fotky byly všechny velmi hezký, ale ruku na srdce, dát všem po 3 bodech nejde, takže sem nadělil body dle svých subjektivních kriteríí a samozřejmě ty budou jiná než kohokoliv dalšího, ale i přesto sme se s TOMem docela shodli podle výsledné tabulky
hodnotím nápad, složitost realizace, kompozici, techniku a celkový dojem
GeorgeD : nezlob se, ale druhá a třetí fotka se mi líbila víc než první, asi nejsem každej (2,3,3)
Trhyy: první fotka zajímavá, další dvě takový moc jednoduchý, nedalo to moc usilí vyfotit
Venca: první fotka tmavá, u toho paneláku mě to neoslovilo, druhá fotka, tauž přihořívalo a třetí paráda
Conscious: první fotka přepálená a na můj to auto z tohodle úhlu neni nejvíc fotogenický, druhá fotka fajn a třetí se mi líbila moc
Fikux: no cement, doufam že se vyřádíš v dalších kolech
V12: hezký fotky, ale působí to na mě možná až moc uměle, zkus nafotit něco novýho, nebo možná jiný auto
Ilegaltuner: první fotka max - fajn auto, libová kvalita fotky, hezký místo, dobrej filtr, další dvě bohužel té první nesahaly ani pokolena
bergos: první dvě hooodně vysoká laťka, ta třetí mě tolik nedostala
castro: první dvě bez výtky, třetí mohla být dál od auta aby tam byl i kompletní stín
tweety: i přesto že máš takovýho pěknýho pohřebáka nemusej bejt snad všechny fotky tmavý a pochmurný případně se stromkem rostoucím ze střechy

jurnec: hezký auto, ale chtělo by to víc nápaditosti než třikrát skoro stejně
kroci: fajn nápady, celkovej dojem hezkej, i to černý oříznutí tomu docela pomohlo jen doufam že si u tý poslední neopisoval odtud

doufám že to budete brát sportovně a bude vás to motivovat k dalším výkonům