jojo urcite potkameShaity píše:respect Kája:P ale to už víš kámo..no nic večer se potkáme na Havana tour:D
Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
Re: Srandičky,Prdelky,Prasárničky...
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tourdebar.cz/?q=node/535 Jestli myslíte tuto akcičku tak tam určitě můj debilní xicht zahlédnete 
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Než zkouknete to video tak si dejte tak 3 pivka pak to je teprve mazec
http://www.zkouknito.cz/video-krizovatk ... 1ef8aa61d9
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
Subaru predstavilo novou evoluci sveho Impreza WRX STI,ktera ma totalne zadupat jiz desatou generaci Lanceru z linek tovarny Mitsubishi

a toto je stylyng na max

a toto je stylyng na max

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
mno, jako něco takovýho, co se odehrávalo včera v DKO bych v Jihlavě fakt nečekal!!! mazec, doufám, že se to někdy zwopákne, nejlepší stejně byly ty zoufalý šatnářky, až mi jich chvílema bylo aji líto:-)
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
Mrtě lidí,mrtě smradu,debilní hudba takže nic moc já tam už příště určitě nepůjdu
ale pokud bych tam nebyl s paní tak bych si asi vykroutil krk byli tam moc luxusní kousky ale jak jsem tak koukal beztak sáma lehkoživka 
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
To ttechman:me je blbě ještě tedka...pořád se nemuzu nejak srovnat....
ale mazec akce
to Full: já vím chyběli ti tam týpci se sraním mezi koleny a padesatník co?:D:D:D:D:D v každým případě souhlasím,že kočky tam byly luxusní....ale byl jsem na tom stejně jako ty:D
to Full: já vím chyběli ti tam týpci se sraním mezi koleny a padesatník co?:D:D:D:D:D v každým případě souhlasím,že kočky tam byly luxusní....ale byl jsem na tom stejně jako ty:D
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
JJ gangsta nigga fellaz mi tam chyběli a zlatej fifty,jako zjistil jsem že poslouchám všechno ted třeba sem si pustil cdčka Iné Kafé který jsem poslouchal dřív a uplně super,texty znám furt nazpamět prostě rock,hip hop se dají poslouchat ale ty šílenosti co tam pouštěl ten maník tak to bylo fakt hrůza na to se nedá tancovat,nezazpíváš si,prostě vo ničem, my verdict 
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
- Ttech-man-VW
- Kontaktovat uživatele:
:-)
no jo... elektronická taneční hudba přece nebude od toho, aby se na ni tancovalo...
ale když už to někdo umí, tak to aspoň nevypadá, jako když se krtek hrabe po úderu 220V pod zem..
to Shaity: ale tentokrát jsi vypadal celkem schopně... holt to není jako v Brně.. tady ses musel hlídat abys pak mohl ještě předvádět nějaký výkony, viď?
ano, ano ... zááááviiiist!!!

ale když už to někdo umí, tak to aspoň nevypadá, jako když se krtek hrabe po úderu 220V pod zem..
to Shaity: ale tentokrát jsi vypadal celkem schopně... holt to není jako v Brně.. tady ses musel hlídat abys pak mohl ještě předvádět nějaký výkony, viď?
To full: jenze ty jsi si taky zapomel vzit takovou vec pod jazyk jak ostatni gellass (ne fellaz
) a to ti pokakalo tu zabavu asy dost. Ja svuj verdikt asi rikat nebudu, pac jsem si to zapomel vzit taky a zas by tu mohlo po mem nazoru byt horko

Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 
to jurajko:asi myslí tvoje plavební vykony na srazu v řásné....
to Ttech-man:ja uz to obecně nepřeháním:))) ale od dohledem jsem nooo://:D
to Ttech-man:ja uz to obecně nepřeháním:))) ale od dohledem jsem nooo://:D
kluci neví o čem mluví....
hudba byla super....a na jihlavu pekelnej mejdanek
ale jako musi se nachat, ze tato akce je v Jihlave nevidana a prostredi bylo super udelane.Urcite to tu chybi i kdyz bych tam ja treba do takoveho klubu nechodil, tak me stve ze je to tu tak mrtvy na takovyhle klubiky, pac by tam meli dobry ryto a lidi by meli co delat. To same i alternativni kluby, treba jako bylo "A" atd. proste aby si kazdej uzil dosytosti sveho zanru a stylu a ne jen to montonni tuc tuc ve fine. Ja osobe bych bral z5 "A" s hip-hopem jakej byl driv (ne namysleny zmdry ala supercroo atd (marpa muzu)) a taky nejakej klub kde by sazeli starsi pecky jako Beatles, Jackson, Vanilla Ice a jim podobny z 80-90let, protoze na to se da tancovat a s slecnou to proste muzem
proste kazdemu co jeho jest
no a k te party co probehla... Hudba dost prervana (a to jsem myslel, ze neco vydrzim
) lidi jak srac*k, vedro... ale udelany to bylo pekne 
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
tak to souhlas, Ačko mi strašně chybí..kde jsou ty časy co hráli skupiny jen tak pro zábavu...bylo mi 14-15 a .... dneska lidi v tomhle věku co bylo mě nosej americký hadry a myslej si že jim patří svět.... a´t žije oldschool rapShelby píše:ale jako musi se nachat, ze tato akce je v Jihlave nevidana a prostredi bylo super udelane.Urcite to tu chybi i kdyz bych tam ja treba do takoveho klubu nechodil, tak me stve ze je to tu tak mrtvy na takovyhle klubiky, pac by tam meli dobry ryto a lidi by meli co delat. To same i alternativni kluby, treba jako bylo "A" atd. proste aby si kazdej uzil dosytosti sveho zanru a stylu a ne jen to montonni tuc tuc ve fine. Ja osobe bych bral z5 "A" s hip-hopem jakej byl driv (ne namysleny zmdry ala supercroo atd (marpa muzu)) a taky nejakej klub kde by sazeli starsi pecky jako Beatles, Jackson, Vanilla Ice a jim podobny z 80-90let, protoze na to se da tancovat a s slecnou to proste muzemproste kazdemu co jeho jest
no a k te party co probehla... Hudba dost prervana (a to jsem myslel, ze neco vydrzim
) lidi jak srac*k, vedro... ale udelany to bylo pekne

VW GOLF III
- Full.Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
to FuLL:ty seš kráva loutka s trávou jsou legendy ale ty nevíš o co jde...jsi ještě tahal kačera po písku kdyz tyhledva roztáčeli vinily...neříkám,že já jsem dělal jiný věci...ale uz to nebyl kačer ale plastová tatra sklápěčka:D a k těm kočkám....prostě hezký holky ví kam se mají chodit bavit....
to Shelby:ty jo čumím jako puk....poprvý co nerejpeš....jinak s tebou uplně souhlasím,jijhlava je posraný diskofilní město....diskoték se tu uživí několik,ale žádnej kloudnej klub ne..pokud nepočítám toho zaplivanýho edgara...zlatý Áčko...tam se hrálo všechno hiphop techno jazz ...jenze bylo trnem v oku radním..hlavně panu Dohnalovi,kterej tam chtel zahradku bo co prej....ted jse z toho tělocvična grafky...a ty 80-90 leta...bych si taky nechal líbit...
S hlasem, kterej rozbori cokoli mu stoji v ceste, nedela strojovy "kva kva kva",ale paradne intonuje a hlavne z jeho skladeb jde citit, ze ma obdivuhodne znalosti a vi o cem mluvi, coz u vetsiny Ceskych Mc´s jaxi dost postradam. Takze volim oldschool ceskej,americkej a spanelsej hip hop a MarpaLetty píše:Marpo je namyšlenej zmrdeček![]()