*BMW*FOTO*SOUTĚŽ* >>>NEWS!!!

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

tak zaprvé - tuhle soutěž neni myslim potřeba toliko hrotit, jde spíš o motivaci o rozšíření obzorů fotografování v rámci té naší bmw úchylky

fotky byly všechny velmi hezký, ale ruku na srdce, dát všem po 3 bodech nejde, takže sem nadělil body dle svých subjektivních kriteríí a samozřejmě ty budou jiná než kohokoliv dalšího, ale i přesto sme se s TOMem docela shodli podle výsledné tabulky

hodnotím nápad, složitost realizace, kompozici, techniku a celkový dojem

GeorgeD : nezlob se, ale druhá a třetí fotka se mi líbila víc než první, asi nejsem každej (2,3,3)
Trhyy: první fotka zajímavá, další dvě takový moc jednoduchý, nedalo to moc usilí vyfotit
Venca: první fotka tmavá, u toho paneláku mě to neoslovilo, druhá fotka, tauž přihořívalo a třetí paráda
Conscious: první fotka přepálená a na můj to auto z tohodle úhlu neni nejvíc fotogenický, druhá fotka fajn a třetí se mi líbila moc
Fikux: no cement, doufam že se vyřádíš v dalších kolech
V12: hezký fotky, ale působí to na mě možná až moc uměle, zkus nafotit něco novýho, nebo možná jiný auto
Ilegaltuner: první fotka max - fajn auto, libová kvalita fotky, hezký místo, dobrej filtr, další dvě bohužel té první nesahaly ani pokolena
bergos: první dvě hooodně vysoká laťka, ta třetí mě tolik nedostala
castro: první dvě bez výtky, třetí mohla být dál od auta aby tam byl i kompletní stín
tweety: i přesto že máš takovýho pěknýho pohřebáka nemusej bejt snad všechny fotky tmavý a pochmurný případně se stromkem rostoucím ze střechy :-)
jurnec: hezký auto, ale chtělo by to víc nápaditosti než třikrát skoro stejně
kroci: fajn nápady, celkovej dojem hezkej, i to černý oříznutí tomu docela pomohlo jen doufam že si u tý poslední neopisoval odtud
Obrázek

doufám že to budete brát sportovně a bude vás to motivovat k dalším výkonům
Shark Racing team

Spajky

Příspěvek od Spajky »

Gratuluju Ondro 8)

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

Hele Tome, piši naposled, o svých fotlách jsem nenapsal ani slovo jak skončili, naopak jsem pochvalil konkurenci a sam jsi psal že jde o kompozici a zpracování a nápad. Takže jelikož už chvíli fotim, dovolim si napsat objektivni nazor a ne ukřivděnou dušičku. Castrovo fotky jsou dobry, ale jestli jsi si všim, jsou rozmazany a neni zaostřené celé auto, proto jsem se divil že vyhrali, a kompozicce?? na letišti?? Fajn, jako fotky hezky neřikam že ne(mam takovych hodně a protože mi přišly obyčejný, necpal jsem je sem, myslel jsem že je okamžitě spláchnou ostatní), ale proto právě z hlediska hodnocení mě zaujali fotky bergoshe a V12, ktery jsou zajimavy, na zajímavých místech a jsou ostrý, tod muj zaujatý názor, sorry, ale tak to vidim ja, nemam potřebu byt nejlepší, ale mam oči :wink:
A jinak ja to beru sportovně ale chapu že negativní názor neni pozitivni a bere se to jako ee :?: Ale ber to sportovně, ja mam vždycky plnou hubu kecu :D
Naposledy upravil(a) George_D dne 26 kvě 2008 15:50, celkem upraveno 1 x.
E36 328 Coupe - jezdím se srdcem, které mi tluče pod kapotou...
Obrázek odstraněn adminem. Ivan
http://www.georged.estranky.cz/ - Foto-Zvuk-Akce

ondrais

Příspěvek od ondrais »

ještě z toho tady bude dobrej thread o focení... kritika je fajn než jen omývat to samé " hezký fotos " :D

k té kompozici na letišti: 1 fotka - snažil jsem se prostor před autem zaplnit těma čarama od gum, 2.fotka tam jsou snad jasný ty kytky... 3.fotka, tam se mi prostě líbil tenhle pohled kde od slunčka krásně září ty kola...

