plaváček píše:cooky píše:Jak uz jsem napsal,me se to libi a nejde tu vubec ani o cenu.S kuzi bych se dostal tak na max tretinu toho,co me stal ten lak a laminatove provedeni.A nemyslim si,ze je to na ukor vzhledu.Nevidel jsi to jako celek a jak je cely interier zpracovan,tak nemuzes tvrdit,ze je to na ukor vzhledu.Na misto sledovani filmu s erotickou tematikou by jsi mel hodit oko na nejakou reportaz z evropskych autosalonu,aby jsi vudel,jak jsou zpracovany nejnovejsi koncepty a studie modernich automobilu a pri vsi ucte k tobe ,evropsti designeri tomu rozumi asi lip nez ty.plaváček píše: jo chápu, ale já většinou dělám na autě takový věci, který se mi líbí a ne to co nikdo nemá...jasně odlišit se je pěkný, ale ne na úkor vzhledu, já bych si nikdy na auto laminát nedal ani do interieru ani exterieru, ale to je jen o názoru....budeš s tím jezdit tyani netvrdím že je to škaredý, prostě je to zváštní....

a kdyby si chtěl něco novýho co nikdo nemá, nepoužiješ kola který jsou celkem častý a flip-flop kterej už taky má dobu slávy za sebou....[/quote
ze jsi se ale pekne rozjel.Prosim te,nesrovnavej me s tim kusem obiteho plechu.Jedine co mam s tim renskem spolecneho je to,ze obe jsou to Francouzske znacky,jinak vubec nic.K tem kolum a laku...me uz nebavi se tu opakovat,tak specialne pro tebe....na aute je to,co se libi hlavne me.Prece nebudu jezdit s necim,co bude vypadat pro lidi jako jsi ty dobre,i kdyz takovym se stejne asi nikdo nezavdeci.Mel by jsi se zamyslet hlavne sam nad sebou.Delam si auto podle sebe a verim,ze to pak urcite oceni i tuneri,kteri se vyznaji a maji dobry vkus.