Hondy a VTEC

Moderátor: Zemi

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

the_Zed píše:
Ryba píše:
the_Zed píše:To zavist vam nedovoli reagovat jinak co.. :roll: Co vy o mym aute muzete vedet?!?!? Bylo mi jasne co mi na to napisete a nezklamali jste me.. Proto az me nekde uvidite, ozvete se! A svoje auto i pliny mejte s sebou.. :?:
tak rekni kde budes, rad si pokecam a pomerim sily, ale pokud napises ze mas ciplou jednotku a nic vic tak to vyvolava lehké pochybnosti :?:
Taak a jsme u toho.. Vyvolava lehke pochybnosti?? Mam ji precipovanou o tom jsme se prece bavili. Nikdo se na nic jineho neptal, predtim nez sem napsal svoji OMEZENOU webou neosobni reakci!! O nicem a nikoho tady nemusim presvedcovat, vim o cem a co pisu a stojim si za tim.. A pak si takhle davam ty borecky co znaji MOJE auto myho VTECa, lip nez ja sam..
PS: Snad ted milovice budu.. a moje cero neprehlednete..
supr. do milovic bych mel jet taky, tak to sem zvedavej 8) Uka fotku tvyho cera... at si te pak muzu najit:)
ITB Power

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Re: Hondy a VTEC

Příspěvek od the_Zed »

Ondras píše:Můj vůz není předmětem diskuse, ale pokud tě to tak zajímá, věz že se nejedná a dědictví ani dar a motorizace (kterou jsi neodhadl správně) je dostatečná na přesun z A do B. Nic dalšího od něj nečekám a ani nikomu netlačím, že mám vyjímečný a sportovní vůz, jako jsi si vybásnil ty.

Tím, čí se zde bavíme je tvá hloupost, omezenost a naivita. Opájej se kopáním VTECu svého čiplého NAčka. Jiných vzruchů ve svém životě asi nemáš... :)
Ty blbe! Tim cim se bavim ja jsou zakomplexovanci jaky TY a tyhle tvoje vylevy.. O presouvani z A do B si jdi povidat na nejaky forum pro duchodce, prosim tebe.. Rekl jsem prece ze si s tebou nemam rozhodne co rict.. Kdo vychvaloval jaky auto? Nooo.. ? Ja mluvil o cipu ecu, tak co se sem vubec seres s nejakejma tvejma predmetama diskuse, problemama a nesrovnalostma. Nevis tak mlc a nevnucuj se vsude!!!!!

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Ryba píše:
the_Zed píše:
Ryba píše: tak rekni kde budes, rad si pokecam a pomerim sily, ale pokud napises ze mas ciplou jednotku a nic vic tak to vyvolava lehké pochybnosti :?:
Taak a jsme u toho.. Vyvolava lehke pochybnosti?? Mam ji precipovanou o tom jsme se prece bavili. Nikdo se na nic jineho neptal, predtim nez sem napsal svoji OMEZENOU webou neosobni reakci!! O nicem a nikoho tady nemusim presvedcovat, vim o cem a co pisu a stojim si za tim.. A pak si takhle davam ty borecky co znaji MOJE auto myho VTECa, lip nez ja sam..
supr. do milovic bych mel jet taky, tak to sem zvedavej 8) Uka fotku tvyho cera... at si te pak muzu najit:)
tri jsou tady na 4. strance, jinak jeste uslysis mooc zvuk [ a zase nekecam]

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

the_Zed píše:
Ryba píše:
the_Zed píše: Taak a jsme u toho.. Vyvolava lehke pochybnosti?? Mam ji precipovanou o tom jsme se prece bavili. Nikdo se na nic jineho neptal, predtim nez sem napsal svoji OMEZENOU webou neosobni reakci!! O nicem a nikoho tady nemusim presvedcovat, vim o cem a co pisu a stojim si za tim.. A pak si takhle davam ty borecky co znaji MOJE auto myho VTECa, lip nez ja sam..
tri jsou tady na 4. strance, jinak jeste uslysis mooc zvuk [ a zase nekecam]
hm tak to by mohlo jet.)
ITB Power