ad rozmazání - kdyby se někdo nezmínil na klubu tak si toho podle mě ani nevšimneš :wink:

takže kompozice těm snímkům rozhodně nechybí. podle mě někdy méně je více ale je to na cítění jednotlivce... jen jsem chtěl říct jakou ty snímky mají kompozici podle mého oka :wink: nic neobhajuju, od toho tady nejsem já.
Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

ondrais píše: ad rozmazání - kdyby se někdo nezmínil na klubu tak si toho podle mě ani nevšimneš :wink:
Sorry ale kupodivu jsem na klubu nic nečetl, asi malo sleduju tvoje auto, ale shodou okolností jsem se dnes bavil s Martinezem, že ti to nějak maže a ja mu řikal, že už jsem se s tebou o tom dokonce bavil viz adrenalin jump a že nevim proč ti to tak divně ostří, takže tim že to někde někdo napsal to nebude, sorry ale na těch fotkach je to oproti ostatnim vidět (opět nesrovnavam se svyma, ale těch, ktere jsem pochvalil) možna proto to připada porotě moc umělé, je to prostě ostrý :wink:

ondrais

Příspěvek od ondrais »

jj, něco bude špatně,.... :( :cry: :D

musim zjistit na který ohnisko ten můj seťák ostří nejostřeji... nebo si zajít k očnímu pro brýle.. ty už potřebuju jako sůl... :oops:

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

ondrais píše:jj, něco bude špatně,.... :( :cry: :D

musim zjistit na který ohnisko ten můj seťák ostří nejostřeji... nebo si zajít k očnímu pro brýle.. ty už potřebuju jako sůl... :oops:
Měl by ostřit v celém rozsahu, je blbost aby ostřil jen někde a fotak by neměl vyfotit, pokud nemá zaostřeno, spíš bych pořádně kouknul, kam zaostřil a proč a jak máš nastaveno ostření :wink:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

George_D - nezpochybnil jsem tvůj názor ani umění fotit. Mrzelo by mě kdyby naše vzájemná výměna názorů měla vliv na tuhle soutěž a ztratil si chuť pokračovat.
Podivoval ses nad tím jak byla ohodnocena tvoje první fotka a já ti odpověděl - dostala 4z6 bodů a celkově jsi na 3. pozici, 1 bod tě dělí od druhé příčky a 3 body od první, takže mě udivilo tvoje roztrpčení, překvapení nebo jak to mám nazvat.
A pokud se ptáš proč jsem Ondraise ohodnotil tak jak jsem ho ohodnotil, tak ti opět rád odpovim - nejvíc na mě zapůsobila ta souhra barev - nebe, trávy, karoserie, šmouhy od gum tomu taky přidaly na zajímavosti. Zde se uplatnilo ono okřídlené méně je někdy více.
Na případné další konkrétní dotazy, námitky odpovim rád tobě i komukoli jinému.

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

DC: tu fotku vidim poprve , ono vyfotit auto z uhlu, ktery nikdo nevyfotil, je dnes uz nemozne :wink:
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

V pohodě, já to beru, o nic nejde a děkuji DCmu i tobě o vyjádření k hodnocení, já jsem se překvapil jen tak pro sebe, takže mi nemusíš nic vysvětlovat ale jsem rad že nakonec všichni známe jak jste hodnotili a jaký styl preferujete, tim se dá fotit taky :wink:

ondrais

Příspěvek od ondrais »

Jirko tady přeci vubec nejde o preferování nějakého stylu focení, jestli to bude klasicky nebo nějakym HDR, ale o celkovém dojmu z dané fotky. Vždyď tady ty kritéria popsali... omg...

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

No vidiš a pro mě je třebas zajimavy vědět, co se nelibi porotě a jake maji kriteria a vkus, abych se sem snažil vybrat pěknou fotku :wink:

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

.:Kroci:. píše:DC: tu fotku vidim poprve , ono vyfotit auto z uhlu, ktery nikdo nevyfotil, je dnes uz nemozne :wink:
doufam žes to pochopil jako legraci 8)
Shark Racing team

Fikux

Příspěvek od Fikux »

Jenom dotaz: k tématu detail vozu je myšleno že to může být detail např. z interiéru, z motoru, z kufru nebo jen detail vozu jako celku? :oops:
BMW M3 E3O Rulezzz 8)
http://www.fikux.cz

George_D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George_D »

Fikux píše:Jenom dotaz: k tématu detail vozu je myšleno že to může být detail např. z interiéru, z motoru, z kufru nebo jen detail vozu jako celku? :oops:
Vyfot ty svody jak jsem ti řikal a nekendej :D :P

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Tak pod timhle si myslim ze by to asi melo byt treba detajl kola nebo neceho jineho.Nevim jak bych fotil detajl celeho auta :D Ale treba se pletu 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Fikux

