no stacej 2 prepinace a jedno tlacitko a 2 rele
no prez rezele pripojis startovaci tlacitko ke kabelum od starteru .. a druhy rele si das od kabelu k eletronice vevnitr auta a na prepinac.. a pak prepinac co ti zapne rele(to je zabudovany) nevim co presne dela.. ale dovoli to autu nastartovat
no.. dneska mi cirou nahodou prisla sms ze kamos prodava pruzinky tak sem si je od nej hled vzal.. zitra-pozitri prijdou.. a pak to pude k zemi... nevim kolik maj snizeni. .ale rikal ze asi kolem 50mm no uvidime
Toyota Corolla RR ... still in progress
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
já mám 40/40..je to nádhera..původní tlumiče sice,ale je to fajn..není to takové tvrdé..ale tlumiče jsou už takové vychrchlané,tak by to chtělo kupit dobudoucna nové...ktomu na 15" kolech to vypadá pěkně,ale jak to dopadne v zimě na těch 13" ...se raději schovám s autem jaka ostuda bude
nee uz jen corolly je to hoodne rozsireny auto vid takze proc ne a ja pridam davku ty moji. co sem si dneska rano vyfotil.. kdyz sem jel z kalby ..jinak v pondeli prijdou ty novy pruzinky.. tak pude konecne k zemi
Toyota Corolla RR ... still in progress
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
JouiCZ píše:jn není co dodat..furt se tu nahazují coroly..hmm existuje i cosi iného? ..třeba takové jiné autíčka,nezvyklé co vypadaj super a maj srdce japonce:)
Ja mam auto so srdcom japonca (motor) len karoseria je z madarska V inom prispevku som uz tieto fotky aj daval len ked tu o tom pisete tak to sem hodim
JouiCZ: jasne ved srdce je dolezite. Predsa len malicka 1.3 DOHC VVT seriovo 93 konikov na svoju vahu cca 950kg to je dost zive. Pri 4tis zopina vvt a taha do 6500. Ako to ja nazyvam take male nasrate auto
tak prisly novy facelift svetla jeste by to chtelo striknout stred stejnym odstinem jako je okraj ramecku ale zase bych tam rad nechal ten napis celica takze nevim jak na to..asi slozite vylepenkovat nebo ma nekdo jinej navrh?
ja myslel lepeni jako zakryt casti ktery nechci mit nastrikany tzn sablonu fakt nechci lepsit lepenku misto laku uz sem si sehnal barvu na plasty tak se k tomu jen dostat a hodit to do jedny..nejhorsi bude to sablonovani
Myslel jsme nastříkat i přezto že ten nápis tím stříkáním zastříkáš. Potom si nechat udělat šablonu s nápisem CELICA a dodatečně to tam dostříkat bílou barvou.. snad už teď chápeš.. nic nelepit.. max kolem svetel aby sis nezastrikal vsecko.. pokud jsem spatne pochopil ja tebe,pak pardon
Díkez, k zemi časem půjde, ale max tak 30, pže vobčas taky jedu po ňáký tý polňačce a český silnice, aspoň u nás sou jak tankodrom, uš teď s profilem 40 to kope jako kráva...