RX7 - Letty

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Malllory píše:muze to jet po ose?
Já bych se takovou dálku bál :lol: Dobře, dobře, už nerejpu :shutup: :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Mall: po dnešním náměstí už víš, viď :)

to Karel84: já taky :smich2:

to Trhyy: kušuj zmetku, bo ti budu říkat bezpapíráku :lol:

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Libas píše:ještě včera ji tranďáček pěkně uvařil :lol:
= motor KO.

1/ pokud to vařilo, mělo to nejspíš nějakou příčinu (u Wankela ty příčiny nejsou nijak moc optimistický)
2/ přehřátej vařenej Wankel udělá jedinou věc - zkroutí se mu housing rotoru. To je závada, která nejde opravit, asi jako když zkruvíš u normálního motoru blok za hranici výbrusu. Pokud se nezkroutí, může prasknout. Opět to zpravidla nejde (nebo se to nevyplatí) opravovat, v tomhle je rotary specifickej až až.

Resumé - to auto je patrně vrak. Hádám, že cena nebyla vysoká a to z důvodu odkráglovanýho motoru. Takže vaše milá Letty koupila auto s ohnilou kastlí a dle mého názoru tak na 90% se zničeným motorem. Třeba z něj půjde něco použít - hadičky, svíčky nebo tak něco... :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Beaver: bobříku, tebe se na názorek nikdo neptal, tak si v klidu hlodej ty svoje větvičky někde u hráze a nenavážej se pořád do mých věcí, ano? :kiss:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Letty píše: to Trhyy: kušuj zmetku, bo ti budu říkat bezpapíráku :lol:

Už sem hodnej :lol: Ale papíry mam, už skoro rok hečObrázek :lol:

Beaver - Myslim že Letty moc dobře věděla do čeho jde a rozhodně za ty prachy nečekala že koupí auto bez investic s motorem po generálce 8) Ale prostě když chceš nějaký auto a nemáš na něj finance aby sis ho koupil v 1A stavu, tak to hold řešíš tak že ho koupíš v horšim stavu za miň pěnez a postupně ho dáváš dohromady, třeba jako já a eště je to lepší v tom že se aspoň o tom autě něco naučíš, hlavní je že z toho auta máš radost 8)

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Trhyy:kua tak co to shade mlel :lol: ..jinak beavera neřeš, léčí si tady soukromý komplexy.... 8)

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

pjeknej uvařenej vrak, přeju ať do toho nezahučíš víc než je zdrávo :nono: :nono: :nono:
Shark Racing team

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Letty píše:to Trhyy:kua tak co to shade mlel :lol: ..jinak beavera neřeš, léčí si tady soukromý komplexy.... 8)

No na auto nemam to je fakt, ty mě čekaj až v srpnu :lol: Ale ty si neřikala jaký papíry a papíry na motorku už mam rok :?: :lol:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to DC: njn, uvidíme, co s tím půjde udělat.. :(

to Trhyy: tak už je mi to jasné, chtěl mě oklamat.. :lol:

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Trhyy píše:Beaver - Myslim že Letty moc dobře věděla do čeho jde a rozhodně za ty prachy nečekala že koupí auto bez investic s motorem po generálce 8) Ale prostě když chceš nějaký auto a nemáš na něj finance aby sis ho koupil v 1A stavu, tak to hold řešíš tak že ho koupíš v horšim stavu za miň pěnez a postupně ho dáváš dohromady, třeba jako já a eště je to lepší v tom že se aspoň o tom autě něco naučíš, hlavní je že z toho auta máš radost 8)
No já si právě nejsem až tak jistej, jestli ví, do čeho šla. Existujou celkem tři normální způsoby, jak koupit auto.

1. auto v dobrým stavu - bezva kup, není co řešit
2. auto s dobrou kastli a horším motorem za dobrou cenu - jdeš do toho s vědomím, že si uděláš motor a nemusíš záplatovat nějakej vrak
3. auto s horší kastlí a dobrým motorem - kupuješ obvykle kvůli motoru, nebo protože je to rarita, takže se počítá s nutností jiné kastle nebo celkové opravy

No a ten čtvrtej způsob co nám tady Letty předvedla není způsob jak koupit auto, ale jak provést finanční sebevraždu. Na autě totiž musíš opravit úplně všechno a ještě počítat s tím, že kvůli takovýmu stavu na tebe pořád někde bude číhat nějakej bubák. Takže buď bylo zadarmo, nebo to není nejchytřejší nákup :wink: O tom, že to je Wankel N/A zatím nebudeme mluvit, na zabití jí to stačí i tak (hlavně až jí něco odpadne za jízdy :lol: ).

