to e docela točivej 6-ti hrnek, výkon i krouťák dost nahoře, to já se svojí 1,6 mám 150Nm při 3500 ot/min a výkon někde u 6000 ot/min viz. zdeL.A.M.A. píše:http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=100738
podle toho ma 8,7 na 100vku...
Cougar ma na 60 mil za 8,2... najdu nekde kolik ma 100km/h
Ke Cougaru...
Vidlicový šestiválec V6 s rozvodem DOHC a objemem 2544 cmł, vrtání 82,4 mm a zdvih 79,5 mm, komprese 9,7, výkon 125 kW (170 koní) při 6250 ot/min, točivý moment 220 Nm při 4250 ot/min. Pětistupňová převodovka, rozvor 2704 mm, hmotnost 1465 kg, maximální rychlost 225 km/h a zrychlení na stovku za 8,6 s.
Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Já jen říkám to, co jsem za tu chvíli, co ji mám zkusil, nechtěl jsem tady rozpoutat nějakou vášnivou diskuzi a hádku o tom, že na to 106tá nemá...
A jen pro zajímavost, když myslíš, že se těžko dostane pod 10s, tak se mrkni na tohle. Tady jsem jel proti S2000, ST170(173PS) a 2x 306 GTI-6(160PS).
http://www.youtube.com/watch?v=NpZSkLt9vBk" onclick="window.open(this.href);return false;
A jen pro zajímavost, když myslíš, že se těžko dostane pod 10s, tak se mrkni na tohle. Tady jsem jel proti S2000, ST170(173PS) a 2x 306 GTI-6(160PS).
http://www.youtube.com/watch?v=NpZSkLt9vBk" onclick="window.open(this.href);return false;
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jestli blázne chceš, tak ti to zrychlení pod 10s. kdykoliv ukážu
A to mám nejtěžší s16 (klima, atd.) Papírově se uvádí 8.7s, v reálu je to o kousek méně. Jestli dobře koukám na netu, tak Ríšova a4 1.8t by to měla mít za 8,3s, přičemž na sprintu sem ho předjel ve 2 lidech a s otevřenejma zadníma okýnkama 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

Konečně záchrana
Už jsem myslel, že se na mě seběhne celý TF 

my včera s pavlíkem aka bc ing kundonem zkoušeli u pežo 0-100 a během asi šesti pokusů sme se ani jednou nedostali pod 10sTrhyy píše:A tak jako pod 10 to bude, jak řikám taky sem se tomu autu smál, nejede to špatně pokavad je všechno v tom autě jak má, sám sem čuměl jak to docela upaluje na takovej malej výkon, ale řikat že to dohoní 200+ auta je nesmysl, leda tak na nějakym super podvozku v zatáčkách
já byl venku, abych nepřidával kila, měřeno iPhonem, klidně si to zpochybňute, jináč nakonec to hodilo výkon jen 113 koní
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak koukám, že sem chudáka pavlíka teď kapku práskl:D
no třeba to dá dokupy a fakt vám to předvede:))
no třeba to dá dokupy a fakt vám to předvede:))
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
pak se omlouvám..neznám hodnoty,..ale možné to je.. hondy taky s 16tkama jezděj pod 10s.. ono to nejde moc porovnávat s A4 ,ST ..ty auta jsou těžší.. musíš hledat stejnou kategorii...CRX,civic,pulsar atd.
galant mi dělá taky 8,3s tuším..ale nejsem si jistý,nezkoumal sem to. Mám to na ježdění do práce.
galant mi dělá taky 8,3s tuším..ale nejsem si jistý,nezkoumal sem to. Mám to na ježdění do práce.
k měření používejte kvalitní GTECH a ne mobilyJardafox píše:my včera s pavlíkem aka bc ing kundonem zkoušeli u pežo 0-100 a během asi šesti pokusů sme se ani jednou nedostali pod 10sTrhyy píše:A tak jako pod 10 to bude, jak řikám taky sem se tomu autu smál, nejede to špatně pokavad je všechno v tom autě jak má, sám sem čuměl jak to docela upaluje na takovej malej výkon, ale řikat že to dohoní 200+ auta je nesmysl, leda tak na nějakym super podvozku v zatáčkách
já byl venku, abych nepřidával kila, měřeno iPhonem, klidně si to zpochybňute, jináč nakonec to hodilo výkon jen 113 koní
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Ale hovno vole, zajedno nejsem bc., ale ing.
a zadruhý sme se nedostali pod 9, né pod 10
Nevim čim to, výkon to naměřilo celkem slušně.

