Noramlní -40mm u vás píšeš opět něco jinehoFreeman_TKOZ píše:To ti klidně vymažu bo jsem si objednal normální -40mmPipotuning píše:Ten stavitelný podvozek-ten už někdo viděl-myslím že nééé!![]()
![]()
![]()
Ale carbon tam nechám protože mi slíbili že to do týdne napraví... takže nebudu něco na týden mazat
dotáááázzzzz.....ty jsi lepil tu folii na bílou kapotu???Freeman_TKOZ píše:Co to meleš? Zamračená kapota tam je, není jen v carbonu, lepili to v pondělí, ale nevyšlo to a tak se čeká na novou folii..., ano, přední spoiler vyráběl medvěd ručně a ano, všechny spoilery, lízátka, atd... jsou v barvě vozu (mimochodem víš že spoiler se označuje i křídloPipotuning píše: Mě se nelibi nic -jen se nestačím divit!
ak stavitelný podvozek tam máš jo?![]()
zamračená kapota v carbo stylu
spoilery-tím mám rozumět jako co?
mezidil světel v carbonu
kompletní podsvětlenííí
![]()
Proč tam píšeš věci ktere tam vubec nejsou?!!![]()
![]()
) mezidíl světel je jak jsem víše uvedl finisher... Podvozek by měl být podle medvěda stavitelný... bohužel ručně a vypadá to že má nej. léta za sebou... musím měnit... Podsvětlení mám, normální modré neony...
Pokud se jen ptáš tak v pohodě....:Pipotuning píše: a co z tohodle tam je hm?
Hudba
Rádio PIONEER DEH-P7700MP, Přední komponentní repro MAGNAT, zadní komponentní repro CLARION zapojené na zesilovač MAGNAT R.A.P.B.U.L.L. 360 , 2x subwoofer JBL GT4-12 zapojené na zesilovač GROUND ZERO GZTA 2000T
A nedělej ,že ryju jen se ptáááám!![]()
![]()
a to budeš dávat na tu kapotu co není zrovna good stavu?Freeman_TKOZ píše:Ne, dělali to v té firmě... je to prý jedno.. ta folie funguje i proti oděrkům způsobeným kamínky.. takže bíle fleky tam nebudouMidas píše: dotáááázzzzz.....ty jsi lepil tu folii na bílou kapotu???![]()
A kraje se musí přelakovat, aby folie neodlézala
Kapota je opravena od těch bouchancůMidas píše: a to budeš dávat na tu kapotu co není zrovna good stavu?
pokud si pamatuju...tak to zamračení z druhé strany (zespod kapoty) trochu hnije ne?
nevím ale asi bych na tvém místě...opravil kapotu po těch bouchanců co schytala....
dál bych jí stopro nechal teda přelakovat a to do černé barvy...důvod je asi jasný...
a další věc....nejlépe bych se na folii vysral![]()
no řekl bych něco jiného...protože jestli si pamatuješ jak jsem byl u tebe....tak jsi otevřel tu kapotu...ukazoval jsi ten motor...a všiml jsem si toho...jak ti to tam fajně kvete...Freeman_TKOZ píše:Kapota je opravena od těch bouchancůMidas píše: a to budeš dávat na tu kapotu co není zrovna good stavu?
pokud si pamatuju...tak to zamračení z druhé strany (zespod kapoty) trochu hnije ne?
nevím ale asi bych na tvém místě...opravil kapotu po těch bouchanců co schytala....
dál bych jí stopro nechal teda přelakovat a to do černé barvy...důvod je asi jasný...
a další věc....nejlépe bych se na folii vysral![]()
A hnít to nehnije, opraveno
No že se tady ozyváš zrovna ty!Ričrd@johan píše:Hlavne ze prave ty Piposu vyskakujes,kdyz primo TY jsi mival v podpisu tady kdovi kolik KW atd...a o falesnych fotkach na podzim v soutezi nemluvim....VT zadek atd atd atd....Jinak,ja si delal take GO motoru a vim co to obnasi,jak financne tak praci.....a vubec se nedivim,ze to tak trva....nejdriv resit toto,at je auto OK a pak plasty...ktere ma pipo treba hezke,ale orezlych zadnich lemu,diky skrtani kol o ne,si nevsima,ci stekancu laku na kridle.............Nevim,no...jen rikam svuj nazor...ale ja bych radeji nejdriv opravil ty lemy a az pak treba resil lesteni kol....
Já se za to nestydím já se snima bavim doteď -KROM TEBE!!Ričrd@johan píše:Pipo,jinak,nechybi ti v podpisu jeste jeden klub?Ex...infi....???A jo...panacek se asi stydi,za to ze se bavil i s obycejnyma lidma....![]()
Booože ty jsi ubožákRičrd@johan píše:Az si alespon neco udelas na aute sam,piposu a ne za pomoci nekoho,tak se vytahuj....muj lak mozna stoji pro tebe za picu,protoze neni od richtra nebo tak,ale ja jsem spokojeny,protoze vim,ze jsem si to udelal sam a na to jsem pysny a deam to proto,ze me to bavi a ne abych se vytahval na TF atd a pritom me vsichni meli za blbecka.Me maji za blbecka jen takovi,jako jsi ty a to me je fuk,protoze vsichni normalni si toto mysli o tobe a tobe podobnych.Motor byl prvni ktery mel 300tisic a mel uz narok na prasknuti tesneni pod hlavou.Ve druhem odesla klika a nyni je po kopletni GO a slape jak hodinyky...ale i tak netvrdim alespon,ze ma kdovi kolik KW,jako mel nekdo v podpisu.A hlavne,ja se za sve auto nestydim a kdekoliv ho uvidis,tak bude vzdy jak je a je ma prace...a ne nejaky super VT neceho,na cem jsi krom lesteni nehnul prstem.Tot muj nazor...a myslim ze ne jen muj.
Za včasu brzdi.Pipotuning píše:CREAMS:ty raději pomlč bylo by to tady na dlouho-když bych se rozepsal ja o tobě!!čiste svědomi nemáš ani ty s tvorbou feliny!!!