Mimochodem, že bych si léčil nějaký komplexy nevím, to bych možná pochopil, kdybych neměl auto co mám a který Wankela N/A spolehlivě natrhne. Ale tak co čekat jako reakci od malé holky, které rozbouráš její sny o drsné tunerce :lol:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

tak a dost. tys to auto nevidel a jen Letty uvidi, co tomu bude :twisted: Bud si udela super nadupanou karu, bo se pouci a pak si koupi neco jinyho, tak to neres.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Malllory píše:tak a dost. tys to auto nevidel a jen Letty uvidi, co tomu bude :twisted: Bud si udela super nadupanou karu, bo se pouci a pak si koupi neco jinyho, tak to neres.
Nijak zvlášť to neřeším a auto jsem viděl - už ty fotky a dosavadní popis něco málo naznačují. Pokud se pletu, tím líp pro ni.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Malllory píše:tak a dost. tys to auto nevidel a jen Letty uvidi, co tomu bude :twisted: Bud si udela super nadupanou karu, bo se pouci a pak si koupi neco jinyho, tak to neres.
ja myslim ze prvni co by si mela udelat jsou papiry :D

to nema cenu resit vsichni ji to tady vymlouvali beztak se do toho vrhla tak si pockejme na vysledek....ja tipuju ze za pul roku bude k prodeji na ND:nekdo dalsi? :D

ICEman

Re: RX7 - Letty

Příspěvek od ICEman »

Sice se neznáme,ale taky se přidám.Pokud vím,každý jsme nějak začínali.Každý jsme měli nějaký sen.A Letty si ho splnila.I když to nevypadá jako šťastný kup-Ale je to její věc.A pokud časem zjistí,že nemá cenu do toho investovat,tak je to jenom její věc.Má jednu výhodu.Nemá řidíčák(jestli jsem to pochopil),takže do toho může cpát prachy a nebude platit horentní sumy za fuel a jiný blbosti.Můj názor je ,že sis měla přišetřit a koupit něco v lepším stavu.Ale je to Tvoje věc.Držím palce,snad to dotáhneš do zdárného konce.
P.S. A už ji nechte.Myslím,že sama ví,že to není kára v nejlepším stavu.Ale snaha se cení.Snad to dá kupyOmlouvám se,že jsem Vám sem vlezl
Ford Focus 1.8 16V

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
Trhyy píše:Beaver - Myslim že Letty moc dobře věděla do čeho jde a rozhodně za ty prachy nečekala že koupí auto bez investic s motorem po generálce 8) Ale prostě když chceš nějaký auto a nemáš na něj finance aby sis ho koupil v 1A stavu, tak to hold řešíš tak že ho koupíš v horšim stavu za miň pěnez a postupně ho dáváš dohromady, třeba jako já a eště je to lepší v tom že se aspoň o tom autě něco naučíš, hlavní je že z toho auta máš radost 8)
No já si právě nejsem až tak jistej, jestli ví, do čeho šla. Existujou celkem tři normální způsoby, jak koupit auto.

1. auto v dobrým stavu - bezva kup, není co řešit
2. auto s dobrou kastli a horším motorem za dobrou cenu - jdeš do toho s vědomím, že si uděláš motor a nemusíš záplatovat nějakej vrak
3. auto s horší kastlí a dobrým motorem - kupuješ obvykle kvůli motoru, nebo protože je to rarita, takže se počítá s nutností jiné kastle nebo celkové opravy

No a ten čtvrtej způsob co nám tady Letty předvedla není způsob jak koupit auto, ale jak provést finanční sebevraždu. Na autě totiž musíš opravit úplně všechno a ještě počítat s tím, že kvůli takovýmu stavu na tebe pořád někde bude číhat nějakej bubák. Takže buď bylo zadarmo, nebo to není nejchytřejší nákup :wink: O tom, že to je Wankel N/A zatím nebudeme mluvit, na zabití jí to stačí i tak (hlavně až jí něco odpadne za jízdy :lol: ).

