http://www.mimon7.ic.cz
poprve sem se snazil chytit auta v pohybu tak me neukamenujte

Moderátor: Hasis
ja sem Vás potkal když sem odjížděl, skyline a za nim supra, ale nestih sem ani blikat, docela chcalo a že to je skyline sem poznal až když kolem mě projel
Barbucha díky dost agresivní geometrii a vyjetým kolejím zaznamenal defekt pneu. Pak se vracel do práglu pro jiné obutí a takonec stál hodinu ve frontě. Toť vše.
jako to byla husťárna, myslim že že na tebe byli docela nasraný, pořád tomu nemohli uvěřit.. admin a udělá tohlemilosh píše:Zemi, sorac za tu sedacku, nejak jsem na ni zapomel![]()
Jo? Ja tě nejak neznamDukes píše:Kde jsou na netu nějáký fotky z Mimoně??Taky sem vás tam nenašel až na Fazzeye.Čao
na začátku sezóny zde na fóru byla většina proti jakýmkoliv třídámAnonymous píše:co takhle udělat na sandyho nátlak aby byla kategorie supersport(tam by se ukazalo jak to komu jede)a normalni kategorie!!!Ja se pridám jako anonym nákej,pre by sandy cumel,ze me to zajímá kdyz palim naftu....zajima me to jak fajglík tak i ty ste dobrý a ty ferraristi atd.mě už serou
To máš štěstí, že i když si usnula, tak že si jela pořád rovně a nikam si to nenabořilaLeňulka píše:
A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!(vytuhla sem nekde na dalnici a vzbudila se rano o pul sedme
)
A kolik si z Celicy dostala?Leňulka píše:
ale pak to byla jizda!!!sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
![]()
No jo, když ty si byla mezi těma , kteří o půl 3 ráno už spaliLeňulka píše:Tak ja jenom taky par zazitku...
Sraz z celkoveho pohledu nic moc...co se tyce aut...atd.
Lidicky z tuning fora super!!! jenom skoda ze sem nepoznala vsechny (Pet, Leon,...atd.) jinak ostatni ste byli vazne suprovi!!!![]()
Pocasi hnus...![]()
Staveni altanku bomba![]()
Bramboraky mastne a nedodelane![]()
Svarak studeny a ozraly![]()
Slalom prvni super...druhy na draka![]()
Moje auto spinave![]()
A moje zpatecni cesta z Prahy domu strasna!!!(vytuhla sem nekde na dalnici a vzbudila se rano o pul sedme
) ale pak to byla jizda!!!
sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
![]()
Takze...moc dik vsem za zprijemneni vikendu...budu se tesit na dalsi srazek snad uz s lepsim pocasim
No pockej zase neprehanej, vyhral by jsi tak max 1600...Anonymous píše:kBy to tam ovládli Ferrarisi nafoukaný a ostatní pracháčci a mysleli by si co nemaj za auta...to nejde...ja jim s mim Polem SDi nedam...sice bych vyhral i kategorii do 3000ccm co sem tak koukal ale nevim...
koukni to mejch, tak to najdesF.N.T (Jergi) píše: Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovišti
přesněF.N.T (Jergi) píše: pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....
Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovišti
Můžeš myslet jak chceš, ale když stojíš tam kde je prostředek kolony tak toho moc nevymyslíš pokud nepojedeš přes pole jako někteříRudi píše:přesněF.N.T (Jergi) píše: pak jsme ale s Eiffelem nakonec objevili nově otevřenej výjezd, takže jsme byli venku ve mžiku, což ale trochu odneslo moje lízátko, který mi krapet naprasklo, když jsem sejmul díru....
Kdo máte tak sem nadhoďte taky nějaký fotky že života v Tuning foráckym stanovištivšichni se tlačili na jeden výjezd, přitom ten vjezd byl stejně prázdnej, protože už málokdo přijížděl, spíš téměř nikdo...takže kdo trochu zapřemejšlel, tak jel vjezdem
a pak akorát čekal frontu cca 15 min. až k hlavní na křižovatku
lidi, chce to myslet a pak nějak hodně nadávat
to ja uzcite nebudu, hehe by se ti to ani neveslo do schrankyMory píše:mohl bych poprosit vsechny, co maji vetsi pocet fotek aby mi je hodily do zipu ve full rozliseni a poslali na mail??? byl bych moc vdecnej, dik
Leňulka píše:Tak ja jenom taky par zazitku...
Sraz z celkoveho pohledu nic moc...co se tyce aut...atd.
Lidicky z tuning fora super!!! jenom skoda ze sem nepoznala vsechny (Pet, Leon,...atd.) jinak ostatni ste byli vazne suprovi!!!![]()
Pocasi hnus...![]()
Staveni altanku bomba![]()
Bramboraky mastne a nedodelane![]()
Svarak studeny a ozraly![]()
Slalom prvni super...druhy na draka![]()
Moje auto spinave![]()
) ale pak to byla jizda!!!
sem si po ceste fotila maximalku...pak me to prestalo bavit...
![]()
Takze...moc dik vsem za zprijemneni vikendu...budu se tesit na dalsi srazek snad uz s lepsim pocasim