Příspěvek od Fikux »

Venca Brody píše:Tak pod timhle si myslim ze by to asi melo byt treba detajl kola nebo neceho jineho.Nevim jak bych fotil detajl celeho auta :D Ale treba se pletu 8)
No třeba detail celýho auta aby v okolí nebylo nic rušicího jako třeba tráva a nebo čmouhy na asfaltu :idea: :D
BMW M3 E3O Rulezzz 8)
http://www.fikux.cz

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

DC píše:
.:Kroci:. píše:DC: tu fotku vidim poprve , ono vyfotit auto z uhlu, ktery nikdo nevyfotil, je dnes uz nemozne :wink:
doufam žes to pochopil jako legraci 8)
priste napovez smajlama , vypadalo to prisne :D

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Takže... Protože si pojem "detail vozu" představuju jako detail na něco na vozidle,postnu svoje tři kousky a huvidíme co na to Tom. :lol: Kdyžtak stačí nakopnout,smazat a pošlu něco dle pravidel. :lol:
Přílohy
P1020700TFS.jpg
P1020700TFS.jpg (164.67 KiB) Zobrazeno 2043 x
P1020704TFS.jpg
P1020704TFS.jpg (195.09 KiB) Zobrazeno 2043 x
P1020706TFS.jpg
P1020706TFS.jpg (190.92 KiB) Zobrazeno 2043 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

ja myslim že tohle splňuje zadání a je to hezky nasazená laťka 8)
Shark Racing team

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Ok az bude cas fotim 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Díky Consci, výborně.

K těm detailum - jakákoliv část auta zvenku/uvnitř, nemusí jít nutně o záběr na "makro" ale celý auto taky NE.

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: *BMW*FOTO*SOUTĚŽ*

Příspěvek od V12 »

dotaz.... musi se po celou dobu souteze fotit jen jedno auto? nebo muzu v dalsim kole i jine?
R6 twin turbo + V10 + V12

T-O-M

Re: *BMW*FOTO*SOUTĚŽ*

Příspěvek od T-O-M »

V12 píše:dotaz.... musi se po celou dobu souteze fotit jen jedno auto? nebo muzu v dalsim kole i jine?
pravidla mluví jasně přečti si je :wink:
jinak pokud bys chtěl vyjímku, tak musíš sepsat žádost, zaslat ji oraganizátorovi soutěže, ten to předloží na schůzi představenstva porotců, kde se to bude posuzovat, následně se o tom bude hlasovat a pak ti přijde vyjádření :lol:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Sem čekal že dopadnu hůř v tom minulym kole teda :lol:
Tak tady nějaký další fotky :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Nějakej ten detail..
Přílohy
zadok.JPG
zadok.JPG (55.54 KiB) Zobrazeno 2229 x
čumák.JPG
čumák.JPG (82.89 KiB) Zobrazeno 2229 x
bli.JPG
bli.JPG (84.35 KiB) Zobrazeno 2229 x
BMW E34 520i 110kw

Johny55

Příspěvek od Johny55 »

Tak jsem něco zkusil, ale nějak není zatim možnost. Spíš běhám po úřadech a prohlídkách. Tak jsem rovnou využil krásné prošlé převozní značky :?: :(
Přílohy
DSCN7471.jpg
DSCN7471.jpg (154.36 KiB) Zobrazeno 2204 x
DSCN7018.jpg
DSCN7018.jpg (165.7 KiB) Zobrazeno 2204 x
Bez názvu 2 kopie.jpg
Bez názvu 2 kopie.jpg (54.53 KiB) Zobrazeno 2204 x

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

tak tohle kolo jsem tomu nejakej cas obetoval tak jsem zvedavej na porotu :D
tady jsou moje vytvory :?:

1.)
Obrázek

2.)
Obrázek

3.)
Obrázek

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Omluvte spinave auto,ale kdybych to mel myt kazdy tyden tak nevim jak by na me sousedi cuceli :lol: .Tak sem si aspon umyl kola.
PS:na prvni fotce je kolo jeste spinavy :oops:
Přílohy
detajl 1.jpg
detajl 1.jpg (187.99 KiB) Zobrazeno 2137 x
detajl 2.jpg
detajl 2.jpg (208.63 KiB) Zobrazeno 2138 x
detajl3.jpg
detajl3.jpg (173.61 KiB) Zobrazeno 2137 x

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Venca B - tak ta první fotečka s tou vodou - skvělý nápad :potlesk:

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“