Kouupě Civica NOVĚ AKTUÁLNÍ

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Ale u nás se na třídy hraje docela dost.. teda alespoň na srazech... a myslím, že je to dobře 8)
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:17, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:
Eddie píše:Ale u nás se na třídy hraje docela dost.. teda alespoň na srazech... a myslím, že je to dobře 8)
Ja vim... :D Predstav si ale, jak nejaky Civic dava na prdel nejake Corvette C5 na drag stripu :lol: . Ten pocit je proste k nezaplaceni. Ja zkusim najit jedno zabavne video, kde FWD minivan, ktery vypada, jako by nemohl jet ani 25 sekund v 1/4 mile (ale ve skutecnosyi jede 12 sekund) dava na drag stripu na prdel V8 Camaru. :lol: Proste, porazit nekoho jineho ve stejne objemove tride je OK, ale porazit nekoho s treba ctyrikrat vetsim motorem je ale jeste lepsi. :lol:
.. to věřím, jenže na to je třeba jedné věci, které nemám tolik,abych jí cpal všechnu do káry... :cry: .. tady jezdí maník, kterej má v civicu, ten samej model co mám já, kompletní kompresor kit... to bych se mi zamlouvalo ... 8) 1.4 a cca. 160 koní .. 8)
Honda Civic 1.4iS, 90PS (66kw), Výfuk Laser,0-100 km/h 10,8s (ale asi s jiným řidičem ;-) )

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Eddie píše:
Taboo píše:
Eddie píše:Ale u nás se na třídy hraje docela dost.. teda alespoň na srazech... a myslím, že je to dobře 8)
Ja vim... :D Predstav si ale, jak nejaky Civic dava na prdel nejake Corvette C5 na drag stripu :lol: . Ten pocit je proste k nezaplaceni. Ja zkusim najit jedno zabavne video, kde FWD minivan, ktery vypada, jako by nemohl jet ani 25 sekund v 1/4 mile (ale ve skutecnosyi jede 12 sekund) dava na drag stripu na prdel V8 Camaru. :lol: Proste, porazit nekoho jineho ve stejne objemove tride je OK, ale porazit nekoho s treba ctyrikrat vetsim motorem je ale jeste lepsi. :lol:
.. to věřím, jenže na to je třeba jedné věci, které nemám tolik,abych jí cpal všechnu do káry... :cry: .. tady jezdí maník, kterej má v civicu, ten samej model co mám já, kompletní kompresor kit... to bych se mi zamlouvalo ... 8) 1.4 a cca. 160 koní .. 8)
1,4??? Neni to ten cervenej? A ja kurva myslel ze ma 1,6 VTEC... Me se v Mimoni zdal nakej pomalej jestli to je teda on... :?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:17, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Zemi píše:
Eddie píše:
Taboo píše: Ja vim... :D Predstav si ale, jak nejaky Civic dava na prdel nejake Corvette C5 na drag stripu :lol: . Ten pocit je proste k nezaplaceni. Ja zkusim najit jedno zabavne video, kde FWD minivan, ktery vypada, jako by nemohl jet ani 25 sekund v 1/4 mile (ale ve skutecnosyi jede 12 sekund) dava na drag stripu na prdel V8 Camaru. :lol: Proste, porazit nekoho jineho ve stejne objemove tride je OK, ale porazit nekoho s treba ctyrikrat vetsim motorem je ale jeste lepsi. :lol:
1,4??? Neni to ten cervenej? A ja kurva myslel ze ma 1,6 VTEC... Me se v Mimoni zdal nakej pomalej jestli to je teda on... :?
..jj.. to je von... pomalej ? To je nejrychlejší 1.4ka ,kterou znám ... :D

.. měl by být i na tom CD ,co jsem natočil... mě se zamlouvá i ten čumák z USA .. 8)
Naposledy upravil(a) Eddie dne 10 led 2005 15:04, celkem upraveno 1 x.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:Tady je to video:
http://www.turbovan.net/pauls_van.mpg
Ten minivan je FWD 4-cylinder a jede 12.65 :shock: .
.. ten druhej musel bejt docela dobře nasranej ... :D Jede mu to fakt dobře .. 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:18, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

pecak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pecak »

no myslim ze puvodne tady chtel nekdo poradit jak postupovat pri koupi civicu a na co si davat bacha atd. misto toho si muze stahnout nejake pritrouble videa z usa, ktere zajimaji tak akorat zemiho a jeste toho dalsiho civikare. nevim proc si chlapci neotevreli nove tema a zasiraji toto tema necim, co do neho vubec nepatri.