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

8) plodná a čtivá diskuse :lol:

vagi:
vagi píše:tim "kopancem" jsem nemyslel zadny nenadaly zatlaceni do sedacek, ale to, ze motor najednou ozil, hlavne u ty ej2ky
jelikož se jednou EJ2jkou přesunuju, tak ti to potvrdim
nejvíc je to znát na 1. a 2. rychlostní st., prostě do 4,5tis se ručička na otáčkoměru zvedá pomaleji :D
nad 4,5tis ot auto znatelně přidá - nemyslim tím že mi zbělaj klouby na volantu a hlava mi chce uletět na zadní sedačky, ale je to cítit i se sedla spolujedce - bohužel na 3jku a vejš je ten přechod neznatelnej (alespoň u mě)
co jsem jel v 1.6 non vtec (4g 81kW) tak ta táhne krásně a plynule už od nižších otáček - prostě žádný přechod není cítit
v pořádnym vtecu mě zatim nikdo nepovozil, tak srovnávat nemůžu :cry:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

the_Zed píše:Ty blbe! Tim cim se bavim ja jsou zakomplexovanci jaky TY a tyhle tvoje vylevy.. O presouvani z A do B si jdi povidat na nejaky forum pro duchodce, prosim tebe.. Rekl jsem prece ze si s tebou nemam rozhodne co rict.. Kdo vychvaloval jaky auto? Nooo.. ? Ja mluvil o cipu ecu, tak co se sem vubec seres s nejakejma tvejma predmetama diskuse, problemama a nesrovnalostma. Nevis tak mlc a nevnucuj se vsude!!!!!
Na mé auto jsi se ptal ty, ty smutná postavičko, když ti došly nápady co napsat. Je mi líto, že tvá paměť a komunikační schopnosti jsou na úrovni prvoka a už si to ani neuvědomuješ. Nikam se nevnucuju, jen se příjemně bavím nad tvými předvídatelnými reakcemi. 8) Piš jen dál, je to úsměvné.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Ryba: podle toho co uz jsem podelal za kary behem toho rocku co ho mam..jede, dobre.. jasne ze tam nemam jenom tu ecu, ale i celej vyfuk krome svodu, sani..
Dale pro eliminaci dalsich !!ondrasu!! pro me jsou cislo jedna sprinty a tim smerem si taky hlava nehlava jdu.

vagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vagi »

Xenon04: jsem rad, ze to potvrdil nekdo kdo v tom skutecne jel, ne jako ostatni chytraci teoretici tady :D ja uz o tom slysel driv, ale taky jsem neveril nez jsem se svezl :)
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

the_Zed píše:Ryba: podle toho co uz jsem podelal za kary behem toho rocku co ho mam..jede, dobre.. jasne ze tam nemam jenom tu ecu, ale i celej vyfuk krome svodu, sani..
Dale pro eliminaci dalsich !!ondrasu!! pro me jsou cislo jedna sprinty a tim smerem si taky hlava nehlava jdu.
No nejsem si jistej jestli jsi postupoval správným směrěm, když budu předpokládat to, že máš uprasvený jenom výfukový potrubí... úprava ecu se většinou dělá až podle úprav ostatních.... no a na hondách je to veliká alchimie....

Ale jinak mě ohromě bavíš, tim, jak tady reaguješ.... :?:

No abch řekl pravdu i já u svýho ekonomickýho motoru D15Z3 cejtim zrychlení nad 3500ot/min, jelikož do těch otáček jedu jenom na 12v a pak už na 16v, takže je to i znát. ale nic mě do sedaček opravdu netlačí, jenom to pocejtim a motor je pak pružnější silnější....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Ondras píše:Teď jsi tomu, the_Zede, nasadil korunu :smich: Hustočiplé NAčko... 8)
Porad chces mluvit o inteligenci a urovni?? Vysvetli mi podstatu a poentu tohohle tvyho vtiravyho, trapnyho, nevecnyho zbleptu.. Potom mluv dal! Lzes, ty si inicioval tenhle dialog, ja se ti vysmal, ponizil te a ty? Nemas nic lepsiho na praci nez mi tady cpat nejaky tvoje KECI!!!!!!!!!!!!! Ani jedna tvoje veta nebyla k veci.. Jsi divnej, mas divnou zabavu! Co ty tady delas........... :roll:

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Fáboš píše:
the_Zed píše:Ryba: podle toho co uz jsem podelal za kary behem toho rocku co ho mam..jede, dobre.. jasne ze tam nemam jenom tu ecu, ale i celej vyfuk krome svodu, sani..
No nejsem si jistej jestli jsi postupoval správným směrěm, když budu předpokládat to, že máš uprasvený jenom výfukový potrubí... úprava ecu se většinou dělá až podle úprav ostatních.... no a na hondách je to veliká alchimie....

