A jak tu bylo někde napsáno, že dobře vypadá, tak nevím no
chudák Leošek
Moderátor: Jardafox
- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Re: chudák Leošek
Je to zmedializovanej trapák, jeho úroveň těžce klesla, pokud tedy někdy nějaká byla (o čemž pochybuju). Ta jeho pohotovost a improvizace jsou dány léty praxe. Takhle vařit z vody by dokázala spousta lidí. Nicméně se mu nedá odepřít, že sem tam se mu nějakej frk povede.
spíš jak orlí mládě...
"The spirit of revolution will never die"
Takze kazdy, kdo si to same mysli treba o tobe, ma pravo ti v tve nepritomnosti mazat auto hovnama? Ono to je totiz na uplne stejne urovni zbabelosti, jako to vase brzdeni aut na dalnicich...biohazard píše:závist?Vždyť Mareš je blbeček ...
IQ stylingem nenahradis.
Taboo tady jsi v ČR..tohle je divoký východ..Váš divoký západ,je proti tady tomu hovno 
milosh píše:Z ceho tak soudis? ze dokazal vic nez ty a ma plnou garaz novych aut? u nas v CR bohuzel kazdy uspech musi byt po zasluze potrestan
každýmu jednou dojdou vtipy nebo už není tak vtipnej, proto mi přijde Mareš na E2 už trapnej svejma vtipama i v televizi, aj Banášová ho dost válcovala. Nicméně takhle je to u každýho baviče, každej má nějakej svůj čas, kdy mu to jde a pak už nic moc - Tele Tele taky pak začlo bejt trapný, Izer a další...X-Ray píše:Podle mě je to stejný jako třeba Gott, Pitt, atd... (příklady) Je to prostě známá hvězda. Gott umí zpívat, Pitt hrát a Mareš bavit lidi. Nikdo z nich nemá zapotřebí vymýšlet žárovku. A pokud srovnám moderování "zábavných" pořadů, tak Mareš nemá konkurenci. Je dostatečně vtipný a přitom není trapný. Má na všechno pohotovou odpověď a přitom to má hlavu a patu. Třeba Ranní Show na Evropě 2 je o ničem, když tam není Mareš. Hezucký ho výborně doplňuje, ale sám není moc zábavný a pravdou je, že to stejně celé táhne Mareš. Takže pokud je tam kde je, je to jeho vlastní zásluhou a na tu pozici určitě nebylo snadné se vypracovat.
Já mu ty prachy a auta a všechno přeju. Zasloží si to
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Podobne zbabele chovani by melo byt moralne nepripustne v kazdem narodu. Pouzivat k nejakym osobnim utokum bezpeci Internetu, auta anebo nepritomnosti majitele je velice prizemni a zbabele kdekoliv - at uz v CR anebo USA. Smutne je, ze dosazene uspechy nekoho jineho v nekterych lidech budi jen zavist - namisto toho, aby je inspirovaly...blázen píše:Taboo tady jsi v ČR..tohle je divoký východ..Váš divoký západ,je proti tady tomu hovno
IQ stylingem nenahradis.
Rudi píše:Izer
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
- Sova
Jestli něco nemám rád tak klišé o národním zhazovaní, nedostatek národní hrdosti a tzv. českou maloměšťáckou uprděnost...
Jinak srovnávat Gotta s Marešem...heh...nevím jestli mi to přijde vtipné nebo smutné...
Jinak srovnávat Gotta s Marešem...heh...nevím jestli mi to přijde vtipné nebo smutné...
Cléon & Fonte
nějak tvuj post nechápu nebo ty sis možná pořádně nepřeložil ten mujTaboo píše:Takze kazdy, kdo si to same mysli treba o tobe, ma pravo ti v tve nepritomnosti mazat auto hovnama? Ono to je totiz na uplne stejne urovni zbabelosti, jako to vase brzdeni aut na dalnicich...biohazard píše:závist?Vždyť Mareš je blbeček ...Velci hrdinove - jen kdyz na ne nikdo nemuze.
Co se týče "našeho" vybržďování ... nikdy jsem neměl potřebu někomu tohle udělat a taky jsem opět nikde nikdy nepsal,že to podporuju takže možná sis měl svuj koment nasměrovat na stranu někoho jinýho
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
tsy pyyyyyy

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži