mužu si taky jednu jízdku zarezervovat?elviiis píše:rád si to s tebou v mimoni rozdám snad se to do té doby naučím rozjíždětreproboy píše:..a já tvrdím: ukázaná platí, kecy jsou k ničemujsem celkem zvědavej mám o pár koníků více ale asi budeš o dost lehčí...
jaky 2litr na sprinty
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Fiat Panda 1.3T....185Ps.......402m: 12,515s
jo určitě... docela mne to zajímá... předpokládám že tam už tám máš stejnej výkon jako já le o takovejch 400kg méně... nedělám si naděje že bych někoho trhl to bych už sháněl sliky a cpal maxi ic kuchal vejfuck a vyrvával s toho co to jde a pak pápáH-Vtec píše:mužu si taky jednu jízdku zarezervovat?elviiis píše:rád si to s tebou v mimoni rozdám snad se to do té doby naučím rozjíždětreproboy píše:..a já tvrdím: ukázaná platí, kecy jsou k ničemujsem celkem zvědavej mám o pár koníků více ale asi budeš o dost lehčí...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
no bavímeli se o 200sx tak motor má obrovská potenciál i Ca18det jezdí přes 600koní a srko je ještě dál... 200sx váží bez odlehčení cca 1250kg na 1000kg se dostaneš... a to už bych řekl by byla slušná palba... nic méně nikdo netvrdí že je top na sprinty ale to uno taky ne...myslím že s uňáckým motorem se přes 300koní nedostaneš tak aby vydržel více jak pár set km... možná 400...reproboy píše:zaklad je lehke auto a vyborny motor s velkym potencialem. V tom je to auto lepsi nez dvoukilo, bavime - li se o sprintu.blázen píše:já to víceméně někde psal,že dvoukilo je taky takové poloprdítko.. pár stránek z5..
bohužel to uno je prdítko
Re: jaky 2litr na sprinty
snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme
zbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan 
Já ale v eclipse jezdím.H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdímezbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
jj vim vim,ja myslel ty čísílkaAnděl píše:Já ale v eclipse jezdím.H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdímezbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan
Sice zatím pomalu, ale jezdím.
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 20 úno 2012 12:31, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
ja mám oči dost otevřeny a dokud se v tomhle prdelákově jezdí tak jak jezdí,tak nemam duvod zatím něco měnitTaboo píše:Tva vlastni realita neni realitou vsech ostatnich lidi. Realita nekterych z nich by ti mela aspon trochu otevrit oci a mozna te take k necemu i trochu inspirovat.H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdíme
zase je pravda, ze kdyby si penize vlozil do auta co ma vetsi potencial, treba by si nemel docela rychly uno ale prumerny jiny auto s kteryho se muze dobry auto stat treba na home credit : - )
určitě sem já osobně schopen poskládat rychlejší SR20DET v s13 nebo 14 než kdy budou ty vaše una..H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdímezbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan
základem je AWD nebo RWD a silnej motor.. tot můj názor..
ty s13 CA18 mi nepřijdou nic moc pro 400m..ale to je možná tím,že tu nic pořádného nezajely..ale taky proč..většinou si každej skládá dvoukilo jen proto aby stím lítal bokem,ne aby stím honil někoho na 400m..ikdyž se tam sem tam nějaká nic moc objeví ,většinou seriová ..elviiis píše:no bavímeli se o 200sx tak motor má obrovská potenciál i Ca18det jezdí přes 600koní a srko je ještě dál... 200sx váží bez odlehčení cca 1250kg na 1000kg se dostaneš... a to už bych řekl by byla slušná palba... nic méně nikdo netvrdí že je top na sprinty ale to uno taky ne...myslím že s uňáckým motorem se přes 300koní nedostaneš tak aby vydržel více jak pár set km... možná 400...reproboy píše:zaklad je lehke auto a vyborny motor s velkym potencialem. V tom je to auto lepsi nez dvoukilo, bavime - li se o sprintu.blázen píše:já to víceméně někde psal,že dvoukilo je taky takové poloprdítko.. pár stránek z5..
bohužel to uno je prdítko
jinak ta 600hp CA18DET z SXOC má 400m 10.85s
jj tvuj nazor Ti nikdo nevyvracíblázen píše:určitě sem já osobně schopen poskládat rychlejší SR20DET v s13 nebo 14 než kdy budou ty vaše una..H-Vtec píše:snad jenom já a reprák se tady bavíme o realitě a včem jezdímezbytek o tom o čem se jim zdá a po čem když se ráno probuděj maj postavenej stan
a v tom je ta jednocuchost..
základem je AWD nebo RWD a silnej motor.. tot můj názor..
punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420ps
nic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T
8V bez nataceni vacek atd. Je to o penezich, Uno je popelnice za par korun ale dokaze zatopit a predcit daleko drazsi auta. Ja si koupim poplenici za 10000, dam tam jednu pruzinku, par uprav bez koruny a zadny seriovy 200sx jakykoliv nebo jinej 1,8T je jedno kolikaventil si v serii neskrtne. Baviem se tady i o nakladech. Uno je na dnešek popelnice, ale to je i crx i 200sx. A kdo mel 200sx kolem mě, tak se to spíš sralo než aby to nějak jelo. Nevim, nechci hanit tyhle auta, je to o kuse, ale nedelal bych z toho nadcasovy nevimco jen proto,ze se tim vrakem zacal nekdo zabejvat a povedlo se mu to.

však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnějšíreproboy píše:punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420psnic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T
8V bez nataceni vacek atd. Je to o penezich, Uno je popelnice za par korun ale dokaze zatopit a predcit daleko drazsi auta. Ja si koupim poplenici za 10000, dam tam jednu pruzinku, par uprav bez koruny a zadny seriovy 200sx jakykoliv nebo jinej 1,8T je jedno kolikaventil si v serii neskrtne. Baviem se tady i o nakladech. Uno je na dnešek popelnice, ale to je i crx i 200sx. A kdo mel 200sx kolem mě, tak se to spíš sralo než aby to nějak jelo. Nevim, nechci hanit tyhle auta, je to o kuse, ale nedelal bych z toho nadcasovy nevimco jen proto,ze se tim vrakem zacal nekdo zabejvat a povedlo se mu to.
500hp FWD uno se nedohrabe pod 12s kdežto 500hp AWD jak vidno je schopno k 10s
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
přesně8)..pokud si pamatuju, tak měl marat problém vůbec jít pod 13 (možná 12.5s) s FWD..nerychlejší 520HP coupe zajede lehce pod 12s..no ono už nemá 520, ale 650... takžeblázen píše:však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnějšíreproboy píše:punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420psnic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T
-
meerecheck
- Kontaktovat uživatele:
Nech ho, jen se mu neco zdaloTaboo píše:Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.reproboy píše:uno turbo cca 420ps
Ale premyslim, ze bych to zkusil, mam tu eletkriku s cidly a vstriky z Delta Integrale ...
Jinak, auto : 2500 dollaru ( cena auta s vyvarenim a lakem ), turbo cca 1200 dollaru, vacka 500, pisty 1200, pretesneni motoru, nove saly cca 500, jednotka napr MoTech cca 1800, vstriky, cidla a elektrika z 2.0 turbo do 500, spojka 800, Quife 2000, IC 200, montazni material 500 ... asi tak a praci nepocitam, bylo by to svepomoci + chytri kamaradi, co uz neco naladili. A to jsem mozna na neco zapomnel.
Vzhledem k memu druhemu a lepsimu konicku je to ale nerealne, cekaji me Wiseco na 791 ccm do me gsxr 750.
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen 
super ceny..podle toho bude taky vypadat výsledek.. ty máš stejně drahý IC jako já měl jednu stahovací pásku na ICmeerecheck píše:Nech ho, jen se mu neco zdaloTaboo píše:Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.reproboy píše:uno turbo cca 420ps![]()
Ale premyslim, ze bych to zkusil, mam tu eletkriku s cidly a vstriky z Delta Integrale ...
Jinak, auto : 2500 dollaru ( cena auta s vyvarenim a lakem ), turbo cca 1200 dollaru, vacka 500, pisty 1200, pretesneni motoru, nove saly cca 500, jednotka napr MoTech cca 1800, vstriky, cidla a elektrika z 2.0 turbo do 500, spojka 800, Quife 2000, IC 200, montazni material 500 ... asi tak a praci nepocitam, bylo by to svepomoci + chytri kamaradi, co uz neco naladili. A to jsem mozna na neco zapomnel.
Vzhledem k memu druhemu a lepsimu konicku je to ale nerealne, cekaji me Wiseco na 791 ccm do me gsxr 750.
-
meerecheck
- Kontaktovat uživatele:
blázen píše:On se ptal na dollary, takze x16 myslim ? IC kolem 3000 czk se koupit snad da ne ? Zas to neprehanej ... nemusim ti snad vysvetlovat, ze elektrika je pouzita a nova koupit proste ani nejde. Vstriky je daji kvalitne vycistit, pripadne koupit nove ...meerecheck píše:Nech ho, jen se mu neco zdaloTaboo píše: Na kolik by takove Uno prislo? Tim myslim porizovaci cenu samotneho vozu v tovarni podobe + cenu vsech nezbytnych modifikaci potrebnych k dosazeni 420HP... Prosim v dollarech (ja se ve vasi mene nijak nevyznam). Jak rychle je pote takove 420HP Uno v 1/4 mile? Thanx.![]()
super ceny..podle toho bude taky vypadat výsledek.. ty máš stejně drahý IC jako já měl jednu stahovací pásku na IC
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen 
nebo toto stačí tam už jen kuchnout 4kolku z nějaké mrtvoli a je klid...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubis ... enameZWDVW
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubis ... enameZWDVW
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
WTF? Strasne zvlastni ze Roveru staci 320PS a jede lehce nad 12s.honza 2.0 16v píše:přesně8)..pokud si pamatuju, tak měl marat problém vůbec jít pod 13 (možná 12.5s) s FWD..nerychlejší 520HP coupe zajede lehce pod 12s..no ono už nemá 520, ale 650... takžeblázen píše:však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnějšíreproboy píše:punto gt ma potencial cca 510PS , uno turbo cca 420psnic moc, co , z 1,3 nebo 1,4T
http://www.youtube.com/watch?v=3rBJRyt8GIg
http://www.youtube.com/watch?v=rolfdIWr ... re=related

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
dej čas a video 300hp tomcat bez slickZemi píše:WTF? Strasne zvlastni ze Roveru staci 320PS a jede lehce nad 12s.honza 2.0 16v píše:přesně8)..pokud si pamatuju, tak měl marat problém vůbec jít pod 13 (možná 12.5s) s FWD..nerychlejší 520HP coupe zajede lehce pod 12s..no ono už nemá 520, ale 650... takžeblázen píše: však si tohle přirovnej k maratovu civic za doby FWD 521k určitě stím nejezdil srovnatelné časy jako na současné AWD se stejným výkonem. To je jasný důkaz toho co je vhodnější
500hp FWD uno se nedohrabe pod 12s kdežto 500hp AWD jak vidno je schopno k 10sbtw. moje predloha...
http://www.youtube.com/watch?v=3rBJRyt8GIg
http://www.youtube.com/watch?v=rolfdIWr ... re=related
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Videa mas dve. A neznam curaka co by jel drag proto, aby ukazal vsem jakej umi burnout. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848