Srandičky,Prdelky,Prasárničky...

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
Karel84
Kontaktovat uživatele:

Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...

Příspěvek od Karel84 »

Shaity píše:respect Kája:P ale to už víš kámo..no nic večer se potkáme na Havana tour:D
jojo urcite potkame 8) snad i s Eclipsakem :pifko:

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Full.Eclipse »

http://www.tourdebar.cz/?q=node/535 Jestli myslíte tuto akcičku tak tam určitě můj debilní xicht zahlédnete :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Než zkouknete to video tak si dejte tak 3 pivka pak to je teprve mazec :D :D :D http://www.zkouknito.cz/video-krizovatk ... 1ef8aa61d9
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

a doprdele já tam taky mířím.............
VW GOLF III

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

tak musim rict ze to byla paradni akce 8)

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

jj, taky jsem se bavil....škoda že v jihlavě toto není šastějc... :deejay:
VW GOLF III

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

jurajko píše:jj, taky jsem se bavil....škoda že v jihlavě toto není šastějc... :deejay:
jojo to je pravda 8) ale myslim ze zase mame na dlouho vybrano

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Subaru predstavilo novou evoluci sveho Impreza WRX STI,ktera ma totalne zadupat jiz desatou generaci Lanceru z linek tovarny Mitsubishi :D :D :D
Obrázek

a toto je stylyng na max :D :D :D
Obrázek
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

to je mazeeec :smich2: to subaru urcite pojede jak svina :D

Ttech-man-VW
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Ttech-man-VW »

mno, jako něco takovýho, co se odehrávalo včera v DKO bych v Jihlavě fakt nečekal!!! mazec, doufám, že se to někdy zwopákne, nejlepší stejně byly ty zoufalý šatnářky, až mi jich chvílema bylo aji líto:-)
:-) Ttech-man :-)

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Mrtě lidí,mrtě smradu,debilní hudba takže nic moc já tam už příště určitě nepůjdu :lol: ale pokud bych tam nebyl s paní tak bych si asi vykroutil krk byli tam moc luxusní kousky ale jak jsem tak koukal beztak sáma lehkoživka :D
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

Shaity

Příspěvek od Shaity »

To ttechman:me je blbě ještě tedka...pořád se nemuzu nejak srovnat....:P ale mazec akce

to Full: já vím chyběli ti tam týpci se sraním mezi koleny a padesatník co?:D:D:D:D:D v každým případě souhlasím,že kočky tam byly luxusní....ale byl jsem na tom stejně jako ty:D

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

JJ gangsta nigga fellaz mi tam chyběli a zlatej fifty,jako zjistil jsem že poslouchám všechno ted třeba sem si pustil cdčka Iné Kafé který jsem poslouchal dřív a uplně super,texty znám furt nazpamět prostě rock,hip hop se dají poslouchat ale ty šílenosti co tam pouštěl ten maník tak to bylo fakt hrůza na to se nedá tancovat,nezazpíváš si,prostě vo ničem, my verdict :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

ta hudba taky není můj šálek kávy, ale celkem mě i bavila...to asi ten alkohol :alkoholic:
VW GOLF III

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

TAk nechlastej ty voe když to neumíš pak děláš pičoviny :lol:
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

jaký píčoviny kua :zapomel: :D
VW GOLF III

Ttech-man-VW
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od Ttech-man-VW »

no jo... elektronická taneční hudba přece nebude od toho, aby se na ni tancovalo... :D :D :D
ale když už to někdo umí, tak to aspoň nevypadá, jako když se krtek hrabe po úderu 220V pod zem..
to Shaity: ale tentokrát jsi vypadal celkem schopně... holt to není jako v Brně.. tady ses musel hlídat abys pak mohl ještě předvádět nějaký výkony, viď? :) ano, ano ... zááááviiiist!!! :D :D :D
:-) Ttech-man :-)

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

To full: jenze ty jsi si taky zapomel vzit takovou vec pod jazyk jak ostatni gellass (ne fellaz :D) a to ti pokakalo tu zabavu asy dost. Ja svuj verdikt asi rikat nebudu, pac jsem si to zapomel vzit taky a zas by tu mohlo po mem nazoru byt horko :smich2: :smich2: :smich2:
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to jurajko:asi myslí tvoje plavební vykony na srazu v řásné....:D

to Ttech-man:ja uz to obecně nepřeháním:))) ale od dohledem jsem nooo://:D

Karel84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karel84 »

jako hudba nemela chybu podle me moooc dobra ....jako Loutka s Travou sou dobry 8)

Shaity

Příspěvek od Shaity »

kluci neví o čem mluví....:D hudba byla super....a na jihlavu pekelnej mejdanek

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

mejdan to byl mocnej, jsem tam potkal lidi, který jsem nejdýl neviděl... 8)
VW GOLF III