jo a pro zemiho: jsi asi opravdu hodne nechapavy - viz. muj prizpevek, ve kterem jsem psal, ze nejde srovnavat crx se seperbem. tva reakce me trochu pobavila. ne kazdy chce skoncit radiji mrtvy, nez mit na pritroublem sprintu na 400m (radsi 200m) o pul sekundy horsi cas...

myslim, ze ten clovek se tady ptal na kombika a tak to aute chce vyuzivat i nejak racionalne a ne jen kurvit spojku na sprintech...

jinak to tady jse pekne do haje.

nekdo se na neco zepta a stejne se nic nedozvi a zacnou se tady misto toho resit vecy, ktere se resili uz asi 10x

:roll:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:18, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Taboo píše:
pecak píše:no myslim ze puvodne tady chtel nekdo poradit jak postupovat pri koupi civicu a na co si davat bacha atd. misto toho si muze stahnout nejake pritrouble videa z usa, ktere zajimaji tak akorat zemiho a jeste toho dalsiho civikare. nevim proc si chlapci neotevreli nove tema a zasiraji toto tema necim, co do neho vubec nepatri.
Kdyz je vsechno pro tebe tak pritrouble a nezajimave a jenom ty jsi tady chytry a nikdy neodbocujes ani na chvili od tematu, kde je tvuj prispevek o tom, jak postupovat pri koupi Civicu? :? Zadny z tvych prispevku zadnou radu taky nenabizi, a proto taky nejsou k tematu, takze by nekomu mohly pripadat asi stejne tak pritrouble a nezajimave jako to, za co ty sam kritizujes nekoho jineho.
Ja pracuji na Hondach kazdy tyden (a zrovna mame i jednoho Civika v dilne na liftu) a mohl bych ti odpovedet o Hondach kazdou otazku, na kterou by jsi jen prisel. Taklhe ale ne :nono: .
.. nech ho plavat... Vždy se může z tohoto threadu odhlásit .. k tomu videu. Docela by mě zajímalo, co v tom měl za motor... :D

Jurry1

Příspěvek od Jurry1 »

Podle mě Honda je dobrá volba. Letos snad došetřím a chci taky kupovat auto. Rozhoduji se přesně jak ty Golf III vs. Civic V.generace. Ale Honda vítězí. Taky by mě zajímali nějaký rady při koupi... a ne jak se tady řešila taková hovadina... :evil:

Eddie

Příspěvek od Eddie »

Jurry1 píše:Podle mě Honda je dobrá volba. Letos snad došetřím a chci taky kupovat auto. Rozhoduji se přesně jak ty Golf III vs. Civic V.generace. Ale Honda vítězí. Taky by mě zajímali nějaký rady při koupi... a ne jak se tady řešila taková hovadina... :evil:
.. proč nezajdeš na www.hondaclub.cz , kde o Hondě najdeš vše a o všech generacích... tady je jenom Zemi a ten druhej civikář... :lol: .

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

www.hondaclub.cz nebo www.hondaforum.cz tady jakákoliv debata skonč u téma Honda vs VW a podobně :o)

To Taboo : nechci s ehádat, jen si pročti přízpěvky zpětně a všimni si, že 95% lidí pochopilo tvé hlášky stejně jako já ( srovnáni civic vs Superb a pod.. ) takže si myslím, že cyhba není jen na mé straně. Navíc odpověd na otázku na co si dávat pozor u civica ( eventuelně vyvracet proč si měl vybrat VW ne civica .. což by s edalo paraelně rozvinout ) slovy : "Ja posuzoval nabidku vozu evropskych vyrobcu jako treba Volkswagen - a v porovnani s treba R32 VR6, GTI anebo i Passat (ktere se domnivam by mohly byt v Evrope povazovany za celkem bezne auta) se ten Civic jako nejak nadprumerny nejevi. Naopak, v porovnani s vozy tech popularnich evropskych znacek jako VW, BMW, Mercedes, Volvo, Audi anebo Saab, ten Civic je levnejsi, nez cokoliv jineho " chtěl jsi abych tě citoval -- ukaž mi vuz o stejné třídě a parametrech ( samo zř. i ceně ) u nás, který z techto jemnovaných značek jde srovnávat s civivcem??

