Kurva, zrovna dneska sem si na něj zase vzpoměl, před chvíli sem jezdil s kámošem v E36 328i s hydro rukávem, špérou a nějak mi to auto začlo chybět eště víc než chybí, budu si muset zase pořídíit nějakou 200ps+ RWD jinak to asi nepude
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
luke: ty seš vocas. To jsou ty rejsingy.. odjedu rz, pak pár minut na měřenej servis, přesun další..není čas na očistu..to ty neznáš když jezdíš jen do sámošky.. už jjsem to říkal steffovi, umejval jsem to až po vyfocení+ty skvrny jsou na čočce foťáku ne na palubce..
Butcher : video párádní Možná jestli jezdíš do brna se svézt, nebo někde na okruh tak by to bylo ještě lepší (vyhl by ses i těm negativním komentářům ) natočit nějaké video, myslím že by to i lidé více ocenili. Ale jak říkáš, natočil jsi to pro sebe ať máš radost a pro kamarády takže no problem Vypadá to že to máš docela v ruce.
Butcher : Ze se tim vubec zabyvas. Nic pruseroveho jsi neprevedl, tim to hasne. Zeptej se Zemiho, jak vypadala jedna nase vyjizdka, kdyz mel Supru Video taky je ...
Podle mě video od Butchera zas tak pohoršující nebylo. Kdo se nikdy takhle podobně nesvezl ať hodí kamenem. To předjíždění bylo víceméně v pohodě, spíš to zhoršovalo to, že předjíždění lidi nečuměj i za sebe a nečekaj že přes ně někdo takhle půjde. Sice tam občas byla plná ale co se dá dělat. A nemám problém ani s využíváním celé šíře silnice, sám když vidím že proti mě nic nejede tak zatáčku říznu. Asi bych se nejvíc bál že mi to tam v tom kalupu pošle nějakej srnec nebo jelen z toho lesa
Kolik byla rychlost toho bawka z videa? s kolegou jsme na to cuceli a rika mi ze nejede vic jak 90, tak jsem ho uklidnil ze tyto auta lidi nemaji aby jezdili mimo mesto devadestakou, osobne tipuju tak kilo tricet minimalne
Skoda ze nebyl zaber na tachac.
Jinak Laconi plnej souhlas Ve meste by to byla prasarna ale mimo kdyz je videt kam jedes nevidim problem jet i tech 95 (joke)
milosh píše:Kolik byla rychlost toho bawka z videa? s kolegou jsme na to cuceli a rika mi ze nejede vic jak 90, tak jsem ho uklidnil ze tyto auta lidi nemaji aby jezdili mimo mesto devadestakou, osobne tipuju tak kilo tricet minimalne
Tak ehm Miloshi ono nejelo konstantní rychlostí to jste si možná s kolegou nevšimli
milosh píše:Kolik byla rychlost toho bawka z videa? s kolegou jsme na to cuceli a rika mi ze nejede vic jak 90, tak jsem ho uklidnil ze tyto auta lidi nemaji aby jezdili mimo mesto devadestakou, osobne tipuju tak kilo tricet minimalne
Jinak Laconi plnej souhlas Ve meste by to byla prasarna ale mimo kdyz je videt kam jedes nevidim problem jet i tech 95 (joke)
130 má Emko z nuly tak za 8s, vzhledem k tomu že tam řadil i 4ku, tak rychlost bude 160+
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
tholis píše:Před týdnem jsem konečně zbastlil uchycení hasicího přístroje a vyměnil konečně žhavicí svíčky. Tak tedy něco..
Hasičák je chycen 3x10tkou šroubem s maticí. Z druhé strany je jako protikus nerezový plocháč 200x30x3mm. Co se týká žhavičů tak ráno žhavím stejně dlouho jako se starými V pozadí si můžete všimnout zasraného sání od oleje.
Trošku zvažuju že bych zase založil projekt Už by tam byli tak 3-4 úpravy
hele a treba nuz na pasy mas?? protoze kdyz se ti pri bouracce zaseknou tak jak se nahnes pro hasicak? jen takovej dotaz:)
130 má Emko z nuly tak za 8s, vzhledem k tomu že tam řadil i 4ku, tak rychlost bude 160+
rallik píše:
Nejde jen o rychlou jízdu. Většina tvých příspěvků je jenom o prudě ostatních, nic moc co by vyjadřovalo tvojí zálibu v autech se tu nezpozoroval...
To je zvláštní, jelikož poslední dobou jsem se vyjadřoval hlavně v tématech o politice přesněji řečeno v tématu: "Dementi na našich silnicíh." nevím co by tedy měly obsahovat abys to "vypozoroval". Dole pod mým příspěvkem je tlačítko tam si rozklikni přehled mých příspěvků. Usnadní ti to to "vypozorování".
jak ten příspěvek souvisí s tématem nebo s autama?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.