Bleach: kdyby jsi radeji sel umejt to tve ferrary a hodil sem poradnou fotku narozdil od OTcek.. Jinak ver ze zrovna ty me jen rozesmivas a zadne emoce nemam.. (mozna skoda..)) )
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
gizmi píše:Lama: jestli je ma targa obyc, tak jsi nemel asi tolik casu a snahy ji videt.. Vis prd a sotva jsi me auto videl z dalky.. Jako vzdy chytrej..
GReddy: MR2jka..
bleach: chapu..nekdo to zazive u zensky v posteli, nekdo u plakatu auta..loool
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..
no tak ta moc veci co jsi chtel ale nesplnuje )
pokud je rec o SW20 tak je to 2.0, 150/210 HP a spotreba pri plnym plnyu u 3SGE tak 15-20 a turbina 20-30
gizmi píše:Bleach: kdyby jsi radeji sel umejt to tve ferrary a hodil sem poradnou fotku narozdil od OTcek.. Jinak ver ze zrovna ty me jen rozesmivas a zadne emoce nemam.. (mozna skoda..)) )
GReddy: nerikam ze ji chci.. ale to auto me hooodne prekvapilo.. A spotreba neni zase tak hrozna..Ma to super prevody a nejezdi to o tolik draz nez moje targa..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
gizmi píše:
lefi: tyweeee..ty jsi vazne mimo..tohle auto (integra 1g) vidis na obrazku poprve..v zivote jsi nemel sanci ho videt v realu a myslim ze i nikdy neuvidis a neco meles..
Tak nevím proč bych nemlel
je to mladší pekáč než mám já a ty ztoho děláš veterána
asi začnu být taky vydřenej z toho že mám raritu
Speedy: to je tvoje? Ja myslel ze mas kupatko..ani nevim proc jsem si to myslel..jinak libi!! sice me lidi rikaj ze Renault je auto s picou a na picu, ale u nas v rodine slouzi uz druhej a spokojenost..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
gizmi píše:GReddy: nerikam ze ji chci.. ale to auto me hooodne prekvapilo.. A spotreba neni zase tak hrozna..Ma to super prevody a nejezdi to o tolik draz nez moje targa..
No to si jen myslis ja ten motor mam a popravde na denni jezdeni bych radsi ten VTi motor
gizmi píše:Speedy: to je tvoje? Ja myslel ze mas kupatko..ani nevim proc jsem si to myslel..jinak libi!! sice me lidi rikaj ze Renault je auto s picou a na picu, ale u nas v rodine slouzi uz druhej a spokojenost..
Coupé jsem měl, prodal jsem ho a koupil Megane Coupe není špatný, ale není to auto na denní ježdění, takže proto volba civilnějšího vozu
Zatím si nestěžuju, jede skoro stejně jako Coupe za poloviční prov. náklady
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
GReddy píše:No to si jen myslis ja ten motor mam a popravde na denni jezdeni bych radsi ten VTi motor
a mas ten motor v poradku?
jsem jezdil s 1.8 VTECem kolem desitky a ted s 3SGTE jsem se posunul na 15l/100km - jezdim sviznej a pochybuju, ze by s tim jezdil porad na plny plyn, tak ho nestras takovymi cisly
dobrý den kozy ven, z dnešního soustředení vám duo pája a jája přinášejí jedinečnou a neopakovatelnou, nevídanou a neokoukanou fotomontáž, hihi, nasedano.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Můžeš blejt akorát tak na tu svojí Mazdu
Až Mazda vyrobí něco podobnýho tak smeknu
už dávno vyrobila jestli sis neráčil všimnout... nebudu se dál vyjadřovat k výrokům tohoto typu, které se dají očekávat maximálně od mentálně retardovaného pětiletého chlapce, nemá to cenu
Panda píše:dobrý den kozy ven, z dnešního soustředení vám duo pája a jája přinášejí jedinečnou a neopakovatelnou, nevídanou a neokoukanou fotomontáž, hihi, nasedano.
GReddy píše:No to si jen myslis ja ten motor mam a popravde na denni jezdeni bych radsi ten VTi motor
a mas ten motor v poradku?
jsem jezdil s 1.8 VTECem kolem desitky a ted s 3SGTE jsem se posunul na 15l/100km - jezdim sviznej a pochybuju, ze by s tim jezdil porad na plny plyn, tak ho nestras takovymi cisly
tak psal pod plnym plynem, samozrejme ze kombinovana se da jezdit za 10-15 jak pises...3s-gte je je snad lepsi nez 3s-ge co se tyce kultivovanosti v pomeru ke spotrebe...
kdyz jezdim normalne mam kombinovanou 8 mimo a okolo 10 mesto ale kdyz to zaslapnu tak ten motor zere vsechno co mu prijde pod nos
Panda píše:dobrý den kozy ven, z dnešního soustředení vám duo pája a jája přinášejí jedinečnou a neopakovatelnou, nevídanou a neokoukanou fotomontáž, hihi, nasedano.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd