Ježišmarja kam jdeš pracovat?Sádra píše:Tak uz jsem konecne v obrazeale v pondeli jdu poprve do nove prace,tak nevim co bude vecer,treba to uz nikdy nerozdejcham....
tak ze tak....
další OMV .....???
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tweetyna píše:prsim tě....holka jako ty a zamává s tebou novej job? Neblbni.....nemám na čele jitrniciSádra píše:Tak uz jsem konecne v obrazeale v pondeli jdu poprve do nove prace,tak nevim co bude vecer,treba to uz nikdy nerozdejcham....
tak ze tak....
takže ve třičtvrtě na osm na zastávce?
No jestli me pustej domu tak snad i jo....
Re: další ARAL.....???
Bude to pondělí nebo tam budem se Sádrou cucat kakao sami? 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když to vyjde tak přijedu cucat s váma...tweetyna píše:Bude to pondělí nebo tam budem se Sádrou cucat kakao sami?
✠Luftwaffle✠
Teda ze bych musel na kakao az do Varu....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja chodim do prace skoro každej den a zatim dejchamSádra píše:Tak uz jsem konecne v obrazeale v pondeli jdu poprve do nove prace,tak nevim co bude vecer,treba to uz nikdy nerozdejcham....
tak ze tak....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
v pondeli bych přijel taky...tweetyna píše:Bude to pondělí nebo tam budem se Sádrou cucat kakao sami?
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já si ho taky vždycky dával jenom u tepla rodinného krbu!Mikael píše:Teda ze bych musel na kakao az do Varu....
Ale ona teď ve čtvrtek skončila a nastupuje do další,ne že by to byla její první!Torontak píše:ja chodim do prace skoro každej den a zatim dejchamSádra píše:Tak uz jsem konecne v obrazeale v pondeli jdu poprve do nove prace,tak nevim co bude vecer,treba to uz nikdy nerozdejcham....
tak ze tak....
![]()
Super!Torontak píše:v pondeli bych přijel taky...
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A proč si nedáš chvíli pauzu?Sádra píše:Jejeee......ja uz se toho napracovala....mam jen jeden den volna a zase dalsi prace![]()
Hattori: diky ze jsi to za me vysvetlil...sama bych to lepe nerekla
✠Luftwaffle✠
Sádra se bojí jenom měhattori_hanzo píše:A proč si nedáš chvíli pauzu?Sádra píše:Jejeee......ja uz se toho napracovala....mam jen jeden den volna a zase dalsi prace![]()
Hattori: diky ze jsi to za me vysvetlil...sama bych to lepe nereklaNení zač,jenom jsem to chtěl uvést na pravou míru aby jsi nevypadala jako nějaká chudinka co se bojí práce!
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt že se scházíme večer a to už jsme spíš namrtvo... 
- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
ja to tak samo nemyslelhattori_hanzo píše:A proč si nedáš chvíli pauzu?Sádra píše:Jejeee......ja uz se toho napracovala....mam jen jeden den volna a zase dalsi prace![]()
Hattori: diky ze jsi to za me vysvetlil...sama bych to lepe nereklaNení zač,jenom jsem to chtěl uvést na pravou míru aby jsi nevypadala jako nějaká chudinka co se bojí práce!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jhattori_hanzo píše:Tak myslím že až na neznalost hodinek některých členů a špatný počasí dopadl sraz vcelku dobře,účast byla hojná,ukázaly se nám všechny tři členky fóra dohromady...teda...skoro...až na jednu...Doufám že na pondělní sraz na Aralu už dorazí všichni včas!
ja nevim jestli se ukazu v podneli..mozna
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jak tak koukám tak tady už nikdo nikam nejezdí...V12 píše:nikam nejedu....
Já doufám že v neděli nepůjdeš nikam pařit aby jsi byla v pondělí čilá a že se ukážeš,to už pojedu Cliem takže můžeme udělat přímý srovnání!nell3 píše:ja nevim jestli se ukazu v podneli..mozna
✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
nevim nevim. uvidime:-)hattori_hanzo píše:Já jak tak koukám tak tady už nikdo nikam nejezdí...V12 píše:nikam nejedu....![]()
Já doufám že v neděli nepůjdeš nikam pařit aby jsi byla v pondělí čilá a že se ukážeš,to už pojedu Cliem takže můžeme udělat přímý srovnání!nell3 píše:ja nevim jestli se ukazu v podneli..mozna
Prekvapil bys kdybys napsal ze jozvooky píše:taky nejedu sice nevim kam ale nejedu
ani bych nerekl, me zase tady prekvapilo spoustu jinych veciSádra píše:Prekvapil bys kdybys napsal ze jozvooky píše:taky nejedu sice nevim kam ale nejedu
BBS Motorsport
Fakt?napr.zvooky píše: ani bych nerekl, me zase tady prekvapilo spoustu jinych veci
Mno prej ste meli slusnou ucast na vasem srazu......hattori_hanzo píše:Já jak tak koukám tak tady už nikdo nikam nejezdí...V12 píše:nikam nejedu....![]()
R6 twin turbo + V10 + V12