Mimochodem, že bych si léčil nějaký komplexy nevím, to bych možná pochopil, kdybych neměl auto co mám a který Wankela N/A spolehlivě natrhne. Ale tak co čekat jako reakci od malé holky, které rozbouráš její sny o drsné tunerce :lol:
Bobře, krásná řeč, a pravdivá, bohužel když jsme byly v jejím věku taky jsem se chovali takhle :)
K hlášce že má auto do kterého muže sypat a ješte nemá papíry bych neřekl že je to štestí, spíš blbost, protože necou delá bude to chtít projet ( respektive bude muset aby videla zda to udelal dobře ).. ale chápu to že je to ženská, on jí to proste nekdo udelá, skontorluje a ona bude mluvit oto m že to auto má a jendou až udelá papíry tak si v tom bude vozit prdelku přesne jak jsi řekl - drsná tunerka :)

btw.. každej si nejakou tu finanční sebevraždu musel projít, tak ajko my se svejma suprama :D - to je jen dukaz že zatím žádná z techle finančních sebevražed nebyla dokonalá - pořád se tech aut držíme..

greddy - souhlasím, ale dej jí čas, počkáme 9měsíců :)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

s Beaverem je to vyřešené po chatu.. jinak ta věta nebyla má obranná reakce.. máme spolu takový jeden osobní, až soukromý problém a nehodlám ho tu řešit..

..když jsem jí kupovala, tak jsem si byla vědoma, že do toho nasypu ještě hromadu peněz, ale šla jsem do toho přesto, protože jak jsem tu už psala - je pro mě lepší vydávat peníze postupně, protože velkou sumu (8o tis.) dokupy prostě nedám..

to že mi s tím pomáhají kamarádi je pravda.. no a? ..kluci, upřímně, kterej z vás si dělal na autě VŠECHNO sám? a kterej z vás by dokázal dát dokupy wankela? ..taky si pomáháte. a kvůli tomu, že nemám pinďoura jsem něco míň, na autě nic nedokážu, ani kolo vyměnit a pak si budu jen vozit prdel? ..ještě řekněte, že pak budu machrovat, že jsem to dávala celé dokupy sama.... nikdy jsem nic o drsné tunerce neříkala.. a když mě neznáte, tak nevím, z čeho usuzujete, ale to už je zase na vás..

že potom zapláču možné je a netvrdím vám, že ne.. ale pokud mě to auto sežere a budu ráda, že se ho zbavím - třebaže na ND, nevidím důvod se za něco stydět.. prostě jsem mladá a blbá a chtěla jsem si splnit svůj sen.. pokud to nevyjde, uznám svojí chybu.. nicméně teď jsem spokojená.. :) ..vaše názory chápu, kdybych to viděla z vaší strany, viděla bych to stejně.. nerozvážná, tvrdohlavá, bla bla bla.. si koupila vrak. a co? ..je to můj vrak :D ..takže děkuji za upozornění, ale teď už je stejně pozdě :D ..

GReddy

Příspěvek od GReddy »

jeste ze je jen tvuj a nikdo ti s nim nejezdi a nekravi s nim :lol: :D

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No to že někdo nemá papíry a má auto ve stavu kdy se do něj musej nacpat peníze, má svý výhody i nevýhody, výhodu to má v tom že se neutrácej peníze za benzín, nevýhoda hold to že se s tim nedá ofiko jezdit, ale dycky se to dá projet na nějakym místě kde se dá jezdit i bez papírů co si budem povidat zkoušel to skoro každej. Uplně chápu to co prožívá Letty, to samý sem nedávno prožíval já, taky mi hodně lidí ( většinou ty co o tom samí ví prd, tim nechci říct že ty lidi co sem píšou o tom ví prd ) řikalo že sem sebevrah a blázen, koupit si jako první auto 2,5 a eště k tomu BMW, ale at si řikaj co chtěj, je mi to uplně jedno, prostě sem si splnil sen po kterym sem toužil už hodně dlouho a myslim si že sem udělal správně že sem koupil auto který sem koupil, myslim že to samý cejtí i Letty, prostě měla sen, tak si ho splnila a nezáleží na tom jestli to byla výhodná koupě, nebo se to prodraží. Rozhodně lepší koupit RX7 v nic moc stavu, než za ty prachy koupit třeba fáčko a cpát na něj nesmyslný křídla, samolepky apod., prostě první auto v životě, je první auto v životě :wink:

biker

Příspěvek od biker »

cena?

