a dneska nehodlám objíždět všechny benzínky abysme nakonec skončili stejně na Aralu
další OMV .....???
Re: další ARAL.....???
mno tak co dnes v osm?
(teda doufám že zas neruším Vlajovi nějaký plány jako jsem to už dva dny za sebou udělala)
ale v podstatě to na dvešek vidim na něco dobrého na Aralu....
opět...
a dneska nehodlám objíždět všechny benzínky abysme nakonec skončili stejně na Aralu
Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radosttweetyna píše:mno tak co dnes v osm?(teda doufám že zas neruším Vlajovi nějaký plány jako jsem to už dva dny za sebou udělala)
opět...
copak Vlajo...ale mě přišlo do spánku ještě pár sms od Lukyho.....si myslím že je trochu vedle z tebe
Jinak Vlajo samozřejmě furt brečel že chce domu že je unavenej, doma lehnul na gauč a koukal na bednu, místo spánku.....klasika
A vyplňovat výstupní dotazníky? Nepamatuješ si snad co jsem včera řikala? Všehcny soukeomé záležitosti je nutné vyřizovat v pracovní době
Tak běda ti!!!! Nezapoměň že vim zhruba kde bydlíš!!! Si tě najdu a pak uvidíš ten mazec!!! 
Jinak Vlajo samozřejmě furt brečel že chce domu že je unavenej, doma lehnul na gauč a koukal na bednu, místo spánku.....klasika
A vyplňovat výstupní dotazníky? Nepamatuješ si snad co jsem včera řikala? Všehcny soukeomé záležitosti je nutné vyřizovat v pracovní době
zvooky zase označuje? 
jj,aby si pamatoval preci kam to docetl....no tak ja se vecer preci jen nekde objevim,jedu do sparu a pak nekam na pokec...kdyz tak ti pisnu smstweetyna píše:zvooky zase označuje?
oki
sama ještě nevím ale jak dnes budu.....dám vlajovi šanci mi to dnes dovolit 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jsi mu udělala chudákovi?Sádra píše:Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radostpo vcerejsku me ma asi hodne rad
Dneska bohužel nemůžu,ale zítra se mnou počítejte!tweetyna píše:mno tak co dnes v osm?(teda doufám že zas neruším Vlajovi nějaký plány jako jsem to už dva dny za sebou udělala)
opět...
✠Luftwaffle✠
Co jsi mu udělala chudákovi?hattori_hanzo píše:Sádra píše:Tak vem zas Vlaja sebou...bude mit radostpo vcerejsku me ma asi hodne rad
Ale jen jsem ho nechtela pustit domu...tot vse,navrhly jsme mu ze ho odvezeme spinkat a pak jeste nekam vyrazime...no jo,si myslel ze si spolu s Tweety budeme lakovat nehty
nekecá... 
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
aral? kdy? taky bych se na vas přijel podivat....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Teda chudák,takhle ho trápit a provokovat!Sádra píše:Ale jen jsem ho nechtela pustit domu...tot vse,navrhly jsme mu ze ho odvezeme spinkat a pak jeste nekam vyrazime...no jo,si myslel ze si spolu s Tweety budeme lakovat nehtyne kecam
✠Luftwaffle✠
toronťák....no to se uvidí jestli Sádra nakonec bude chtít.....asi už jsem jí po dvou dnech utahala nebo co
dnes nemůže, zítra nemůže, pak zas já...takže asi až v pondělí
ach jo...
hattori: nakonec kakao a domu
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
to to bych snad už mohl mit konečně auto v cajku 
tak sem pls napiš nejakej čas at vim......
tak sem pls napiš nejakej čas at vim......
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
čas nechám na Sádře.....ale počítám že by to mohlo vyjít jako vždy v osm na Aralu.... 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S váma je to teda pěkně složitý...tweetyna píše:toronťák....no to se uvidí jestli Sádra nakonec bude chtít.....asi už jsem jí po dvou dnech utahala nebo codnes nemůže, zítra nemůže, pak zas já...takže asi až v pondělí
ach jo...
Kakao a domů jo?A kdo myslíš že vám to bude věřit?
✠Luftwaffle✠
hattori: no ty přeci...kdo jinej 
nebo chceš říct že lžu?
si tě najdu .... sundej brejle a poď ven....
nebo chceš říct že lžu?
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
jinak aral navštivim zitra v odpolednich hodinach z duvodu tankovani a myti 
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
hm....to ještě nebudu z práce doma a nebudu mít sciro a nebudu mít Sádru a nebudu mít nic.... 
Jsem mimo ja nebo vy vsici?tweetyna píše:hm....to ještě nebudu z práce doma a nebudu mít sciro a nebudu mít Sádru a nebudu mít nic....
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt jo,psalo se o pondělku a ja psal že tam jedu odpoledne tankovatSádra píše:Jsem mimo ja nebo vy vsici?tweetyna píše:hm....to ještě nebudu z práce doma a nebudu mít sciro a nebudu mít Sádru a nebudu mít nic....zitra se chcete schazet u Tesca,snad?
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pche,to už tady bylo a po tom co jsem se tě zeptal jestli chceš stoličku aby jsi na mě dosáhla tak jsi utekla...tweetyna píše:hattori: no ty přeci...kdo jinej
nebo chceš říct že lžu?si tě najdu .... sundej brejle a poď ven....
Jo tak odpoledne na Aral můžeš a večer k Tescu jo jo?Torontak píše:jinak aral navštivim zitra v odpolednich hodinach z duvodu tankovani a myti
Tady jsou mimo všichni včetně tebe!Sádra píše:Jsem mimo ja nebo vy vsici?zitra se chcete schazet u Tesca,snad?
✠Luftwaffle✠
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
odpoledne to jde večer už je to špatny.....
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
Az se tady v tom bordelu domluvite,tak to nekam vypichnete,at je to jasny i pro ostatni.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj,hodím to potom do Termínů...Mikael píše:Az se tady v tom bordelu domluvite,tak to nekam vypichnete,at je to jasny i pro ostatni.
✠Luftwaffle✠
Sikula !!!hattori_hanzo píše:Jj,hodím to potom do Termínů...Mikael píše:Az se tady v tom bordelu domluvite,tak to nekam vypichnete,at je to jasny i pro ostatni.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale jdi ty...Mikael píše:Sikula !!!hattori_hanzo píše:Jj,hodím to potom do Termínů...

✠Luftwaffle✠