the_Zed píše:Civic_VT píše:No, tak to tu jentak nerušeně pročítám a nechápu... Proč se tu dohadujete, když to stejně nemá smysl.
Zed jezdí sprinty (jak jsem asi pochopil) a je se svým chipem spokojený, tak proč ho v tom nenecháte? Vždyť jde přeci o prd. Je jasný (a myslim, že to ví i Zed), že srovnávat chip na atmosféře a turbu je zcela zbytečný a každej asi zná rozdíl.
Já osobně mám taky upravenou jednotku (VTEC 4400ot./min., omezovač není, ale točím "jen" 8800ot., upravené mapy ecu, přidaný tlak na vstřikách... nic zásadního, ale prostě to auto jede od té doby líp a tím, že můžu motor na každý stupeň vytočit o 500ot. víc mi dává možnost zajet 400m na trojku a to je cenný čas k dobru...
Samozřejmě se úprava ecu projeví až po dalších úpravách (vačky, svody, výfuck, atd a poté se ještě doladí přesně na brzdě, ale už teď je to k něčemu a za směšné peníze, co jsem za to dal, to myslím stálo...
The Zed: těšim se, až se utkáme, vypadá to na dobrý souboj...

Nepsal jsem tenhle post ja?? Nee, uplne cely si to presne vystih!

Doufam, ze kdyz me tohle ondras neveril, tobe uveri.. A ZAVRE MU TU JEHO HUBU KTERA NEVI CO MELE A ANI NA JAKY WEBU VUBEC JE! Me by bylo TRAPNE ondrasi..
To je ono ja davam sprinty taky na trojku.. Neznam te pod taky pod nickem Tommy_VTEC?? Milovice jedes nebo ne?
víš, mylsím že mezi tím co napsal civic_Vt a ty je velký rozdíl, on se k tomu posatvil tak, že řekl :
"ano mám upravenou jendotku, mám tam to a to a to .. a jede to podle mne líp.."
což hoodne velkej rozdíl proti tvému :
"..mám to čiplý a jede to líP.."
"...a co tam máš upraveno? "
" to te nemusí zajímat proste jede to líp .."
skus ty dve odpovedi porovnat, možná by tu nebyl takovej flame kdyby sis nehrál na tajnustkáře a řekl a no má upravené palivové mapy, zvednutý tlak v lište ( ne přímo ve vstřikách

) , prodlouženou dobu vstřiku, regulaci paliva a korekce bohatosti smesi v závyslosti na otáčkách atd..
neřekneš tím nic konkrétního, ale lidi už alespon tuší že o tom neco víš a nemeleš jen vodu
mylsím že ten flame tu vznikl jen kvuli tvému přístupu, nemusel si se snažit setřít Ondrášema blbejma urážkaama a udelat atk čuráka ze sebe, mohls to říct takhle na jeho uštepačnej dotaz a uzemnil bys ho krásně, tkhle deláš vola tak leda ze sebe

mylsím že tobe b trapně skutečne mělo být, navíc k poznámce že nevím an jekém webu je, mylsím že to nevíš ani ty, jsme na webu který byl primárně směrován k upravám a ktem s ety vubec nevyjadřuješ. Připadáš mi jako zatvrzrlej puberták, kterej za každou cenu astaojí za tím že "jeho auto je hezčí" .. neřekne proč, k tomu se přece nesníží ale je za každou cenu lepší

"
Ale neboj, za ta leta jsme si všiml že tímlhe si projde většina Hondařů, ale naštetstí časem zestárnou, a začnou se chovat normálně.. Neboj, u tebe to bude možná později , ale jednou to přijde

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz