teď prý vypadá tak
http://www.tkoz.cz/coppermine/thumbnails.php?album=3

jsem zvědav jsem zvědaaav

jo byvalý khar od pietra a dalších 5 majiteluG3-Lower píše:Freeman ted ma VR6 Syncro ne? Poblbne na snehu a da snad do garaze at to nekde nehodi do prikopy byla by ji skoda...
 nevim proč to auto tak koluje he he...
 nevim proč to auto tak koluje he he...  

Naprosto souhlasim...creams píše:Spíše by si to auto zasloužilo už konečně pořádného majitele a né prase... a konečně dojít do zdárného konce
Tak to bych opravdu nechtěl... Na jaro musím přelakovat celý předek a vyměnit podvozek...G3-Lower píše:Freeman ted ma VR6 Syncro ne? Poblbne na snehu a da snad do garaze at to nekde nehodi do prikopy byla by ji skoda...

asi na to neměli love... stojí to pořádný balík.. už ten začátek a uvedení do aspoň trochu normálního provozu byl finančně náročný (proto nezbylo zatím na mazdu).Pipotuning píše:jo byvalý khar od pietra a dalších 5 majitelunevim proč to auto tak koluje he he...

To mám brát za to že mě bereš jako prase?creams píše:Spíše by si to auto zasloužilo už konečně pořádného majitele a né prase... a konečně dojít do zdárného konce

Zatím ještě neskončila... Motor je již hotov, interier taky nový, audio sem musel vyndat... musím udělat nové. Teď jsem na tom 3 měsíce nic nedělal...djchrpa píše:tak Mazda asi skončila,no... Kdyby se to dotáhlo, mohlo to být zajímavé.

freeman píše:To mám brát za to že mě bereš jako prase?

hodně mocG3-Lower píše:Kolik je vlastne v technicaku majitelu mezi Pietrem a Freemanem?

Já už jsem myslel že si viděl mě to prasitcreams píše:No, že se o to auto nikdo nestaral ... a každy to jen prasil

Ten co tam je je vyteklý....G3-Lower píše:jakto ze verca potrebuje novy podvozek a predek???
Jak budu doma tak kouknu a řeknu... ale pokud mě paměť neklame tak jsou 3 (+snoopy, ktery to na sebe ale nenapsal)G3-Lower píše:Kolik je vlastne v technicaku majitelu mezi Pietrem a Freemanem?