o slovíčkaření... už jen to, že pořád píšeš jen Civic, Octavia apod. Civic se dělá od nejslabší 1.4i po Type-R, Octavia od 1.4 do tuším dvoulitra. Pokud chceš někomu radit, tak bys měl psát o konkrétním modelu s konkrétním motorem, jinak to jsou bludy, nehledě na to, že situace u " vás " je evidentně jiná než tady v evropě.
Co to placas za blbosti? :? Jake "slovickareni"? :? Kde jsem "porad" psal "jen" Civic, Octavia, apod.? Nevymyslej si neco, co neni pravda, CITUJ mne a UKAZ mi kde jsem porad srovnaval Civic s Octavia anebo Superb. Ja jsem se o Octavia zminil JEN JEDNOU (coz je samozrejme podle tebe "porad") a jen rekl, ze vypada zajimave (coz je podle tebe "srovnavani s Honda Civic"). Zdaji se ti tve zavery normalni? Mne ne. :( Zkus porozumet tomu, co je tady receno, radeji nez dochazet k nejakym nelogickym zaverum na zaklade neceho, co tady nikdo nerekl a ty jsi si jen sam vymyslel. :wink:
A co presne ma situace u vas spolecneho s tim, ze ve srovnani s prumernymi vozy ostatnich prednich autovyrobcu je ten Civic sedan levne a slabe auto? Situace u vas najednou dela z toho Civic sedana - v porovnani s prumernymi vozy jinych prednich vyrobcu - luxusni high performance supercar? :? Jestli nerozumis, o kterem Civic sedanu mluvim, aspon si precti muj posledni prispevek, ktery jsi sam citoval. Pokud vim, Honda vyrabi jen jeden Civic Sedan a jen s dvema motory a jen jeden stoji 13 tisic. Jak moc konkretnejsi to potrebujes? Mozna, ze pokazde, kdyz se rekne 13-tisicovy Civic sedan, tak by se mel prilozit i obrazek toho auta, aby se kazdy dovtipil, ze se nemluvi o Civic Type-R, ktery neni ani sedan a ani nestoji 13 tisic, ale 35. Jestli nevis, co Honda Civic Sedan za 13 tisic dolaru je a z nejakeho neznameho duvodu se domnivas, ze by to mohl byt Honda Civic Type-R, tady je stranka Hondy: http://automobiles.honda.com .
Nechci se hádat.. nemám na to náladu a ani čas... cituju jen z tvého prvního příspěvku .. " S vyjimkou S2000 a NSX, Hondy jsou pomale econoboxy s malymi a slabymi motory ... " ... tohle je diskuze o ničem.

HOWG a PEACE

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:16, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

.. no vidíš že se nakonec v podstatě shodneme ... :lol: Civic opravdu není žádný supersport a ani ho z něho nikdo neudělá,ale na evropské poměry jde z něho udělat rychlá kárka ( ostatně jako asi z každého vozu ) .... 8)

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Taboo píše:
Zemi píše:VR6 je pomalejsi jak moje CRX a vykonove tezce zaostava... 8)
I ten 240HP R32 VR6, ktery jede 14.10 v 1/4 mile? :?
R32 jsem do toho nepocital... Ale i tak... VW co ma z obsahu 3,2 ma Honda z 2,0.

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:16, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“