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
10 sec to je na urorvni cipovanyho TDicka

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Čipy dejly ledki breki 

.:Kroci:. píše:Aladin píše:fišáj sjůpr(nějaké bližší info o tom objektivu?)
zadny neni, ten objektiv byl nejakej noname a jediny co se na nem dalo nastavit byla clona ...
kde jsi ho koupil za kolik jsi ho koupil a jaké to má ohnisko jestli to neni tajný.diky

Na obyč gumách mi saxo jezdilo 15,0s na sprintech v mimoni. Na sprintech mi nikdy neujela sériová RS okta která má mít 7,8, takže asi tak. Jinak jsem našel a možná ještě někde mam origo francouzskej prospekt a tam je psaná stovka u starýho saxa před faceliftem za 7,6s...
Pavlíku - v pávově jsem měl úplně na hovno start, ale i tak by si mi ujel, ale ne tak moc už ze startu.
Pavlíku - v pávově jsem měl úplně na hovno start, ale i tak by si mi ujel, ale ne tak moc už ze startu.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
hele píšu co jsem viděl, nechce se mi to hledat, ale jestli to budete dlouho zpochybňovat, tak to snad najdu. A taky to neni jenom o váze a výkonu, ale o převodovce atd...
Function > Form
Function > Form
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dweeb píše:MG vypadá fakt parádně o tom žádná![]()
Ale pořád mi to nějak neleze do hlavy... Srovnáváš ho s Clio Sport, Civic type-R a přitom je to úplně jiná kategorie. A na to, že v tom je 2.5 V6 se mi zdá 180 koní dost málo...
@Trhyy: Dik za "podporu"...
Ja to nesrovnavam... To srovnavali v testu.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A kluci nehadejte se... Tady mate stovku cerny na bilym...
http://www.youtube.com/watch?v=8z9BbGT9-2o" onclick="window.open(this.href);return false;
7,6s melo az Cupovy Saxo...
http://www.youtube.com/watch?v=pP3kV2k9oE0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8z9BbGT9-2o" onclick="window.open(this.href);return false;
7,6s melo az Cupovy Saxo...
http://www.youtube.com/watch?v=pP3kV2k9oE0" onclick="window.open(this.href);return false;
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
puvodne 66kwFazeey píše:10 sec to je na urorvni cipovanyho TDicka![]()

máš plnou tašku jó máš?
spoustu nakupnich tasek si mysli jak to strasne leti
to bude tim ze to je maly, tvrdy, neodhlucneny a vejfuk rve, pak prijde hodne zavodnicky
to bude tim ze to je maly, tvrdy, neodhlucneny a vejfuk rve, pak prijde hodne zavodnicky
máš plnou tašku jó máš?
tak 7,7 se psalo jinde
http://www.dur.ac.uk/d.r.thornton/saxo_tech_spec.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
bylo to i v origo prospektu.
Je jasný že to neletí nějak úžasně, ale stovku to má celkem rychle, protože to auto hovno váží. Samozřejmě proti nějakýmu dospelějšimu autu se to absolutně nechytá, ale např starou RS oktávku to umělo potrápit víc než dobře do 150ti kmh...
http://www.dur.ac.uk/d.r.thornton/saxo_tech_spec.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
bylo to i v origo prospektu.
Je jasný že to neletí nějak úžasně, ale stovku to má celkem rychle, protože to auto hovno váží. Samozřejmě proti nějakýmu dospelějšimu autu se to absolutně nechytá, ale např starou RS oktávku to umělo potrápit víc než dobře do 150ti kmh...
Function > Form
Function > Form
0jop 206 GTicko taky letí..ale ne tak jako RC:(..ae taky potrapim hodne aut 

DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kua eště že mam slaboučkej vozík a nemusim mít tyhle starosti

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Přesně tak jak píše Tommy 1,6 MPI - Málo Power Inside
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tak ja pridam taky moji aktualni potforu....
Mazda Proceed, 1994, 2,6l benzin (90kw), 114tis. najeto, prepinatelny 4x4 s uzaverkou, 7 sedacek (ale vzledem k tomu ze v aute bydlim tak vetsinou jen dve sedacky a vzadu pres 2,5m rovna lozna plocha
, jak to jezdi terenem zatim jen zkousim ale je to dooost dlouhy a ma to 2,2 tuny takze to zase takova slava neni... ale na prejeti sem tam obrubaku nebo prebrodeni mensi ricky to bohate staci takze spokojenost
porizovaci cena v prepoctu 40 000,- , automat

Mazda Proceed, 1994, 2,6l benzin (90kw), 114tis. najeto, prepinatelny 4x4 s uzaverkou, 7 sedacek (ale vzledem k tomu ze v aute bydlim tak vetsinou jen dve sedacky a vzadu pres 2,5m rovna lozna plocha

1991 VW Golf GTI
to jo ty blázneblázen píše:k měření používejte kvalitní GTECH a ne mobilyJardafox píše:my včera s pavlíkem aka bc ing kundonem zkoušeli u pežo 0-100 a během asi šesti pokusů sme se ani jednou nedostali pod 10sTrhyy píše:A tak jako pod 10 to bude, jak řikám taky sem se tomu autu smál, nejede to špatně pokavad je všechno v tom autě jak má, sám sem čuměl jak to docela upaluje na takovej malej výkon, ale řikat že to dohoní 200+ auta je nesmysl, leda tak na nějakym super podvozku v zatáčkách

http://www.youtube.com/watch?v=0-DFbJQbeSY" onclick="window.open(this.href);return false;
Tenhle mýtus rychlých prdítek tady je odjakživa a podporovali ho i někteří,kteří tu píší,po té co se později svezli na větším motoru otočili. Ty prdítka jsou schopné se nějakých aut držet,ale kdo žije v představě, že stím něco při dnešních možnostech dokáže by se měl probudit.. A rychle
spiral to si dole v Austrálii?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
JardaFox: Zajímavé 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan