Já bych se takovou dálku bálMalllory píše:muze to jet po ose?

= motor KO.Libas píše:ještě včera ji tranďáček pěkně uvařil
Už sem hodnejLetty píše: to Trhyy: kušuj zmetku, bo ti budu říkat bezpapíráku![]()
![]()
![]()
No na auto nemam to je fakt, ty mě čekaj až v srpnuLetty píše:to Trhyy:kua tak co to shade mlel..jinak beavera neřeš, léčí si tady soukromý komplexy....
![]()
![]()
![]()
No já si právě nejsem až tak jistej, jestli ví, do čeho šla. Existujou celkem tři normální způsoby, jak koupit auto.Trhyy píše:Beaver - Myslim že Letty moc dobře věděla do čeho jde a rozhodně za ty prachy nečekala že koupí auto bez investic s motorem po generálceAle prostě když chceš nějaký auto a nemáš na něj finance aby sis ho koupil v 1A stavu, tak to hold řešíš tak že ho koupíš v horšim stavu za miň pěnez a postupně ho dáváš dohromady, třeba jako já a eště je to lepší v tom že se aspoň o tom autě něco naučíš, hlavní je že z toho auta máš radost
Nijak zvlášť to neřeším a auto jsem viděl - už ty fotky a dosavadní popis něco málo naznačují. Pokud se pletu, tím líp pro ni.Malllory píše:tak a dost. tys to auto nevidel a jen Letty uvidi, co tomu budeBud si udela super nadupanou karu, bo se pouci a pak si koupi neco jinyho, tak to neres.
ja myslim ze prvni co by si mela udelat jsou papiryMalllory píše:tak a dost. tys to auto nevidel a jen Letty uvidi, co tomu budeBud si udela super nadupanou karu, bo se pouci a pak si koupi neco jinyho, tak to neres.
Bobře, krásná řeč, a pravdivá, bohužel když jsme byly v jejím věku taky jsem se chovali takhleBeaver píše:No já si právě nejsem až tak jistej, jestli ví, do čeho šla. Existujou celkem tři normální způsoby, jak koupit auto.Trhyy píše:Beaver - Myslim že Letty moc dobře věděla do čeho jde a rozhodně za ty prachy nečekala že koupí auto bez investic s motorem po generálceAle prostě když chceš nějaký auto a nemáš na něj finance aby sis ho koupil v 1A stavu, tak to hold řešíš tak že ho koupíš v horšim stavu za miň pěnez a postupně ho dáváš dohromady, třeba jako já a eště je to lepší v tom že se aspoň o tom autě něco naučíš, hlavní je že z toho auta máš radost
1. auto v dobrým stavu - bezva kup, není co řešit
2. auto s dobrou kastli a horším motorem za dobrou cenu - jdeš do toho s vědomím, že si uděláš motor a nemusíš záplatovat nějakej vrak
3. auto s horší kastlí a dobrým motorem - kupuješ obvykle kvůli motoru, nebo protože je to rarita, takže se počítá s nutností jiné kastle nebo celkové opravy
No a ten čtvrtej způsob co nám tady Letty předvedla není způsob jak koupit auto, ale jak provést finanční sebevraždu. Na autě totiž musíš opravit úplně všechno a ještě počítat s tím, že kvůli takovýmu stavu na tebe pořád někde bude číhat nějakej bubák. Takže buď bylo zadarmo, nebo to není nejchytřejší nákupO tom, že to je Wankel N/A zatím nebudeme mluvit, na zabití jí to stačí i tak (hlavně až jí něco odpadne za jízdy
).
Mimochodem, že bych si léčil nějaký komplexy nevím, to bych možná pochopil, kdybych neměl auto co mám a který Wankela N/A spolehlivě natrhne. Ale tak co čekat jako reakci od malé holky, které rozbouráš její sny o drsné tunerce
je, co tobe je po cene? uz napsala, ze nizka, tak se nestourej a to ze tady budes neco placat proti Letty taky nikdo necekabiker píše:cena?
a co je ti to toho, proc se zajimam. jses snad majitel?Malllory píše:je, co tobe je po cene? uz napsala, ze nizka, tak se nestourej a to ze tady budes neco placat proti Letty taky nikdo necekabiker píše:cena?![]()
Tak ja napisu radeji cenu moji Astry 1.6- wintercaru. celych 7 tisic, si to vem, celych 7![]()
mela trochu namacklou prdel, tak to klempir vytahl, dala jsem bily brinkry a jaky to je auto. A motorove? Vsak to hrabe aj na dvojku
![]()
![]()
takze ceny se tu rozebirat nemusej. kdybych ted Astru vzala, tak ji za 20 mam pryc
![]()
A Letty? At ma auto kde chce a jaky chce, co je vam po tom, dala sem jen, co si bude kupovat a ostatni vase pripominky ji muzou byt u zadnice. S prominutim, ale kazdej se do toho se*e, jak kdyby si to kupoval on a ne nekdo CIZI!![]()
![]()