Kouupě Civica NOVĚ AKTUÁLNÍ
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak s konečnou platnostní vám pánové děkuju za všechny rady. Můžu říct, že mi opravdu pomohly, zaměřil jsem se třeba na vůli v přednáí nápravě a díky tomu vyloučil dvě auta. Mám rezervovanýho jednoho civica IV generace 5D, za slušný peníze v dobrym stavu a ze solidní výbavou. zejtra se na něj jedu podívat, tak mi držte palce. až něco bude tak hodim fotky. a ještě jendou díky. L 

hlavne se nenech ukecat tvrzením že Hondy papaj olej...takhle jsem trosicku nalítnul já osobne
držím ti palce,když tak zkus nekoho z Hondaclubu,kluci ti pomuzou /www.hondaclub.cz/

Octavie RS 220PS
/zatim/

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Mělo by to bejt bez problémů. Je to v bazaru v řepých u klokočky. Mám to dobře podchycený, známej dělá šéfa bazaru na barandově u Klokočky, tak se mi tam nějak poptal a přimluvil. tak uvidíme. jedinej problém co tam je , že jsou vylítlý Airbagy,ale to mi neva. tak uvidíme. Snad to dobře dopadne. Ale vypadá solidně. TAk držte palce.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze cidla jsou v narazniku ne? Mohlo to bejt tukly jen opravdu malinko a zrovna do mista kde jsou cidla... Staci otevrit haupnu a prohlidnout spary a svary kastle a nosnych casti...Kapka píše:a co s tim teda vsechno bylo?protože airbag nevilitne jentak.to znamena ze to bylo rachlý na čumák...není to hnutý atd...jinak se v tom vykoupes
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
čauves, tak odpoledne si pro něj jedu.je to super auto za hodně dobrej peníz. Jsou k tomu kola navíc dotzy 15ky. jo bylo to řachlý na předek ale né prej moc. nic neni hnutý a předek je i dobře spasovanej. Měli jsem to i zvednutý a vypadá to super. je to v elektrice, klima, centrál originál rádio,čistý, laděnej koncovej tlumič Honda atd. tak mi držte palce ať se do toho nevysypu. fotka je www.klokocka.cz ale nemumi to sem dát a navíc to auto tam nevypadá tak dobře jako ve skutečnosti,ale až bude mojetak nafotim a dám to sem. díky všem.L
A odkdy je jako vr6 pomalejsi jak CRX??
Mel sem crx 2roky,mel sem aji civic type-r a ted mam uz asi 6tou vr6 a crx neberu jako soupere
,jo mozna na start protoze nic nevazi a lepe prenese vykon na vozovku ale v normalnim provozu od trojky je totalne ztracena,a aji type-r na tom neni o nic lepe s tou smesne kratkou prevodovkou,sem se kdysy hodne divyl jak sem jel vedle kamosovyho golfa vr6 a byli jsme uplne nastejno
Mel sem crx 2roky,mel sem aji civic type-r a ted mam uz asi 6tou vr6 a crx neberu jako soupere

kdyz tady tak ctu taboovi ceny z US...vyplati se z ameriky si takovy EVO dovist???? nemam poneti na kolik prijde vselijaky procleni a zda to ted s novelama na prihlasovani aut vubec pujde bez problemu..ted sem koukal na naky orientacni ceny z americkyho trhu a napriklad Vette Z06ka v plny vybave se vsim co se da koupit za nakych v prepoctu na nase milion a ctyrista tisic k tomu...tady co sem slysel zacina na dva a pul milionu...a jak je to s ojetymi auty?
no jestli to od 1.7 pujde prihlasit i auta z USA tak to se tady budou dit veciGReddy píše:kdyz tady tak ctu taboovi ceny z US...vyplati se z ameriky si takovy EVO dovist???? nemam poneti na kolik prijde vselijaky procleni a zda to ted s novelama na prihlasovani aut vubec pujde bez problemu..ted sem koukal na naky orientacni ceny z americkyho trhu a napriklad Vette Z06ka v plny vybave se vsim co se da koupit za nakych v prepoctu na nase milion a ctyrista tisic k tomu...tady co sem slysel zacina na dva a pul milionu...a jak je to s ojetymi auty?

no pokud vim psalos e tamneco s EU schvalenim takze s ojetyma starsima autama 8 let to bude asi problem ja myslel novy autamikevr6 píše:no jestli to od 1.7 pujde prihlasit i auta z USA tak to se tady budou dit veciGReddy píše:kdyz tady tak ctu taboovi ceny z US...vyplati se z ameriky si takovy EVO dovist???? nemam poneti na kolik prijde vselijaky procleni a zda to ted s novelama na prihlasovani aut vubec pujde bez problemu..ted sem koukal na naky orientacni ceny z americkyho trhu a napriklad Vette Z06ka v plny vybave se vsim co se da koupit za nakych v prepoctu na nase milion a ctyrista tisic k tomu...tady co sem slysel zacina na dva a pul milionu...a jak je to s ojetymi auty?

no prave ze ta bariera 8 let byla odstranena, takze pokud to bude mit ES homologaci tak to pujde prihlasit i kdyz bude starsi, nez 8 let...GReddy píše:no pokud vim psalos e tamneco s EU schvalenim takze s ojetyma starsima autama 8 let to bude asi problem ja myslel novy autamikevr6 píše:no jestli to od 1.7 pujde prihlasit i auta z USA tak to se tady budou dit veciGReddy píše:kdyz tady tak ctu taboovi ceny z US...vyplati se z ameriky si takovy EVO dovist???? nemam poneti na kolik prijde vselijaky procleni a zda to ted s novelama na prihlasovani aut vubec pujde bez problemu..ted sem koukal na naky orientacni ceny z americkyho trhu a napriklad Vette Z06ka v plny vybave se vsim co se da koupit za nakych v prepoctu na nase milion a ctyrista tisic k tomu...tady co sem slysel zacina na dva a pul milionu...a jak je to s ojetymi auty?
S dovozem novych aut z USA bych rek, ze to jednodussi nebude, pac ty nemaji evropskou homolgaci... a na tom novy zakon nic nemeni (pokud vim)
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
Re: Kouupě Civica NOVĚ AKTUÁLNÍ
jedine H nebut blazen jit do VW to je blbost