a dneska nehodlám objíždět všechny benzínky abysme nakonec skončili stejně na Aralu

Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radosttweetyna píše:mno tak co dnes v osm?(teda doufám že zas neruším Vlajovi nějaký plány jako jsem to už dva dny za sebou udělala)
ale v podstatě to na dvešek vidim na něco dobrého na Aralu....
opět...
a dneska nehodlám objíždět všechny benzínky abysme nakonec skončili stejně na Aralu
jj,aby si pamatoval preci kam to docetl....no tak ja se vecer preci jen nekde objevim,jedu do sparu a pak nekam na pokec...kdyz tak ti pisnu smstweetyna píše:zvooky zase označuje?
Co jsi mu udělala chudákovi?Sádra píše:Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radostpo vcerejsku me ma asi hodne rad
Dneska bohužel nemůžu,ale zítra se mnou počítejte!tweetyna píše:mno tak co dnes v osm?(teda doufám že zas neruším Vlajovi nějaký plány jako jsem to už dva dny za sebou udělala)
ale v podstatě to na dvešek vidim na něco dobrého na Aralu....
opět...
Co jsi mu udělala chudákovi?hattori_hanzo píše:Sádra píše:Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radostpo vcerejsku me ma asi hodne rad
Teda chudák,takhle ho trápit a provokovat!Sádra píše:Ale jen jsem ho nechtela pustit domu...tot vse,navrhly jsme mu ze ho odvezeme spinkat a pak jeste nekam vyrazime...no jo,si myslel ze si spolu s Tweety budeme lakovat nehtyne kecam
S váma je to teda pěkně složitý...tweetyna píše:toronťák....no to se uvidí jestli Sádra nakonec bude chtít.....asi už jsem jí po dvou dnech utahala nebo codnes nemůže, zítra nemůže, pak zas já...takže asi až v pondělí
ach jo...
hattori: nakonec kakao a domu
Jsem mimo ja nebo vy vsici?tweetyna píše:hm....to ještě nebudu z práce doma a nebudu mít sciro a nebudu mít Sádru a nebudu mít nic....
vzdyt jo,psalo se o pondělku a ja psal že tam jedu odpoledne tankovatSádra píše:Jsem mimo ja nebo vy vsici?tweetyna píše:hm....to ještě nebudu z práce doma a nebudu mít sciro a nebudu mít Sádru a nebudu mít nic....zitra se chcete schazet u Tesca,snad?
Pche,to už tady bylo a po tom co jsem se tě zeptal jestli chceš stoličku aby jsi na mě dosáhla tak jsi utekla...tweetyna píše:hattori: no ty přeci...kdo jinej
nebo chceš říct že lžu?si tě najdu .... sundej brejle a poď ven....
Jo tak odpoledne na Aral můžeš a večer k Tescu jo jo?Torontak píše:jinak aral navštivim zitra v odpolednich hodinach z duvodu tankovani a myti
Tady jsou mimo všichni včetně tebe!Sádra píše:Jsem mimo ja nebo vy vsici?zitra se chcete schazet u Tesca,snad?
Jj,hodím to potom do Termínů...Mikael píše:Az se tady v tom bordelu domluvite,tak to nekam vypichnete,at je to jasny i pro ostatni.
Sikula !!!hattori_hanzo píše:Jj,hodím to potom do Termínů...Mikael píše:Az se tady v tom bordelu domluvite,tak to nekam vypichnete,at je to jasny i pro ostatni.
Ale jdi ty...Mikael píše:Sikula !!!hattori_hanzo píše:Jj,hodím to potom do Termínů...