Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Aladin píše:fišáj sjůpr(nějaké bližší info o tom objektivu?)
0-100 fakt nevim, mám ji teprve chvíli... Ale pár lidí, co s ní jezdí znám a sám jsem viděl, jak téměř seriová S16 na sprintech dala 328i, takže s těmi sedmi sekundami u 325 to nebude tak horký a u cougara už vůbec ne. S tím jezdí kamarád mechanik a na 400m dostal tak 20-25m.Trhyy píše:Za kolik máš 0-100 ? Co to znamená s přehledem ? Ty auta co si zmínil maj stovku lehce nad 7, to máš stovku za 6,5 ? Nevěřim![]()
A kolik myslíš že váží to clio ? To váží podobně jak ten Rover a ztrácí tim že to auto pojede víc až nahoře, rover bude táhnout víc odspoda díky obsahu
No jak to má v reálu 325 a Cougar nevim, ale moje 328i má 0-100 za 6,8 - 6,9 a 400m sem měl s KO spojkou za 14,9 s Ok spojkou je ted real 14,5Dweeb píše:0-100 fakt nevim, mám ji teprve chvíli... Ale pár lidí, co s ní jezdí znám a sám jsem viděl, jak téměř seriová S16 na sprintech dala 328i, takže s těmi sedmi sekundami u 325 to nebude tak horký a u cougara už vůbec ne. S tím jezdí kamarád mechanik a na 400m dostal tak 20-25m.Trhyy píše:Za kolik máš 0-100 ? Co to znamená s přehledem ? Ty auta co si zmínil maj stovku lehce nad 7, to máš stovku za 6,5 ? Nevěřim![]()
A kolik myslíš že váží to clio ? To váží podobně jak ten Rover a ztrácí tim že to auto pojede víc až nahoře, rover bude táhnout víc odspoda díky obsahu
Jj, pravda... koukal jsem na něj teď a má to 1335kg... jsem čekal, že je to o dost lehčí...
tady ten zadek vypadá víc nafoukle než jeTommy1978 píše:Seatů neni nikdy dost![]()
![]()
![]()
http://img7.imageshack.us/img7/7531/img827423.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže normálně na silnici nemáš proti 328 šanci na obyč gumách, s pevnym startem ti ujede jak hovno páč to prohrabeš a z nějaký vyšší rychlosti zase nemáš kroutákDweeb píše:cca 950-1000kg a 118PS... čas, co jsem viděl... 14,8 se sériovku na slickách.
zachvíli se dozvíš, že dohoní i M3Trhyy píše:Takže normálně na silnici nemáš proti 328 šanci na obyč gumách, s pevnym startem ti ujede jak hovno páč to prohrabeš a z nějaký vyšší rychlosti zase nemáš kroutákDweeb píše:cca 950-1000kg a 118PS... čas, co jsem viděl... 14,8 se sériovku na slickách.Jel sem ve VTS a nejede to na ten pidi výkon vůbec špatně, ale neni to moc na provokování silěnšjích aut
Na obyč gumách nedáš stovku pod 7,5 podle mě
to e docela točivej 6-ti hrnek, výkon i krouťák dost nahoře, to já se svojí 1,6 mám 150Nm při 3500 ot/min a výkon někde u 6000 ot/min viz. zdeL.A.M.A. píše:http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=100738
podle toho ma 8,7 na 100vku...
Cougar ma na 60 mil za 8,2... najdu nekde kolik ma 100km/h
Ke Cougaru...
Vidlicový šestiválec V6 s rozvodem DOHC a objemem 2544 cmł, vrtání 82,4 mm a zdvih 79,5 mm, komprese 9,7, výkon 125 kW (170 koní) při 6250 ot/min, točivý moment 220 Nm při 4250 ot/min. Pětistupňová převodovka, rozvor 2704 mm, hmotnost 1465 kg, maximální rychlost 225 km/h a zrychlení na stovku za 8,6 s.
my včera s pavlíkem aka bc ing kundonem zkoušeli u pežo 0-100 a během asi šesti pokusů sme se ani jednou nedostali pod 10sTrhyy píše:A tak jako pod 10 to bude, jak řikám taky sem se tomu autu smál, nejede to špatně pokavad je všechno v tom autě jak má, sám sem čuměl jak to docela upaluje na takovej malej výkon, ale řikat že to dohoní 200+ auta je nesmysl, leda tak na nějakym super podvozku v zatáčkách
k měření používejte kvalitní GTECH a ne mobilyJardafox píše:my včera s pavlíkem aka bc ing kundonem zkoušeli u pežo 0-100 a během asi šesti pokusů sme se ani jednou nedostali pod 10sTrhyy píše:A tak jako pod 10 to bude, jak řikám taky sem se tomu autu smál, nejede to špatně pokavad je všechno v tom autě jak má, sám sem čuměl jak to docela upaluje na takovej malej výkon, ale řikat že to dohoní 200+ auta je nesmysl, leda tak na nějakym super podvozku v zatáčkách
já byl venku, abych nepřidával kila, měřeno iPhonem, klidně si to zpochybňute, jináč nakonec to hodilo výkon jen 113 koní