no nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry
  no nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry  

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

jestli to pouzivaj na mazání pohyblivejch částí, tak ano, jsou uplne blbýSubTera píše:NeviM: tak to jsou v jedny hodne znamy a hodne stary cesky firme asi taky uplne blby, pac si u me objednavaj 25litrovky a na zarezly sroubecky to taky nemajno nic, at si tim maze kazdej co chce...na zarezly srouby se da pouzit i coca-cola za 30Kc/2 litry

A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...

až si budeš umět sám aspoň třeba vyměnit olej v motoru, tak to třeba pochopíšhattori_hanzo píše:A to jsi s tím povoloval šrouby když jsi tunil Lambo na PSku, nebo nějaký opravdový?NeviM píše:...
 motor je takový to co ti chrochtá v předním kufru, kdybys nevěděl
  motor je takový to co ti chrochtá v předním kufru, kdybys nevěděl  
 hlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
 hlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....Já mám doma asi 3 ko tyhle račny.. Je to o tom jak často to používášBreakthru píše:kubi:tuhle golu mi před dvouma rokama pučil soused a funguje skvělehlavně ta samotná ráčna se už párkrát pokřoupala.Opravit to jde do minuty a zas fachá...kdyby se něco takovýho dnes prodávalo, tak neváhám.....
Znám firmy, které mají fabriky opravdu v Německu atd. - byl jsem tam a viděl jsem výrobu na vlastní očiBreakthru píše:stejně se dneska většina věcí dělá v Rýžostánu a ve finále je to jedno.Když máš na něčem Made in EU, tak taky nevíš jestli je to z Polska, Portugalska nebo Německa.Hafo rakouskejch firem část svejch výrobků dělá třeba u nás.....

Četl jsem článek ředitele ArcelorMittal Ostrava jak se byl podívat v ocelárn v Číně a jednu větu si pamatuju doteď: "všude poslouchám řeči o tom, že nás čína za chvilku technologicky dožene, ale po tom co jsem viděl musím říct, že to není pravda, oni už jsou dávno před námi"
 Četl jsem článek ředitele ArcelorMittal Ostrava jak se byl podívat v ocelárn v Číně a jednu větu si pamatuju doteď: "všude poslouchám řeči o tom, že nás čína za chvilku technologicky dožene, ale po tom co jsem viděl musím říct, že to není pravda, oni už jsou dávno před námi" 

Takže se s ní nemaká celý dny.
 Takže se s ní nemaká celý dny.

https://www.youtube.com/watch?v=XX6maTXNHZQ Kdyby někdo chtěl umím za dobrý peníze
 https://www.youtube.com/watch?v=XX6maTXNHZQ Kdyby někdo chtěl umím za dobrý peníze