Ne už toho nechám.. ani jenda z techto zanček tu v tomhle věk rozmeí nic takového nevyráběla i vozy vyšší třídy jsou cenově někde jinde. U nás musí brát člověk v potaz obsah nejen kvuli spotřebe ale i ručení atd.. takže pořád si myslím že pro mladýho kluka, event na vyblbnutí je ten civic ideální volba - pro naše kraje.

prostě tohle téma je jen snůška OT .. poradil mu vůbec někdo na co si dát pozor??

Já osobně musím říci s civicem moc zkušeností nemám ae co se týče Accordu ( předpokládám že povrchová uprava karoserie bude stejná ) zadní lemy . dost reznou, chytá se tam bordel, pozor na příruby na vejfucku event i koncovej díl.. 4asto to rezne ( nevím porč ale přijde mi to častější než u R5tky :o) ), jinak si dej pozor na podběhy, nevím jak je má řešeny civic, ale acco je tam má plastové a občas nelícujou, takže s eza nima drží dost bordelu, kterej nemůžeš vytáhnout vapkou ( poškodil bys elektroinstalaci ) a dokonce ACC coupe ma mezi blatníkem a plastpodběhem ( LP ) i jednu relátkovou skřínku.. takže každopádně si ty podběhy skontoruj..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Eddie

Příspěvek od Eddie »

.. už se nehádejte ... :)

K tomu Civicu, když projedeš výše uvedené odkazy, tak to najdeš taky ... dej si bacha na korozi lemů a na kompletní výfuk. To jsou zatím jediné věci s kterýma mám nebo sem měl větší problém. Taky záleží na generaci, kterou chceš. Pokud rv96+, rozhodně bych nekupoval 1.4i nebo 1.4iS ,ale min 1.5VTec. Pokud si ještě na něco vzpomenu, napíšu...

Honda 8)

max.ps

Příspěvek od max.ps »

No tak co já vím, tak si dej pozor na přední nápravu - zkontroluj homo. klouby, to ti ušetří dobrý 4tis kč... prohlídni a zkontroluj kompletně elektroinstalaci (jestli všechno funguje,...) - el. se u civiců docela se*e. No a pak takový ty obecný věci co už víš + to co psal Idaho. A ohledně motoru, záleží co chceš... ale obecně není u civouše problém. (u dvouvačky hlavně zkountroluj kdy se měnily rozvody a co tam lil majitel za olej...)

A přeju štastnou ruku při výběru toho pravého exempláře.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:19, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

max.ps

Příspěvek od max.ps »

Běžte se hádat jinam, jestli tady ten člověk chtěl něco zjistit o koupi civica, tak mu dá vělkou práci prokousat se tady "blábolama a hádkama" aby něco našel... si to řeště po sz...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

2Tabo:Jaka je podle tebe najlepsi Honda,vynech S2000,Type-r,NSX nejsem milionar:?: Myslim jako co se tyce udrzby motoru a vykonu

Bajza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajza »

Hej Taboo... Nechci se rafat ale u nás není rozhodně průměrný výkon 200hp. A u nás v čr je Civic dá se říct nadprůměr v poměru výkon/obsah/spotřeba/cena/kvalita. Víš skoro celá Evropa oproti celýmu světu, je velice opatrná co se týká životního prostředí a šetření energií. Z toho vyplývá že jsou tady mnohem dražší pohoné hmoty a proto je tady hodně maloobjemovech aut na spotřebu. Dále v čr je velice drahé povinné ručení, takže člověk musí vydělávat opravdu hodně aby dokázal živit nějakýho 3.0lV6 a ještě platit zhruba 520$ za ručení. Což při průměrným platu tady je hodně moc. Nemám čas si pročítat celou tuhle diskuzi... tak odepisuju jen na to posledních pár příspěvků co píšeš ty a ostatní tak se nezlob jestli jsem něco přehlíd. Jinak ty videa... MAZEC :)
Bajza :alkoholic:
DOJEB TUNING AUTOMOTORSPORT

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Jsem rád, že jste se tady konečně přestali hádat a napsali něcioo k mýmu tématu. Díky všem co mi tad yporadili, určitě si na ty věci dám pozor. Snad se nespletu.