Ale jinak mě ohromě bavíš, tim, jak tady reaguješ.... :?:

No abch řekl pravdu i já u svýho ekonomickýho motoru D15Z3 cejtim zrychlení nad 3500ot/min, jelikož do těch otáček jedu jenom na 12v a pak už na 16v, takže je to i znát. ale nic mě do sedaček opravdu netlačí, jenom to pocejtim a motor je pak pružnější silnější....
No vydis..a u nekterych crx vtec to uz i tlaciii..zduraznuji CRX vtec.. ne, nekope.. :D :D
a moje reakce..na tyhle lidi jsem alergickeej! mooc! :D
aa ten smer jeste.. myslis ze jsem milionar? k te ecu, cim dyl muzes motor tocit, tim pozdeji muzes radit a tim jsi rychlejsi. To ze je tam ten vtec silnejsi jsem od ni necekal ale je to tak..
Ja nevim, nebo to si snad myslite ze jsem si nevyzkousel nez jsem ji koupil.. ach jo kluci kde zijete?

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

the_Zed píše:
Ondras píše:Teď jsi tomu, the_Zede, nasadil korunu :smich: Hustočiplé NAčko... 8)
Porad chces mluvit o inteligenci a urovni?? Vysvetli mi podstatu a poentu tohohle tvyho vtiravyho, trapnyho, nevecnyho zbleptu.. Potom mluv dal! Lzes, ty si inicioval tenhle dialog, ja se ti vysmal, ponizil te a ty? Nemas nic lepsiho na praci nez mi tady cpat nejaky tvoje KECI!!!!!!!!!!!!! Ani jedna tvoje veta nebyla k veci.. Jsi divnej, mas divnou zabavu! Co ty tady delas........... :roll:
Podstatou toho postu byl výsměch tvé naivitě a slepé víře v možnosti, které ti údajně může přinést úprava ecu na NAčku. Veškeré mé příspěvky zde jsou k věci a tou věcí jsi ty. Rád si z tebe dělám legraci, neb se mi houževnatě a ochotně stavíš před hlaveň. Ano je to má zábava a děkuji ti, že mi ji poskytuješ. Jen tak dál, sprintére, rád v tom budu pokračovat, takže hopky hopky, ať už jsi zase na ráně. :lol:

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Jsi asi trosku mimomisu..vid.. CO TO TU MELES???????????? Co ty vis o cipovani.. Sbohem trosko uboha, nebo se ukazes treba v milovicich?? Tohle je tuning forum a v milovicich je tuning sraz. Tam ti ukazu rozdil mezi moji precipovanou jednoutkou a seriovou.. CO?? Ze nee.. No to jsem cekal, toyi! Nevim jestli tomu rozumis.. to neni o presouvani z A do B BLBEEee :D :D :D :D

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ó, Zeďák tvrďák se nějak nafukuje. Nepukni, kloučku. Jsem žádostiv tvého času z Milovic. Masivní hustočip jistě pomůže tvému NAčku napolykat těch pár metrů v přímce v netušeném tempu. Tvé tuningářské umění se jistě zúročí. Nezapomeň si předem připravit výmluvu proč to tentokrát bohužel nevyšlo, ano?

Beaver

Příspěvek od Beaver »

the_Zed píše:...Co ty vis o cipovani...
Co víš o čipování ty ? :wink: Které parametry té tvé úžasné ECU jsou pravené a jak ? :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

to the_zed:já do milovic nejedu,ale asi bys dostal naprdel,...navíc sem jiná kategorie :wink:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Dave1984
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave1984 »

blázen píše:to the_zed:já do milovic nejedu,ale asi bys dostal naprdel,...navíc sem jiná kategorie :wink:
zajížděj, zajížděj...btw. dneska je sraz v 19:00 tak dojeď.... :)
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Dave1984 píše:
blázen píše:to the_zed:já do milovic nejedu,ale asi bys dostal naprdel,...navíc sem jiná kategorie :wink:
zajížděj, zajížděj...btw. dneska je sraz v 19:00 tak dojeď.... :)
jezdím už do 6000ot a 1,1bar... výkon je tak 280k jede to perfektně :wink: možná nachvíli přijedu,ale zítra mám zkoušky tak se mučím :P
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Civic_VT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Civic_VT »