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to GReddy: tak to je zase něco jiného, ne? :wink: ty jsi nikdy neměl nikoho auto půjčené? já těm lidem věřím, jinak bych jí tam nenechala..

to Trhyy: jj, přesně tak :)

to biker: nízká :wink:

biker

Příspěvek od biker »

vite co ...........bud existuje cenovka tak ji napisu
to se bojite, ze to neobhajite za tu cenu, nebo proc je takovej problem napsat konkretni cislo? :wink:
hlavne nepouzijte utok slovem "obhajit" ze to nikomu nepotrebujte obhajovat.............mozna jo, mozna ne,ale aspon se tak chovate do ted, ze na kazdeho reagujete a vyvracite
p
isu reagujete protoze ani ne tak letty, ale okoli

nezavidim,nepohorsuju,nevyrknu ortel
preju at to spolkne malo,ale neverim tomu
kdyz jo bude to super :wink:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Letty píše:to GReddy: tak to je zase něco jiného, ne? :wink: ty jsi nikdy neměl nikoho auto půjčené? já těm lidem věřím, jinak bych jí tam nenechala..

to Trhyy: jj, přesně tak :)

to biker: nízká :wink:

auto a pritelkyne se nepujcuji :D pak to tak dopada :o)

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

no vite co ja bych to videl asi takhle : At si dela kazdej co chce a uzna sam za vhodny :?:

Malllory

Příspěvek od Malllory »

biker píše:cena?
je, co tobe je po cene? uz napsala, ze nizka, tak se nestourej a to ze tady budes neco placat proti Letty taky nikdo neceka :lol:

Tak ja napisu radeji cenu moji Astry 1.6- wintercaru. celych 7 tisic, si to vem, celych 7 :lol: :lol: mela trochu namacklou prdel, tak to klempir vytahl, dala jsem bily brinkry a jaky to je auto. A motorove? Vsak to hrabe aj na dvojku :lol: :lol: :lol: takze ceny se tu rozebirat nemusej. kdybych ted Astru vzala, tak ji za 20 mam pryc :lol:

A Letty? At ma auto kde chce a jaky chce, co je vam po tom, dala sem jen, co si bude kupovat a ostatni vase pripominky ji muzou byt u zadnice. S prominutim, ale kazdej se do toho se*e, jak kdyby si to kupoval on a ne nekdo CIZI! :lol: :lol: :lol:

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

to Mall: to víš, maj strach o moje dobro :lol:

biker

Příspěvek od biker »

Malllory píše:
biker píše:cena?
je, co tobe je po cene? uz napsala, ze nizka, tak se nestourej a to ze tady budes neco placat proti Letty taky nikdo neceka :lol:

Tak ja napisu radeji cenu moji Astry 1.6- wintercaru. celych 7 tisic, si to vem, celych 7 :lol: :lol: mela trochu namacklou prdel, tak to klempir vytahl, dala jsem bily brinkry a jaky to je auto. A motorove? Vsak to hrabe aj na dvojku :lol: :lol: :lol: takze ceny se tu rozebirat nemusej. kdybych ted Astru vzala, tak ji za 20 mam pryc :lol:

A Letty? At ma auto kde chce a jaky chce, co je vam po tom, dala sem jen, co si bude kupovat a ostatni vase pripominky ji muzou byt u zadnice. S prominutim, ale kazdej se do toho se*e, jak kdyby si to kupoval on a ne nekdo CIZI! :lol: :lol: :lol:
a co je ti to toho, proc se zajimam. jses snad majitel? :wink:
ne jen do vseho okolo tohohle tematu krafes :wink:
ale odpovim ti, vetsinou, kdyz se auto proda :wink:, tak se popreje novemu majiteli a zepta se na cenovku :wink: popral jsem, zeptal jsem se, ale asi je to nejaky ultratajny, nebo nejakej pr.........., protoze se normalni clovek neboji tu cenu napsat, mozna kdybych nebyl linej, by to prozradili na DF,ale co z toho,jen me to zajimalo, a to ze to nekdo zhani je naprosto normalni(naprosto normalni na foru) a od zkusenejch lidi mysleno dobre,ale ty je soustavne predesilas kam si
takovyhle jednani je na urovni matersky skolky

Malllory

Příspěvek od Malllory »

To Biker: Ty prosim Te, drz zobak. Jsi snad biker, ne driver :lol: je to jeji vec a kdyz to rict nechce, tak to rict nechce. Ja Ti dam materskou skolku :x

biker

Příspěvek od biker »

Malllory píše:To Biker: Ty prosim Te, drz zobak. Jsi snad biker, ne driver :lol: je to jeji vec a kdyz to rict nechce, tak to rict nechce. Ja Ti dam materskou skolku :x
za to ty jses malllory se trema "l"
narozdil ja od tebe bych se nesnizil k tomu napsat nekomu drz zobak :wink: takze to co jsem napsal sedi :wink:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

:( NO COMENT
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

kua co blbnete, nehádejte seeeeeee :(

to biker: na DF ti tu cenu klidně napíšu, ale tady jsou jen samý rejpalové.. takže jdu na to, pokud víš, kde to auto hledat, dozvíš se i cenu :wink:

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“