RX7 - Letty
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
To Spitfire: Jo jasně souhlas ale nemá to cenu Letty je tvrdohlavá stejně jako já proto můj Nick -Full.Eclipse - v překladu -Úplné Zatmění- přesně k tomu došlo když jsem spatřil Mitsubishi Eclipse řekl jsem si chcu ho za každou cenu a jel jsem 3 měsíce po řidičáku pro něj do Karviný tj,290 kiláků od Jihlavy ve zkurv*ným počasí s 30 papírama v kapse na akontačku a takovej vomrd co jsem si vytrpěl v bazaru jsem nezažil nechtěli mi auto dát že jsem mladej a auto je drahý sportovní vůz a kde si cosi ale já si ho po 5ti hodinách strávených v tom posraným bazaru vodvezl a byl jsem nejspokojenější človíček až po roce splácení mi došlo že na takový auto nemám tak jsem ho musel bohužel prodat doplatil se leasing a je klid,,částečnej než se našetří love a eclu koupím za své ale tím si musí Letty projít ,bud bude mít štěstí což jí přeju a nebo dopadne jak já a auti bude muset pustit jako já eclipsku uvidíme každopádně už bych to neřešil.. 
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- bitmapbrother
- Kontaktovat uživatele:
je ten znamy aspon skvely automechanik???hele, nech si to projit hlavou. Do toho ja bych nEsla. Motor ko....no a kolik myslis, ze nasypes za novy a za kastli?? kup si neco lepsiho, ver mi, mluvim ze zkusenosti. Mimochodem, uz taky nemam babuLetty píše:to Mall: právěže to nebude až tak hrozný....ach, jak je krásný mít známý....
nevím, no, přemýšlím, přemýšlím, ale asi jdu do toho..
![]()
![]()
![]()
to Mall: za nový právě asi polovinu, co normálně.... kastle nevím, no, ale to se nějak dá.. hele, ještě jí nemám v garáži.... na 9o% to vyjde.. uvidím, jestli jí vezmu.. vím, že to je blbost, ale zase když to bude velkej mazec, vždycky jí můžu prodat a myslím, že na tom až tak moc neprodělám.... jakto nemáš bábu?

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=47935 tady jsou nějaký rx-7 na prodej, se můžeš podívat
VW GOLF III
Astra . . .zase nějaká konkurence . . to se mi vůbec nelíbíMalllory píše:Koupila ksem si Opela Astru 1.6 . Ta jedeeeBabu jsem prodala K.synovci
Musime pokecat
Opel Astra WD ....... 2,0 16V Ecotec
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
Škoda 1000 WD ....... 136L
Nová verze webu
http://www.zevlouni.cz
tak včera navečer jsem se stala majitelkou tohodle krásného vozu.. bude na něm ještě moc práce, ale nějak se to zvládně
..chtěla bych tímto poděkovat Štěpánkovi a Awatarovi za to, že jí byli koupit mým jménem a Štěpánkovi navíc za chystanou opravu motoru..

až jí budu mít berušku tady, pustím se do kastle....

až jí budu mít berušku tady, pustím se do kastle....
Re: RX7 - Letty
GRATULACE! muj nazor znas
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
to Mall: ještě řidičák a bude to v cajku
..nn, ještě je v Praze u Štěpánka..
to @ŁŁ: tak zrovna mi přišla SMS, že motor už běží, což je maximální parádička, myslela jsem, že se bude muset dělat GO.. sice prý nedobíjí, ale to se podá
..jinak vás pak možná budu otravovat ohledně kastle, co sama nezvládnu.. pač jsem malá neschopná lemra

to @ŁŁ: tak zrovna mi přišla SMS, že motor už běží, což je maximální parádička, myslela jsem, že se bude muset dělat GO.. sice prý nedobíjí, ale to se podá