No, tak to tu jentak nerušeně pročítám a nechápu... Proč se tu dohadujete, když to stejně nemá smysl.
Zed jezdí sprinty (jak jsem asi pochopil) a je se svým chipem spokojený, tak proč ho v tom nenecháte? Vždyť jde přeci o prd. Je jasný (a myslim, že to ví i Zed), že srovnávat chip na atmosféře a turbu je zcela zbytečný a každej asi zná rozdíl.
Já osobně mám taky upravenou jednotku (VTEC 4400ot./min., omezovač není, ale točím "jen" 8800ot., upravené mapy ecu, přidaný tlak na vstřikách... nic zásadního, ale prostě to auto jede od té doby líp a tím, že můžu motor na každý stupeň vytočit o 500ot. víc mi dává možnost zajet 400m na trojku a to je cenný čas k dobru...
Samozřejmě se úprava ecu projeví až po dalších úpravách (vačky, svody, výfuck, atd a poté se ještě doladí přesně na brzdě, ale už teď je to k něčemu a za směšné peníze, co jsem za to dal, to myslím stálo...

The Zed: těšim se, až se utkáme, vypadá to na dobrý souboj... :wink:
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Civic_VT píše:No, tak to tu jentak nerušeně pročítám a nechápu... Proč se tu dohadujete, když to stejně nemá smysl.
Zed jezdí sprinty (jak jsem asi pochopil) a je se svým chipem spokojený, tak proč ho v tom nenecháte? Vždyť jde přeci o prd. Je jasný (a myslim, že to ví i Zed), že srovnávat chip na atmosféře a turbu je zcela zbytečný a každej asi zná rozdíl.
Já osobně mám taky upravenou jednotku (VTEC 4400ot./min., omezovač není, ale točím "jen" 8800ot., upravené mapy ecu, přidaný tlak na vstřikách... nic zásadního, ale prostě to auto jede od té doby líp a tím, že můžu motor na každý stupeň vytočit o 500ot. víc mi dává možnost zajet 400m na trojku a to je cenný čas k dobru...
Samozřejmě se úprava ecu projeví až po dalších úpravách (vačky, svody, výfuck, atd a poté se ještě doladí přesně na brzdě, ale už teď je to k něčemu a za směšné peníze, co jsem za to dal, to myslím stálo...

Nepsal jsem tenhle post ja?? Nee, uplne cely si to presne vystih! :wink: Doufam, ze kdyz me tohle ondras neveril, tobe uveri.. A ZAVRE MU TU JEHO HUBU KTERA NEVI CO MELE A ANI NA JAKY WEBU VUBEC JE! Me by bylo TRAPNE ondrasi..
To je ono ja davam sprinty taky na trojku.. Neznam te taky pod nickem Tommy_VTEC?? Milovice jedes nebo ne?
Naposledy upravil(a) the_Zed dne 14 čer 2007 19:31, celkem upraveno 2 x.

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Joo.. to mlcim.. 200sx a vubec turba jsou jinde, otec ma 3000GT ale kde na to vemu jaa..chudej hondar :?:
Naposledy upravil(a) the_Zed dne 14 čer 2007 19:29, celkem upraveno 1 x.

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Beaver píše:
the_Zed píše:...Co ty vis o cipovani...
Co víš o čipování ty ? :wink: Které parametry té tvé úžasné ECU jsou pravené a jak ? :wink:
Aaa.. Ty si to samy vid.. Kdo se muze ptat co ja vim o cipovani? Koho by kdy napadnout, ze neco vim o cipovani..neco malo jo to je jasny.. Jediny co sem tu o cipovani rek je, ze to mam a ze mi to prijde LEPSI..
Jestli nevis o co tu jde tak to ani nezkousej, dopadnes jako mimon ondrasek. :roll:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

the_Zed píše:
Civic_VT píše:No, tak to tu jentak nerušeně pročítám a nechápu... Proč se tu dohadujete, když to stejně nemá smysl.

