Zastřik na starším laku je dost prasarna-vždy to pujde vidět ikdybys leštil jak nevim co!Ričrd@johan píše:A jinak,co se zastriku tyce,coz jsi nazval prasarnou,tusim,tak je to v praxi bezne pouzivana vec a potrdi ti to kterykoliv lakyrnik.Kdyz nevis,tak nemluv.Ja bych nazval prasarnou jine veci,jako jezdit s odpojenou vahou vzduchu,ci rozmrdane lemy od kol,ci stecenou,a to jako ze fest,barvu na kridle.A pak povidej neco o cupu.Bez si radeji pipovat do sve opavy...
2PIPO: cituji Johana "a co se mě týče,nikdy by mě ani nenapadlo se tam hlásit...já ze svého auta nedělám nic co není" takže ten text o tom, že by neměl vyjet jsem nějak z tvé stránky nepochopil !Pipotuning píše:Zastřik na starším laku je dost prasarna-vždy to pujde vidět ikdybys leštil jak nevim co!Ričrd@johan píše:A jinak,co se zastriku tyce,coz jsi nazval prasarnou,tusim,tak je to v praxi bezne pouzivana vec a potrdi ti to kterykoliv lakyrnik.Kdyz nevis,tak nemluv.Ja bych nazval prasarnou jine veci,jako jezdit s odpojenou vahou vzduchu,ci rozmrdane lemy od kol,ci stecenou,a to jako ze fest,barvu na kridle.A pak povidej neco o cupu.Bez si radeji pipovat do sve opavy...
A kydž nazyvaš prasarnou -zkurvený lak,stečený,špatně vybroušený atd..tak to bys to sve auto neměl ani vytahovat!!![]()
Jinak klidně piš dal rad se dozvim od tebe nějake další NEW věci ,ikdyž se pořad jen opakuješ
![]()
![]()
Ke creamsovi raději bez komentaře!!
přesně tak ....blázen píše:já nechápu co tu pořád řešíte za blbosti, proč si to neřeknete někde v hospodě u piva.... vždyt je fuk jestli někdo něco nechal udělat, nebo mu někdo pomohl,nebo si to udělal sám (třeba aby ušetřil)... ale hádat se kvůli takovým hovadinám a ve vašem věku mě přijde jako se prát ve školce o plyšové medvídky
A tímhle faktem bych tuto diskuzi ukončil !svanco1915 píše:přesně tak ....blázen píše:já nechápu co tu pořád řešíte za blbosti, proč si to neřeknete někde v hospodě u piva.... vždyt je fuk jestli někdo něco nechal udělat, nebo mu někdo pomohl,nebo si to udělal sám (třeba aby ušetřil)... ale hádat se kvůli takovým hovadinám a ve vašem věku mě přijde jako se prát ve školce o plyšové medvídky
do oči to je težší než za pc
Tak co takhle něco vymyslet v sobotu před Helaxem na štěrkovně ?!svanco1915 píše:dokážeš změnit x y lidem změnit mentalitu ?
myšlenky a návrhy jsou fajn , ale ta uskutečnění
ale proč nezkusit
Přesně tak-souhlas se všim!svanco1915 píše:přesně tak ....blázen píše:já nechápu co tu pořád řešíte za blbosti, proč si to neřeknete někde v hospodě u piva.... vždyt je fuk jestli někdo něco nechal udělat, nebo mu někdo pomohl,nebo si to udělal sám (třeba aby ušetřil)... ale hádat se kvůli takovým hovadinám a ve vašem věku mě přijde jako se prát ve školce o plyšové medvídky
do oči to je težší než za pc
Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Ričrd@johan píše:PS:Pipo,uvedom si,jak dlouho uz stavis toledo ty...a pak hodnot,co kdo udelal za jakou dobu...hm?Nechci uz timto nikoho napadat....jen myslim pze neni fer srovnavat auto po treba 5 a 1 roce prace...
Mám takový návrh. Co kdyby se založila nová sekce, kde by dal každý pár fotek svého auta a napsal co všechno na něm udělal a upravil...rozumik píše:kdyz uz tu machrujes, co jsi udelal na aute ty?Pipotuning píše:Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Me za 3 roky a jeho za rok??
![]()
víš co by s toho zas bylo ...Scooby píše:Mám takový návrh. Co kdyby se založila nová sekce, kde by dal každý pár fotek svého auta a napsal co všechno na něm udělal a upravil...rozumik píše:kdyz uz tu machrujes, co jsi udelal na aute ty?Pipotuning píše:Tím chceš tady jako srovnavat me a jeho upravy??Me za 3 roky a jeho za rok??
![]()