jaky 2litr na sprinty

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

elviiis píše:
reproboy píše:..a já tvrdím: ukázaná platí, kecy jsou k ničemu :)
rád si to s tebou v mimoni rozdám snad se to do té doby naučím rozjíždět :lol: jsem celkem zvědavej mám o pár koníků více ale asi budeš o dost lehčí...
mužu si taky jednu jízdku zarezervovat? :lol:
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s

elviiis

Příspěvek od elviiis »

H-Vtec píše:
elviiis píše:
reproboy píše:..a já tvrdím: ukázaná platí, kecy jsou k ničemu :)
rád si to s tebou v mimoni rozdám snad se to do té doby naučím rozjíždět :lol: jsem celkem zvědavej mám o pár koníků více ale asi budeš o dost lehčí...
mužu si taky jednu jízdku zarezervovat? :lol:
jo určitě... docela mne to zajímá... předpokládám že tam už tám máš stejnej výkon jako já le o takovejch 400kg méně... nedělám si naděje že bych někoho trhl to bych už sháněl sliky a cpal maxi ic kuchal vejfuck a vyrvával s toho co to jde a pak pápá :lol:
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

blázne bavím se např tvoje dvoukilo vs můj projekt nebo třeba punto gt... aby ti trošku spadl hřebínek oslovovat italský malorážky poníženě. oproti americe je 200sx stejný prdítko, jako uno turbo. Bez rozdílu. Na mimon bohužel nejedu, jedu o týden později na panenský týnec.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

já to víceméně někde psal,že dvoukilo je taky takové poloprdítko.. pár stránek z5..
bohužel to uno je prdítko
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

blázen píše:já to víceméně někde psal,že dvoukilo je taky takové poloprdítko.. pár stránek z5..
zaklad je lehke auto a vyborny motor s velkym potencialem. V tom je to auto lepsi nez dvoukilo, bavime - li se o sprintu.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

reproboy píše:
blázen píše:já to víceméně někde psal,že dvoukilo je taky takové poloprdítko.. pár stránek z5..
zaklad je lehke auto a vyborny motor s velkym potencialem. V tom je to auto lepsi nez dvoukilo, bavime - li se o sprintu.
no bavímeli se o 200sx tak motor má obrovská potenciál i Ca18det jezdí přes 600koní a srko je ještě dál... 200sx váží bez odlehčení cca 1250kg na 1000kg se dostaneš... a to už bych řekl by byla slušná palba... nic méně nikdo netvrdí že je top na sprinty ale to uno taky ne...myslím že s uňáckým motorem se přes 300koní nedostaneš tak aby vydržel více jak pár set km... možná 400...
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 12:30, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

H-Vtec

Re: jaky 2litr na sprinty

Příspěvek od H-Vtec »

snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme :smich: zbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan :lol:

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme :smich: zbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan :lol:
Já ale v eclipse jezdím. :D Sice zatím pomalu, ale jezdím. :lol:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Anděl píše:
H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme :smich: zbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan :lol:
Já ale v eclipse jezdím. :D Sice zatím pomalu, ale jezdím. :lol:
jj vim vim,ja myslel ty čísílka :lol: 8)

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 12:31, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

Taboo píše:
H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme :smich:
Tva vlastni realita neni realitou vsech ostatnich lidi. Realita nekterych z nich by ti mela aspon trochu otevrit oci a mozna te take k necemu i trochu inspirovat. :wink:
ja mám oči dost otevřeny a dokud se v tomhle prdelákově jezdí tak jak jezdí,tak nemam duvod zatím něco měnit :) Inspirace a mokrejch snu je hodně to nepopírám,takovou S2 nebo maratovou crx bych nepohrdnul,ale jak se říká...bez peněz do hospody nelez 8) Proto mi zatím postačí moje "Prdítko Unítko" :lol:

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

zase je pravda, ze kdyby si penize vlozil do auta co ma vetsi potencial, treba by si nemel docela rychly uno ale prumerny jiny auto s kteryho se muze dobry auto stat treba na home credit : - )

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

určitě sem já osobně schopen poskládat rychlejší SR20DET v s13 nebo 14 než kdy budou ty vaše una.. :roll: a v tom je ta jednocuchost..

základem je AWD nebo RWD a silnej motor.. tot můj názor..

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

elviiis píše:
reproboy píše:
no bavímeli se o 200sx tak motor má obrovská potenciál i Ca18det jezdí přes 600koní a srko je ještě dál... 200sx váží bez odlehčení cca 1250kg na 1000kg se dostaneš... a to už bych řekl by byla slušná palba... nic méně nikdo netvrdí že je top na sprinty ale to uno taky ne...myslím že s uňáckým motorem se přes 300koní nedostaneš tak aby vydržel více jak pár set km... možná 400...
ty s13 CA18 mi nepřijdou nic moc pro 400m..ale to je možná tím,že tu nic pořádného nezajely..ale taky proč..většinou si každej skládá dvoukilo jen proto aby stím lítal bokem,ne aby stím honil někoho na 400m..ikdyž se tam sem tam nějaká nic moc objeví ,většinou seriová ..

jinak ta 600hp CA18DET z SXOC má 400m 10.85s

H-Vtec

Příspěvek od H-Vtec »

blázen píše:
určitě sem já osobně schopen poskládat rychlejší SR20DET v s13 nebo 14 než kdy budou ty vaše una.. :roll: a v tom je ta jednocuchost..

základem je AWD nebo RWD a silnej motor.. tot můj názor..
jj tvuj nazor Ti nikdo nevyvrací 8) věřim že seš schopnej poskladat s13 nebo 14 rychlejší než naše špagety,ale když spolu bude stát vedle sebe na sprintu,tak každej pojedeme za jinou katerorii :) Jansy někdo bere sprinty tak,že chce prostě porazit všechny a je mu jedno co jezděj za katerorie a někdo zase si hledí svojí katerorie 8) Mě se zatim zamlouvá FWD,protože to není jenom se postavit na čáru,dát plnej a pustit spojku :wink: Kdybych se chtěl zbavit Una,tak bych skočil spátky ro rejže,ale se šnekem a stále Fwd 8) a až vyhraju ve sportce,tak to bude Awd :lol:

reproboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reproboy »

punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420ps :) nic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T :) 8V bez nataceni vacek atd. Je to o penezich, Uno je popelnice za par korun ale dokaze zatopit a predcit daleko drazsi auta. Ja si koupim poplenici za 10000, dam tam jednu pruzinku, par uprav bez koruny a zadny seriovy 200sx jakykoliv nebo jinej 1,8T je jedno kolikaventil si v serii neskrtne. Baviem se tady i o nakladech. Uno je na dnešek popelnice, ale to je i crx i 200sx. A kdo mel 200sx kolem mě, tak se to spíš sralo než aby to nějak jelo. Nevim, nechci hanit tyhle auta, je to o kuse, ale nedelal bych z toho nadcasovy nevimco jen proto,ze se tim vrakem zacal nekdo zabejvat a povedlo se mu to.

:roll:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 12:31, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

reproboy píše:punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420ps :) nic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T :) 8V bez nataceni vacek atd. Je to o penezich, Uno je popelnice za par korun ale dokaze zatopit a predcit daleko drazsi auta. Ja si koupim poplenici za 10000, dam tam jednu pruzinku, par uprav bez koruny a zadny seriovy 200sx jakykoliv nebo jinej 1,8T je jedno kolikaventil si v serii neskrtne. Baviem se tady i o nakladech. Uno je na dnešek popelnice, ale to je i crx i 200sx. A kdo mel 200sx kolem mě, tak se to spíš sralo než aby to nějak jelo. Nevim, nechci hanit tyhle auta, je to o kuse, ale nedelal bych z toho nadcasovy nevimco jen proto,ze se tim vrakem zacal nekdo zabejvat a povedlo se mu to.

však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnější

500hp FWD uno se nedohrabe pod 12s kdežto 500hp AWD jak vidno je schopno k 10s

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

blázen píše:
reproboy píše:punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420ps :) nic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T :) 8V bez nataceni vacek atd. Je to o penezich, Uno je popelnice za par korun ale dokaze zatopit a predcit daleko drazsi auta. Ja si koupim poplenici za 10000, dam tam jednu pruzinku, par uprav bez koruny a zadny seriovy 200sx jakykoliv nebo jinej 1,8T je jedno kolikaventil si v serii neskrtne. Baviem se tady i o nakladech. Uno je na dnešek popelnice, ale to je i crx i 200sx. A kdo mel 200sx kolem mě, tak se to spíš sralo než aby to nějak jelo. Nevim, nechci hanit tyhle auta, je to o kuse, ale nedelal bych z toho nadcasovy nevimco jen proto,ze se tim vrakem zacal nekdo zabejvat a povedlo se mu to.

však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnější

přesně8)..pokud si pamatuju, tak měl marat problém vůbec jít pod 13 (možná 12.5s) s FWD..nerychlejší 520HP coupe zajede lehce pod 12s..no ono už nemá 520, ale 650... takže

elviiis

Příspěvek od elviiis »

jak jsem napsal MG přes 800HP zajelo lehce přes deset... mít 4x4 je pod deset...