Nepsal jsem tenhle post ja?? Nee, uplne cely si to presne vystih! :wink: Doufam, ze kdyz me tohle ondras neveril, tobe uveri.. A ZAVRE MU TU JEHO HUBU KTERA NEVI CO MELE A ANI NA JAKY WEBU VUBEC JE! Me by bylo TRAPNE ondrasi..
To je ono ja davam sprinty taky na trojku.. Neznam te pod taky pod nickem Tommy_VTEC?? Milovice jedes nebo ne?
víš, mylsím že mezi tím co napsal civic_Vt a ty je velký rozdíl, on se k tomu posatvil tak, že řekl :
"ano mám upravenou jendotku, mám tam to a to a to .. a jede to podle mne líp.."
což hoodne velkej rozdíl proti tvému :
"..mám to čiplý a jede to líP.."
"...a co tam máš upraveno? "
" to te nemusí zajímat proste jede to líp .."

skus ty dve odpovedi porovnat, možná by tu nebyl takovej flame kdyby sis nehrál na tajnustkáře a řekl a no má upravené palivové mapy, zvednutý tlak v lište ( ne přímo ve vstřikách :D ) , prodlouženou dobu vstřiku, regulaci paliva a korekce bohatosti smesi v závyslosti na otáčkách atd..
neřekneš tím nic konkrétního, ale lidi už alespon tuší že o tom neco víš a nemeleš jen vodu :)

mylsím že ten flame tu vznikl jen kvuli tvému přístupu, nemusel si se snažit setřít Ondrášema blbejma urážkaama a udelat atk čuráka ze sebe, mohls to říct takhle na jeho uštepačnej dotaz a uzemnil bys ho krásně, tkhle deláš vola tak leda ze sebe :) mylsím že tobe b trapně skutečne mělo být, navíc k poznámce že nevím an jekém webu je, mylsím že to nevíš ani ty, jsme na webu který byl primárně směrován k upravám a ktem s ety vubec nevyjadřuješ. Připadáš mi jako zatvrzrlej puberták, kterej za každou cenu astaojí za tím že "jeho auto je hezčí" .. neřekne proč, k tomu se přece nesníží ale je za každou cenu lepší :) "

Ale neboj, za ta leta jsme si všiml že tímlhe si projde většina Hondařů, ale naštetstí časem zestárnou, a začnou se chovat normálně.. Neboj, u tebe to bude možná později , ale jednou to přijde :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

the_Zed píše:Tyy joo.. No jestli muzu muj skromny nazor.. Ja mam precipovanou ridici jednotku a tohle kopnuti se se serivym neda srovnavat.. :nono:
To bude tim, ze je posunuty sepnuti VTECu, kdyz porovnav krivku vykonu 8v a 16v tak zjistis, ze VTEC je v serii nastavenej na hodnote, kdy se obe krivky protinaji, a kdyz ten 8v je za hranici sil, tak v 7000ot je prepnuti na 16v urcite vic znat nez v serii :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

:nono: Kdyz se teda dela ta analyza.. Nekdo mluvil o kopani vtecu. Ja k nekolika nazorum pridal svuj skromnej nazor a hlavne poznatek, zadnou domenku nebo vysnenou iluzi! Nerikal jsem ani ze mam nejlepsi auto ani ze vim o cipovani vsechno..! Proto se radostne hadam s ondrasem. Takovy jako on nemam rad! Nevim co je na te jednotce zmenene. S minorem jsme testovali tri a ja si vybral tuhle protoze byla proste nejlepsi.. Vim ze se to se serivou neda srovnat, tak vam to tady rikam.. Ondrase nic takovyho nezajimalo, on jezdi z A do B (ty voe to je hlaska ze bych se osral).. Tak at zere! On je tzv.MIMOVAZA :) :) (takova nase lokalni hlaska), ano az civic_vt, clovek kterej vi o cem je tak nejak rec, vi o cem mluvim..Tudiz..jsem fakt takovej cur*k??? DIVIM SE VAM jemu podobnym..
Naposledy upravil(a) the_Zed dne 14 čer 2007 20:07, celkem upraveno 1 x.

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Danecek píše:
the_Zed píše:Tyy joo.. No jestli muzu muj skromny nazor.. Ja mam precipovanou ridici jednotku a tohle kopnuti se se serivym neda srovnavat.. :nono:
To bude tim, ze je posunuty sepnuti VTECu, kdyz porovnav krivku vykonu 8v a 16v tak zjistis, ze VTEC je v serii nastavenej na hodnote, kdy se obe krivky protinaji, a kdyz ten 8v je za hranici sil, tak v 7000ot je prepnuti na 16v urcite vic znat nez v serii :D
To mas pravdu.. :twisted: Ja ale nemam zmenenou hranici sepnuti vtecu..je stejna jako v serii(+-300ot.abych nekecal)! ???

