plaváček píše:cooky píše:Jak uz jsem napsal,me se to libi a nejde tu vubec ani o cenu.S kuzi bych se dostal tak na max tretinu toho,co me stal ten lak a laminatove provedeni.A nemyslim si,ze je to na ukor vzhledu.Nevidel jsi to jako celek a jak je cely interier zpracovan,tak nemuzes tvrdit,ze je to na ukor vzhledu.Na misto sledovani filmu s erotickou tematikou by jsi mel hodit oko na nejakou reportaz z evropskych autosalonu,aby jsi vudel,jak jsou zpracovany nejnovejsi koncepty a studie modernich automobilu a pri vsi ucte k tobe ,evropsti designeri tomu rozumi asi lip nez ty.plaváček píše: jo chápu, ale já většinou dělám na autě takový věci, který se mi líbí a ne to co nikdo nemá...jasně odlišit se je pěkný, ale ne na úkor vzhledu, já bych si nikdy na auto laminát nedal ani do interieru ani exterieru, ale to je jen o názoru....budeš s tím jezdit tyani netvrdím že je to škaredý, prostě je to zváštní....
 si asi myslíš že seš vtipnej nebo co, ty musíš bejt dobrej případ, prostě arogantní blbeček co má prachy a když někdo napíše že se mu to nelíbí hned se čertíš...nevim co mají znamenat ty narážky na erotiku když mě vůbec neznáš, ale tomu jsem se jen usmál.....každopádně je mi u prdele co tu bude jezdit za pár let, protože jsem spíš ma starší auta a promiň ale víc si vážím 19. m1tv než toho tvýho laminátovýho pežota, kterýho jsem možná ještě neviděl, ale m1tv si skoro vš dokáže udělat sám a jen blbě nekecá, což se o tobě říct nedá, já taky na autě moc věcí neudělám, ale nemám takovýhle blbý kecy....
 si asi myslíš že seš vtipnej nebo co, ty musíš bejt dobrej případ, prostě arogantní blbeček co má prachy a když někdo napíše že se mu to nelíbí hned se čertíš...nevim co mají znamenat ty narážky na erotiku když mě vůbec neznáš, ale tomu jsem se jen usmál.....každopádně je mi u prdele co tu bude jezdit za pár let, protože jsem spíš ma starší auta a promiň ale víc si vážím 19. m1tv než toho tvýho laminátovýho pežota, kterýho jsem možná ještě neviděl, ale m1tv si skoro vš dokáže udělat sám a jen blbě nekecá, což se o tobě říct nedá, já taky na autě moc věcí neudělám, ale nemám takovýhle blbý kecy....a kdyby si chtěl něco novýho co nikdo nemá, nepoužiješ kola který jsou celkem častý a flip-flop kterej už taky má dobu slávy za sebou....[/quote
ze jsi se ale pekne rozjel.Prosim te,nesrovnavej me s tim kusem obiteho plechu.Jedine co mam s tim renskem spolecneho je to,ze obe jsou to Francouzske znacky,jinak vubec nic.K tem kolum a laku...me uz nebavi se tu opakovat,tak specialne pro tebe....na aute je to,co se libi hlavne me.Prece nebudu jezdit s necim,co bude vypadat pro lidi jako jsi ty dobre,i kdyz takovym se stejne asi nikdo nezavdeci.Mel by jsi se zamyslet hlavne sam nad sebou.Delam si auto podle sebe a verim,ze to pak urcite oceni i tuneri,kteri se vyznaji a maji dobry vkus.

Beru objektivni kritiku,sto lidi,sto chuti,to je samozrejme,ale takto reaguji jen na komentare podle meho nazoru naprosto zcestne a hloupe.
 Beru objektivni kritiku,sto lidi,sto chuti,to je samozrejme,ale takto reaguji jen na komentare podle meho nazoru naprosto zcestne a hloupe. 

myslim to zeleny toledo boky +narazniky flop a kapota střecha a kufr zelena barva
  myslim to zeleny toledo boky +narazniky flop a kapota střecha a kufr zelena barva