další OMV .....???
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak když jste o tom nikomu neřekly...ale chápu,prostě babinec...Sádra píše:Soukroma byla,pac tam nikdo mimo nas nebyla doslo jim kakao
no vzhledem k tomu ze me Tweetyna nenechala nic zaplatit,tak urcite jeste nejaka party bude...nebo?

Nenechala nic zaplatit?Asi jí pozvu do nějakýho autosalonu...

✠Luftwaffle✠
No muzes to zkusit,ale nemyslim ze by to proskocilohattori_hanzo píše:No tak když jste o tom nikomu neřekly...ale chápu,prostě babinec...Sádra píše:Soukroma byla,pac tam nikdo mimo nas nebyla doslo jim kakao
no vzhledem k tomu ze me Tweetyna nenechala nic zaplatit,tak urcite jeste nejaka party bude...nebo?
![]()
![]()
Nenechala nic zaplatit?Asi jí pozvu do nějakýho autosalonu...

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: další ARAL.....???
hmm tak to je bomba to aby si holky tady založili nové téma kde se budou domlouvat jen oni
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neboj,příště už to snad bude hromadný...Eskláda píše:hmm tak to je bomba to aby si holky tady založili nové téma kde se budou domlouvat jen oni

✠Luftwaffle✠
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v to mužeme jen doufat
S-MAX
hattori: jj, tweetyna má číslo na oba, ale pro začátek jsme se museli poznat....sme se nechtěli mlátit před váma, takže jsme si to vyřikali a pozvem Vás až bude klidnější situace 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je nějaký podezřelý!ARV6 píše:Sádra píše:Treba jsem nechtela....![]()
hehe

Ale my nechceme aby jste se před náma mlátily,my s váma chceme normálně konverzovat!Pokud ale ovšem nevydržíte bez boje tak bych doporučoval zápasy v bahně...tweetyna píše:hattori: jj, tweetyna má číslo na oba, ale pro začátek jsme se museli poznat....sme se nechtěli mlátit před váma, takže jsme si to vyřikali a pozvem Vás až bude klidnější situace

✠Luftwaffle✠
mno,nemyslim ze by na Aralu bylo malo mista.....osobne jsem tam skoro denne...takze je velka pravdepodobnost,ze se potkame i bez domlouvanihattori_hanzo píše:Neboj,příště už to snad bude hromadný...Eskláda píše:hmm tak to je bomba to aby si holky tady založili nové téma kde se budou domlouvat jen oni

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To nevadí,my by jsme se smrskli!Sádra píše:mno,nemyslim ze by na Aralu bylo malo mista.....osobne jsem tam skoro denne...takze je velka pravdepodobnost,ze se potkame i bez domlouvanihattori_hanzo píše:Neboj,příště už to snad bude hromadný...

✠Luftwaffle✠
tak toho bych se vubec nebala....a na Sádru slyším i v polospánkuhattori_hanzo píše: To nevadí,my by jsme se smrskli!No dobrá,pokud by jsme se na tom Aralu potkali,tak jak já/někdo z nás budeme vědět že jsi to ty a naopak?

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže pokaždý když přijedu na Aral tak se mám ptát všech přítomných dam a slečen jestli náhodou nejsou Sádra jo?Sádra píše:tak toho bych se vubec nebala....a na Sádru slyším i v polospánkuhattori_hanzo píše: To nevadí,my by jsme se smrskli!No dobrá,pokud by jsme se na tom Aralu potkali,tak jak já/někdo z nás budeme vědět že jsi to ty a naopak?

✠Luftwaffle✠
No ja bych to videla tak....prijdes, kouknes kdo pije kakao...od dveri zarves Sadro...a ja se leknu,poleju se a pak uz me urcite neprehlidneshattori_hanzo píše:
Takže pokaždý když přijedu na Aral tak se mám ptát všech přítomných dam a slečen jestli náhodou nejsou Sádra jo?

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nebylo by jednodušší se prostě domluvit na nějaký konkrétní místo a čas než abych chodil denně řvát na Aral Sádra?!Vždyť na mě zavolají lapiduchy a skončím v Bohnicích!Sádra píše:No ja bych to videla tak....prijdes, kouknes kdo pije kakao...od dveri zarves Sadro...a ja se leknu,poleju se a pak uz me urcite neprehlidneshattori_hanzo píše:
Takže pokaždý když přijedu na Aral tak se mám ptát všech přítomných dam a slečen jestli náhodou nejsou Sádra jo?![]()

✠Luftwaffle✠
Mno a proc ne?Docela bys me tim pobavilhattori_hanzo píše:
A nebylo by jednodušší se prostě domluvit na nějaký konkrétní místo a čas než abych chodil denně řvát na Aral Sádra?!Vždyť na mě zavolají lapiduchy a skončím v Bohnicích!

co to?zvooky píše:hehe
to je jen takovy moje označeni přečtení nezajimavych prispevkuSádra píše:co to?zvooky píše:hehe

BBS Motorsport
ach tak,rozumim...tady se tedy na nezajimavy veci odpovida...chicht,hehe apod? dobra,tedy...jejda,proto mas tolik hvezdicekzvooky píše:to je jen takovy moje označeni přečtení nezajimavych prispevkuSádra píše:co to?zvooky píše:hehe

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tím že bych skončil v Bohnicích?Tak to je opravdu super...Sádra píše:Mno a proc ne?Docela bys me tim pobavilhattori_hanzo píše:
A nebylo by jednodušší se prostě domluvit na nějaký konkrétní místo a čas než abych chodil denně řvát na Aral Sádra?!Vždyť na mě zavolají lapiduchy a skončím v Bohnicích!mimochodem,dnes uz zas meli moje oblibeny kakao

✠Luftwaffle✠
No tim že to tam napisu tak aspon vim kam až jsem to dočetl.....a nejak tu nehraju na hvězdičkySádra píše:ach tak,rozumim...tady se tedy na nezajimavy veci odpovida...chicht,hehe apod? dobra,tedy...jejda,proto mas tolik hvezdicekzvooky píše:to je jen takovy moje označeni přečtení nezajimavych prispevkuSádra píše: co to?

BBS Motorsport
cca 8-11...to je ruzny,kdyz to neni Aral tak je to Agip.OMW,Fasa a pod....Tweetyna ti da vcas echo,kdyz uz ma to cislohattori_hanzo píše:
Tím že bych skončil v Bohnicích?Tak to je opravdu super...A v kolik tam tak bejváš?

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá dobrá,budu vaší organizaci věřit...Sádra píše:cca 8-11...to je ruzny,kdyz to neni Aral tak je to Agip.OMW,Fasa a pod....Tweetyna ti da vcas echo,kdyz uz ma to cisloberes?

✠Luftwaffle✠