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

Taboo píše:
reproboy píše:uno turbo cca 420ps :)
Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.
Nech ho, jen se mu neco zdalo :D
Ale premyslim, ze bych to zkusil, mam tu eletkriku s cidly a vstriky z Delta Integrale ...
Jinak, auto : 2500 dollaru ( cena auta s vyvarenim a lakem ), turbo cca 1200 dollaru, vacka 500, pisty 1200, pretesneni motoru, nove saly cca 500, jednotka napr MoTech cca 1800, vstriky, cidla a elektrika z 2.0 turbo do 500, spojka 800, Quife 2000, IC 200, montazni material 500 ... asi tak a praci nepocitam, bylo by to svepomoci + chytri kamaradi, co uz neco naladili. A to jsem mozna na neco zapomnel.
Vzhledem k memu druhemu a lepsimu konicku je to ale nerealne, cekaji me Wiseco na 791 ccm do me gsxr 750.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

meerecheck píše:
Taboo píše:
reproboy píše:uno turbo cca 420ps :)
Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.
Ale premyslim, ze bych to zkusil, mam tu eletkriku s cidly a vstriky z Delta Integrale ...
Jinak, auto : 2500 dollaru ( cena auta s vyvarenim a lakem ), turbo cca 1200 dollaru, vacka 500, pisty 1200, pretesneni motoru, nove saly cca 500, jednotka napr MoTech cca 1800, vstriky, cidla a elektrika z 2.0 turbo do 500, spojka 800, Quife 2000, IC 200, montazni material 500 ... asi tak a praci nepocitam, bylo by to svepomoci + chytri kamaradi, co uz neco naladili. A to jsem mozna na neco zapomnel.
Vzhledem k memu druhemu a lepsimu konicku je to ale nerealne, cekaji me Wiseco na 791 ccm do me gsxr 750.
super ceny..podle toho bude taky vypadat výsledek.. ty máš stejně drahý IC jako já měl jednu stahovací pásku na IC :lol:

raddy

Příspěvek od raddy »

to si mal k***va drahe pasky, 500USD za jednu :wink:

meerecheck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meerecheck »

blázen píše:
meerecheck píše:
Taboo píše: Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.
On se ptal na dollary, takze x16 myslim ? IC kolem 3000 czk se koupit snad da ne ? Zas to neprehanej ... nemusim ti snad vysvetlovat, ze elektrika je pouzita a nova koupit proste ani nejde. Vstriky je daji kvalitne vycistit, pripadne koupit nove ...
super ceny..podle toho bude taky vypadat výsledek.. ty máš stejně drahý IC jako já měl jednu stahovací pásku na IC :lol:
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

elviiis

Příspěvek od elviiis »

hm dobrý 180 tis pokud budeš zhánět a dělat svépomocí ale já přehlíd cenu za podvozek kola GO bloku , GO hlavy apd...

elviiis

Příspěvek od elviiis »

nebo toto stačí tam už jen kuchnout 4kolku z nějaké mrtvoli a je klid...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubis ... enameZWDVW

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

honza 2.0 16v píše:
blázen píše:

přesně8)..pokud si pamatuju, tak měl marat problém vůbec jít pod 13 (možná 12.5s) s FWD..nerychlejší 520HP coupe zajede lehce pod 12s..no ono už nemá 520, ale 650... takže
WTF? Strasne zvlastni ze Roveru staci 320PS a jede lehce nad 12s. :smich2: btw. moje predloha...

http://www.youtube.com/watch?v=3rBJRyt8GIg

http://www.youtube.com/watch?v=rolfdIWr ... re=related

Obrázek
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Zemi píše:
honza 2.0 16v píše:
blázen píše: však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnější

WTF? Strasne zvlastni ze Roveru staci 320PS a jede lehce nad 12s. :smich2: btw. moje predloha...

http://www.youtube.com/watch?v=3rBJRyt8GIg

http://www.youtube.com/watch?v=rolfdIWr ... re=related

Obrázek
dej čas a video 300hp tomcat bez slick :roll:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Videa mas dve. A neznam curaka co by jel drag proto, aby ukazal vsem jakej umi burnout. :lol:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“