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

a tak hezky to tema zacalo :cry: a kde sme? zase se hadame, nadavame si do Curaku, ja mam tohle lepsi nez tenhle, ne ja to mam lepsi.... nic jinyho se tady snad nedeje, v 75% temat se jenom lidi hadaj, co s toho mate? kazdej sme jinej, kazdej tu danou vjec vidi jinak, kazdej mame jiny nazory, kazdymu se libi neco jinyho, tak proc toho druhyho budu odsuzovat za to ze ma svuj nazor nebo se mu tohle nelibi...... nereaguju jenom na tuhle hadku.... jen sem si potreboval vylejt srdicko :lol:
moooc velký černý letadlo :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

the_Zed píše::nono: Kdyz se teda dela ta analyza.. Nekdo mluvil o kopani vtecu. Ja k nekolika nazorum pridal svuj skromnej nazor a hlavne poznatek, zadnou domenku nebo vysnenou iluzi! Nerikal jsem ani ze mam nejlepsi auto ani ze vim o cipovani vsechno..! Proto se radostne hadam s ondrasem. Takovy jako on nemam rad! Nevim co je na te jednotce zmenene. S minorem jsme testovali tri a ja si vybral tuhle protoze byla proste nejlepsi.. Vim ze se to se serivou neda srovnat, tak vam to tady rikam.. Ondrase nic takovyho nezajimalo, on jezdi z A do B (ty voe to je hlaska ze bych se osral).. Tak at zere! On je tzv.MIMOVAZA :) :) (takova nase lokalni hlaska), ano az civic_vt, clovek kterej vi o cem je tak nejak rec, vi o cem mluvim..Tudiz..jsem fakt takovej cur*k??? DIVIM SE VAM jemu podobnym..
ano seš, protože to že civic_vt má neco deláno s jednotkou neznamnená že i ty, celá hadky vznikla kvuli tvému přístupu a TVÉMU zpusovbu komunikace..

ty s eoháníš že ondras neví na jekém je foru ( podle mne to asi nevíš ani ty.. ), ty se oháníš že on ej mimo mísu, mimo mísu jsi ty svým přístupem..

a koukám že ani číst neumíš.. nikdo netvrdí že tys říkal že máš nejhezčí / neljepší auto ,ale že se chováš jak čuráci co tohle říkají a sám se na ně pasuješ..

věřím že tvoje hláška "mám to čiplý" okouzlí kdejakou vesnickou pipku nebo vesnického balíka, ale pro člověka který třeba o tom i neco ví je to bez dalších komentářů a vysvětlování jen chvástání trouby co na 90% neví o čem mluví..

ted bez jakýchkoli předsudků a trošku mimo mísu - to čipnutí dělal nekdo tobe na zakázku, nějaká firmy, nebo jsi to takhle koupil a spoléháš na slova puvodního majitele že to nekdo dělal? to že jelo nejlíp z x testovanejch starejch pleček , nezanmená že je čiplý, jen ty ostatní mohly bejt proste trošku víc opotřebovaný .. -v tohle mylsím bez jakýchkoliv urážek proste jen jako zamyšlení -ukázual ti třeba bývalý majitel nějaký výpis nebo protokol o tom čipnutí atd?? nebo jen opakoval co jemu řekl bývalý majitel kterému to řekl majitel před ním??

jiank líbí se mi jak někdo s 50ti přízpevkama co je tu pár dní, suveréně stírá lidi co byly takřka u zakládání fora a asi oni nejlíp vědí o čem tohle forum melo být a že kvuli lidem jako jsi ty už dávno není , jen je plné kecu, ze kterých se toho člověk málo dozví - viz třeba tvuj popis tvého auta..

Forum je o výměně informací, vzájemné pomoci a to ty sji neposkytl nikomu, tak si nevyskakuj na členy co se ostatním snaží pomoci nebo aleposn nekdy pomohli.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Idaho@ Díky, že jsi se mě zastal náčelníku. Přesně jsi vystihl důvody proč do Zeda ryju.

Zede, je to přesně pro tvou neschopnost normálně komunikovat. Doufám, že to konečně pochopíš, něco si z toho vezmeš a zkusíš to tady znova a lépe. OK?

the_Zed
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_Zed »

Me vytocilo, ze ze me delal machyrka a amatera nekdo, kdo me nezna ani o trochu vic nez ja jeho..to uz je principielni reakce.. Vas, ze se se radsi venoval hadce s nim, nez napsal rovnou jak to vsechno je.. Svoji chybu vidim. Omlouvam se.. Jestli vsak vy tu svoji nevidite, nase vztahy a vzajemne nazory se nemeni..

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“