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

ale jako musi se nachat, ze tato akce je v Jihlave nevidana a prostredi bylo super udelane.Urcite to tu chybi i kdyz bych tam ja treba do takoveho klubu nechodil, tak me stve ze je to tu tak mrtvy na takovyhle klubiky, pac by tam meli dobry ryto a lidi by meli co delat. To same i alternativni kluby, treba jako bylo "A" atd. proste aby si kazdej uzil dosytosti sveho zanru a stylu a ne jen to montonni tuc tuc ve fine. Ja osobe bych bral z5 "A" s hip-hopem jakej byl driv (ne namysleny zmdry ala supercroo atd (marpa muzu)) a taky nejakej klub kde by sazeli starsi pecky jako Beatles, Jackson, Vanilla Ice a jim podobny z 80-90let, protoze na to se da tancovat a s slecnou to proste muzem :) proste kazdemu co jeho jest :) no a k te party co probehla... Hudba dost prervana (a to jsem myslel, ze neco vydrzim :D ) lidi jak srac*k, vedro... ale udelany to bylo pekne :)

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

Shelby píše:ale jako musi se nachat, ze tato akce je v Jihlave nevidana a prostredi bylo super udelane.Urcite to tu chybi i kdyz bych tam ja treba do takoveho klubu nechodil, tak me stve ze je to tu tak mrtvy na takovyhle klubiky, pac by tam meli dobry ryto a lidi by meli co delat. To same i alternativni kluby, treba jako bylo "A" atd. proste aby si kazdej uzil dosytosti sveho zanru a stylu a ne jen to montonni tuc tuc ve fine. Ja osobe bych bral z5 "A" s hip-hopem jakej byl driv (ne namysleny zmdry ala supercroo atd (marpa muzu)) a taky nejakej klub kde by sazeli starsi pecky jako Beatles, Jackson, Vanilla Ice a jim podobny z 80-90let, protoze na to se da tancovat a s slecnou to proste muzem :) proste kazdemu co jeho jest :) no a k te party co probehla... Hudba dost prervana (a to jsem myslel, ze neco vydrzim :D ) lidi jak srac*k, vedro... ale udelany to bylo pekne :)
tak to souhlas, Ačko mi strašně chybí..kde jsou ty časy co hráli skupiny jen tak pro zábavu...bylo mi 14-15 a .... dneska lidi v tomhle věku co bylo mě nosej americký hadry a myslej si že jim patří svět.... a´t žije oldschool rap :deejay:
VW GOLF III

Full.Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Jihlava je v tomhle hrozná sračka a vždycky bude jen mě nejde do hlavy že když jdu na takovouto akci kde hrajou Dj Louka s Dj Krávou že to přitahuje takovejch lehkoživnejch čubek nádhernejch :D :D :D
Audi A4 Avant 1,9 FTDI

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

já si myslim, že tam spoustu lidí šlo hlavně kvůli tý havaně, protože se poslední dobou strašně rozmohla....loni na akci hral DJ trafik což je hiphop DJ takže asi obměna..příští rok bude třeba rock :smich:
VW GOLF III

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to FuLL:ty seš kráva loutka s trávou jsou legendy ale ty nevíš o co jde...jsi ještě tahal kačera po písku kdyz tyhledva roztáčeli vinily...neříkám,že já jsem dělal jiný věci...ale uz to nebyl kačer ale plastová tatra sklápěčka:D a k těm kočkám....prostě hezký holky ví kam se mají chodit bavit....

Shaity

Příspěvek od Shaity »

to Shelby:ty jo čumím jako puk....poprvý co nerejpeš....jinak s tebou uplně souhlasím,jijhlava je posraný diskofilní město....diskoték se tu uživí několik,ale žádnej kloudnej klub ne..pokud nepočítám toho zaplivanýho edgara...zlatý Áčko...tam se hrálo všechno hiphop techno jazz ...jenze bylo trnem v oku radním..hlavně panu Dohnalovi,kterej tam chtel zahradku bo co prej....ted jse z toho tělocvična grafky...a ty 80-90 leta...bych si taky nechal líbit...

Letty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Letty »

s těma klubama nemůžu než nesouhlasit :( Edgar se dá, sem na to zvyklá :lol: ještě tu je do konce roku Queens, tam bejvaly taky fajnes koncíky.. uvidíme, jak dopadne Trane....

a čím se liší můj názor.... Marpo je namyšlenej zmrdeček :)

:lol: :lol: :lol:
já jsem Letty a neumim nic :lol:

..Mazda RX-7 FC N/A 1.3 wankel..

http://tuning-jihlava.com

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

Letty píše:Marpo je namyšlenej zmrdeček :)
S hlasem, kterej rozbori cokoli mu stoji v ceste, nedela strojovy "kva kva kva",ale paradne intonuje a hlavne z jeho skladeb jde citit, ze ma obdivuhodne znalosti a vi o cem mluvi, coz u vetsiny Ceskych Mc´s jaxi dost postradam. Takze volim oldschool ceskej,americkej a spanelsej hip hop a Marpa :) Treba "novy" negri jako pados atd me fakty neberou, sice maj prachy a preblejskany klipy atd,ale pro me nic vic :) z tech snad jen JaRule, ten je dobrej... :)

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“