Šéf přijme blondýnku jako uklizečku a hned jí uloží práci:
"Umyjte podlahu ve výtahu!"
"V tomhle patře, nebo ve všech?"
Blondýna porodí dvojčata a neustále pláče.
Sestra se jí ptá proč pláče.
Odpověď: Nevím, s kým mám to druhé!
Jdou čtyři blondýnky pod jedním deštníkem,
přesto jsou všechny úplně suché. Jak je to možné?
Neprší!
Najde blondýnka zrcadlo a podívá se do něj.
"Já tu holku od někud znám."
Zrcadlo vezme její kámoška a říká:
"CO děláš vždyť to sem já!!"
Seznámí se mladý muž s blondýnkou.
Při rozloučení se ptá:
"Mohu ti zítra zavolat do práce?"
"Můžeš, ale kdyby to brala šéfová,tak to polož."
"Jak jí ale poznám?"
!Je zrzavá a má brejle."
Jede blondýna autem a narazí do stromu.
Poté vyleze z auta, obejme strom a povídá:
"Strome, stromečku, promiň, pomiň,ale já troubila!"
Ptá se jedna blondýna druhé: "Udělala jsi ten řidičák?"
"Ne vyhodili mě." ...."A proč?"
"Jela jsem ke kruhovému objezdu, tam byla cedule 30,
tak jsem to 30x objela a přesto mě vyhodili!"
"A nespletla jsi se při tom počítání?"
Kvůli blondýnám vymysleli novou dopravní značku:
Konec kruhového objezdu.
Z auta vystoupí nasraný chlap a křičí na blondýnu za volantem druhého auta: "Ty krávo, dělala jsi někdy řidičák?!"
"Určitě víckrát než ty debile!"
Trpaslík chce nastoupit do autobusu,
když v tom, jej předběhla blondýna.
"Kam se cpeš ty drzá bruneto?!"
"Ale já jsem blondýna!"
"Ale já to odsud vidím jinak!"
Dneska jsem byla u lékaře a konečně přišli na to, jakou mám nemoc!“
„Mám poloviční bulimii!“
„To je hrůza! A jak to, že poloviční?“
„Děsně žeru - ale nezvracím!“
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se:
„Berou, berou?“
„Kdepak, ani ťuk...“
„Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat.“
Přijde muž domů a žena říká:
„Máme výročí miláčku, mám chuť na něco dobrého, co takhle šneci, jak jsme je měli v Paříži?“
Muž bral ten den prémie, má peněz jako želez, nelení a jde pro šneky a šampaňské. Cestou domů jde kolem bordelu a říká si: ,Jedno malý neuškodí, je čas a mám dnes šťastný den‘ - no nakonec se probudí na pokoji s třema holkama v pět ráno, průšvih jako hrom. Jde domů a přemýšlí,co bude. Osvítí ho Duch Svatý, ulomí v parku prut, rozestaví šneky před vchodem, zazvoní a hned, jak ženuška otevře, začne křičet:
„Tak huš, huš, kurvy pomalý, to je otřesný jak se loudáte!!!“
Sousedka porodila chlapečka. Ten se ale narodil bez uší. Sousedka přivezla malého synáčka domů a pozvala na návštěvu Pepíčkovu rodinu. Předtím, než šli na návštěvu, si tatínek zavolal Pepíčka a povídá mu:
„Jestli se zeptáš, proč nemá uši, nebo o uších jenom cekneš, dostaneš takový výprask, jaký jsi nezažil!“
Pepíček to pochopil a vyrazili... Když se podíval do postýlky povídá:
„Jé, to je krásné miminko.“
Sousedka se zaraduje a povídá:
„Děkuji Pepíčku, jsi moc hodný.“
Pepíček dále povídá:
„A má moc krásné palečky, a kouzelný malý nosánek, a krásná očička...“
Sousedka na to:
„Ty jsi ale zlatíčko, Pepíčku.“
„A vidí dobře?“, ptá se zase Pepíček.
Sousedka na to:
„Doktor povídal, že bude mít na 100% zrak v pořádku...“
Pepíček se ušklíbne a říká:
„Tak to je fajn, protože kdyby potřeboval brejle, tak by byl v prdeli...“
Probíhá francouzské milování a v nejlepším ho ona vyplivne z úst a povídá:
„Karle, tak si představ, že při tom zemětřesení v Pákistánu zahynulo přes 70.000 lidí.“
Karel se na ni vytřeštěně podívá a odpoví:
„Věro,prosím tě, co má zemětřesení společného s kouřením mého péra?“
A Věra:
„Ále, tady ti visí u prdele kus novin, tak si čtu...“
Paní učitelko povídá pepíček mám tady něco pro Vás co se dává do váz.Pepíčku nech těch sprosťáren,říká učitelka
Ale to jsou kytky.
Po hodině povída učitelka kolegini v kabinetu mám tu něco pro Tebe do Tebe.Jde kolem Pepíček,který ten rozhovor zaslechl a praví.
Musíte vykat paní učitelko nebo jinak je to kokot.
