Já do budoucna chci druhou sadu kol....a to nejáký dobový .... OZ,BBS RM či RS kdyby se zadařilo...... Tak jak s kapotama jednu zamracit druhou origo a pak podle nálady měnit.... Hlava je plná nápadů pěněženka věčně prázdná a jeste ke vsemu jsem ted prisel o šéfmontéra bráchu kterej si dnes zlomil nohu takže to mě moc nepotěšiloLukin_GSi píše:Tyhle tlumiče jsou jasná volba![]()
super, ale ty kola jsou prostě jen na styl.. na vodě to je smrt. A jednak.. líné to je, guma drahá.. na prd.. Zkus na to dát 7x15 ET35-45 a 195/40 nebo 7x16 stejné ET s gumou 195/45 a zajezdíš si jak král..
Neexistuje.Lukin_GSi píše:Tyhle tlumiče jsou jasná volba![]()
super, ale ty kola jsou prostě jen na styl.. na vodě to je smrt. A jednak.. líné to je, guma drahá.. na prd.. Zkus na to dát 7x15 ET35-45 a 195/40 nebo 7x16 stejné ET s gumou 195/45 a zajezdíš si jak král..
co jsem se tak probrouzdal tak alfa má 305mm běžně to předělávají na 330mm kotouče... tak si myslím že 321kotouč to pobere jak nic...BIGPAPA píše:a co se týče kotoučů dej tam něco rozměrově stejný co byla na alfe