To TAboo: Vim, že to už v tomhle celkovym rozhovoru bylo řečený už xkrát.Ale u nás je opravdu jiná situace než u vás. Řeknu ti to takhle je mi 21. S těží z mýho platu jsem si našetřil něco kolem 90tis kč což je teď asi 3500 dolarů. Myslim, že Honda v sedanu něco kolem roku 94 a 95 hje ideální volba. Chci motor co má 90 koní, nepotřebuu závodit, potřebuju už aby se tam něco vešlo a ale taky aby to moc nežralo a docela jelo. Veř mi kdybych peníze na to bach si koupil octávku nebo něco takovýho tak mi věř, že bych takový téma neřešil. :twisted:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tak jsem si to tu vsechno precetl... :?: MILUJU TOHLE FORUM!!! :lol:

tel. 608 372 848

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:19, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 25 bře 2012 12:20, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Taboo píše: ........Ja jsem jenom proti tem stupidnim nazorum ze kazda Honda je nejaky zazracny supercar na ktery nikdo z ostatnich vyrobcu aut nema.
:wink:
Přesně tak, někdo se na věc dívá trochu primitivnim pohledem....obzvláště Ti, kteří s Hondama nemaji vůbec žádný zkušenosti a možná ani nikdy v žádný neseděli....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

nechte tech dohadu, uz me vazne se*ete...taboo ma pravdu, vy jen vidite ze je z druhyho konce sveta a srovnavate usa s evropou. ale on nam nepise jak je to v americe ale celosvetove, coz by melo byt smerodatnejsi ... to ze u nas diky zasr...m podminkam je nektery auto lepsi nez ostatni ve stejne skupine urcuji pouze parametry toho auta tj cena/spotreba/blablabla ... chapu ze nejde prevadet globalni nazory na nase mistni pomery ... ale to neni duvod abyste se tady hadali jak dve baby pred kramem

kazdopadne jdi do toho civica, je to dobra volba. dej si pozor na to co ti tady kluci uz napsali, doporúcuju vzit si sebou kamose mechanika, kterej ti rekne co a jak je s tim kterym autem a dokaze ti i rict kolik te to bude stat pripradne pokud neco nebude v poradku

howgh
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

U Hond taky odchazeli poloosy (kdyz s nima nekdo zachazel jako prase), ale to byl spis problem vykonnych jedincu viz. CRX ci VTicka... Vzykousis to jednoduse, dej plnej rejd a royjed se... Bud budou klepat nebo ne...

tel. 608 372 848

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Vim, že už jsem s tim asi otravnej,ale mám ještě jednu otázku. Nevíte jaký jsou civici VI? TAky sedan. Někde jsem četl, že se vyráběli v Anglii a jenom speciálně pro Evropu. Myslíte, že je lepší volba V nebo VI generace?Děkuju

max.ps

Příspěvek od max.ps »

K té Anglii, vím, že tam výraběli 5dv hatchbacky a jejich slabinou prý byl podvozek a brzdy, ale jen jsem to četl, takže nevím kolik je na tom pravdy... 6.gen je težší, ale zase novější, vem spíše to co se Ti víc líbí po stránce designu, bych řekl... a taky podle toho, který motor budeš volit...

Pavel 320i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel 320i »

Zemi píše:U Hond taky odchazeli poloosy (kdyz s nima nekdo zachazel jako prase), ale to byl spis problem vykonnych jedincu viz. CRX ci VTicka... Vzykousis to jednoduse, dej plnej rejd a royjed se... Bud budou klepat nebo ne...
jojo to jsem taky řešil na Civicovi 2krát
BMW e39 525 tds ... Individuál by Pavel

člen:bmwklubu

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“