Starej děda hledící z balkonu:
„Ty studenti sou dneska tak chudý, kouřej jednu cigaretu v pěti lidech a eště se tomu smějou...“
Žena si nechává věštit u kartářky:
„Zítra vám zemře muž.“
„To vím, ale podívejte se, jestli mě zavřou...?“
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne. Ředitel vysvětluje:
„No, my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a požádáme ho, aby vanu vyprázdnil.“
Návštěvník povídá:
„Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl, aby to šlo rychleji, že?“
Ředitel:
„Ne, normální člověk vytáhne špunt... Chcete pokoj s balkonem nebo bez?“
Pepíček se pokouší zazvonit na zvonek, ale nedosáhne na něj. Jde kolem pán a nabídne mu pomoc. Pepíček pomoc přijme. Děda ho vysadí a Pepíček říká:
„A teď zdrháme!!!“
Školní inspektor si zavolal ředitele dvou gymnázií a dal jim měsíc na to, aby výrazně snížili výskyt a užívání drog na svých školách. Po měsíci zašel za prvním ředitelem a ptá se, jak se mu dařilo.
„Snížili jsme výskyt drog o dvacet procent! A stačilo udělat plakáty se dvěma kruhy - malým a velkým. K velkému byl nápis „Tohle je váš mozek před drogou“ a k malému: „Tohle je váš mozek po droze.“
Inspektor se poté vydá do druhé školy.
„Snížili jsme výskyt drog o osmdesát procent! Udělali jsme Plakáty se dvěma kruhy - malým a velkým.“
„Nechte mě hádat, pane řediteli. Zobrazovaly mozek před a po droze!“
„Ne, pane inspektore. Byl tam nápis: „Tohle je váš anální otvor před vězením A tohle je po vězení.“
Přijde táta za svym 12letym synem, vezme si ho stranou a řiká mu: Víš, chtěl bych ti říct jak to doopravdy je s těma dětma, s tim čápem co je nosí a tak.
Synek na to: Ne ne ne, já nic nechci vědět, nic mi neřikej, když mi bylo 7 tak jsi taky řekl jak je to doopravdy s Mikulášem. Že ni pravý. Když mi bylo 9 tak jsi mi řekl, jak je to doopravdy s Ježíškem, že neni a že dárky kupují rodiče, takže jestli mi chceš říct, že lidi splu nešuk**j tak kde je smysl života?
Manželský pár je doma a očekává návštěvu. Muž ale stále běhá v slipech, tak mu žena říká: "Prosím tě obleč se, už za chvíli je návštěva tady". Muž jen spokojeně na to: "Já jsem schválně ve slipech, aby viděli, jak jsem hubený, protože mně nechceš vařit". Žena flegmaticky : "Víš co, sundej si i slipy, aby viděli, proč ti nevařím..."
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Nově jmenovaný ředitel sedí ve své kanceláři, přehrabuje se papíry na stole, když v tom někdo zaklepe na dveře. Ředitel chce udělat dojem, zvedne sluchátko, pak řekne dále, načež vstoupí borec v montérkách, ředitel přikryje dlani sluchátko a řekne mu moment, potom do sluchátka říká: "Spolehněte se pane ministře, všechno je zařízené, kdyby byly nějaké problémy, tak zavolejte." Položí telefon a říká: "Vy byste potřeboval co?"
A borec v klidu: "Já jsem Vám přišel zapojit telefon."
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy1978 píše:Nově jmenovaný ředitel sedí ve své kanceláři, přehrabuje se papíry na stole, když v tom někdo zaklepe na dveře. Ředitel chce udělat dojem, zvedne sluchátko, pak řekne dále, načež vstoupí borec v montérkách, ředitel přikryje dlani sluchátko a řekne mu moment, potom do sluchátka říká: "Spolehněte se pane ministře, všechno je zařízené, kdyby byly nějaké problémy, tak zavolejte." Položí telefon a říká: "Vy byste potřeboval co?"
A borec v klidu: "Já jsem Vám přišel zapojit telefon."
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Minule večer ma chalani pozvali trochu von. Manzelku som ubezpečoval,
že
prídem okolo polnoci! A hodiny sa rýchlo míňali a pivo šlo dolu
príliš
hladko. Okolo 2:30 nad ránom, ožratý ako šarkan, pobral som sa
domov. Len
čo som vstúpil do bytu, naše kukučkové hodiny v hale ožili a
3-krát
zakukali. Hlavou mi preblesklo, že by sa manželka mohla zobudiť, tak
som
duchaprítomne ešte 9 krát zakukal. Bol som naozaj pyšný na svoju
schopnosť
tak šikovne sa vyhýbať konfliktným situáciám v stave totálnej
ožratosti.
Ráno sa ma manželka spýtala kedy som sa večer vrátil a ja som jej
povedal,
že o polnoci. Nevyzerala, že by dačo tušila. WOW! Dostal som sa z
toho!
Neskôr mi oznámila, že bude treba asi kúpiť nové kukučkové
hodiny do haly.
Keď som sa jej spýtal prečo, odpovedala:
"Si predstav, že v noci naše kukučkové hodiny 3-krát zakukali,
potom
povedali "do piči", ešte 4-krát zakukali, odkašlali si, 3-krát
zakukali,
chvíľu sa chechtali, 2-krát zakukali a nakoniec si prdli."
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ráno se zbudí malá holčička, jde za dědečkem a povídá mu: "Dědečku mě se v noci zdálo že mě prcal kozel" Dědeček si přejede po bradce a říká "jo, kozel?"
Muž osloví na ulici slečnu: "jééé, slečno, vy máte ale krásný kozy!" "Co si to dovolujete? Chcete jednu do huby?" "Ano, ano a jednu chci hladit!" odpoví muž