z jakýhokoliv motoru s edá udělat rychlej motor-co s etýče počátečního poměru cena/výkon, tak hondy na tom jsou dobře,občas nějakej spalšenej kadet...i když já jsme na italy, tak i 2l 16v tipo se zachovalýmmotorem a pár úpravama v hodnotě 2-5CZK nejede též zle...
řekl bych že by auto mělo být 4x4 pokud je pro sprint... no a pak samozřejmě motor přeplnovaný...nic lepšího pro sprinty asi v reálných hodnotách nebude..
neco staryho aby se to vevnitr cely vykuchalo a bylo to co nejlechsi a preplnovany to ne to bych se radil do moc velky kategorie premejslel jsem o peugeotu 306 s16 o tom novejsim jak ma 120kw a 6kvalt
felda16 píše:neco staryho aby se to vevnitr cely vykuchalo a bylo to co nejlechsi a preplnovany to ne to bych se radil do moc velky kategorie premejslel jsem o peugeotu 306 s16 o tom novejsim jak ma 120kw a 6kvalt
To spíš Clio Sport,věř mi,na sprinty se hodí víc,306 je lepší spíš na okresce.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
bratranec má xsaru 2.0 VTS a docela mě překvapilo jak to jede.. když by to bylo jen na sprinty a mohl sis tedy dovolit vyndat všechno možný a nechat tam jenom to potřebný pro jízdu, tak by to mohlo být slušný
Pokud chceš něco bez turba, tak jedině Hondici nebo to co radí Taboo, ten má nejvíc zkušeností...,Citrooona 120KW sem chviličku měl,ale to vypust z hlavy, to je bez urážky opravdu pomalejší...
"Lidstvo je zfetovaný hermafrodit onanující na dně vany plné vlastní moče"
polyy píše:Pokud chceš něco bez turba, tak jedině Hondici nebo to co radí Taboo, ten má nejvíc zkušeností...,Citrooona 120KW sem chviličku měl,ale to vypust z hlavy, to je bez urážky opravdu pomalejší...
Musim souhlasit,je jedno jestli ZXo nebo xsaru nebo 306ku (motor je stejnej),tyhle auta se prostě na sprint nehoděj,306ka společně s cliem sport jsou špičkový na okresce ,ale na sprinty je rozhodně lepší něco typu S2000,Civic Type-R,Integra Type-R
No pokud to má být motor vyloženě na sprinty a nic jiného tak bych sáhl po motoru 20 nebo 22r. 2.0 a 2.4l. Velká pevnost,dvou ventilova technika sohc,karburatory a turbo bych nahradil nitrometanem. Výkon se dá vyšroubovat přes 1000klokanů.
felda16 píše:neco staryho aby se to vevnitr cely vykuchalo a bylo to co nejlechsi a preplnovany to ne to bych se radil do moc velky kategorie premejslel jsem o peugeotu 306 s16 o tom novejsim jak ma 120kw a 6kvalt
ten "francouz" na sprintech moc konkurence schopnej neni... kamarád to má nalámaný v P205 a proti hondam se nechytá
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
tady musím nekomrpomisně souhlasit s Tabooem, přece mi nejde o to zajet co nejlepší čas v nějaké - (prdítkové) kategorii ale zajet obecně co nejlepší čas, takže se na nějaké kategorie můžeš vysrat, jejich rozdělení je stejně nesmyslné,ale to bych tu nerozebíral
jak bylo zmíněno pokud ti jde po práskání pohárů a nemáš moc kaček tak doporučuju kadetta 16v gsi akuchat do mrtě ořezat zbytečnosti do zadu nějaký užovky dopředu malé sliky a porobodit motor... samo hondy jsou hondy ale to je jiná cenová skupina... ještě by šel charade gtti s dost velkým turbem a věcičkama okolo má přes 200ps a bez odlehčení 800kg... ale pokud chceš opravdu pořádnou káru tak jak bylo řečeno a né jen prdítko na sprinty tak prostě něco normální turbo 4x4 např eclipse , celica prostě to co jde koupit za rozumné peníze a půjde to dobře upravit a pokud to nemusí jezdit po silnici tak staré evo reza gt4 gtir apd se dá sehnat z japanu sehnat za rozumné peníze... nehledě na to že takové auto bude použitelnější i na jiné věci než jen zajet 400 metrů...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily