Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
luke.. : Hoooď už konečně fotku celýho
kola jsou krásný..

AIRLESS PRIDE
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
Past : Xsara VTS 2.0 16v http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=216&t=179162
Now : GIV 1.6i http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=135054
muck 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
hmmm 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nový family wagen v eReSu
To umí fakt asi jen Škodovka - auto absolutně té nejnižší kategorie co vyrábí, kombík, downsized motor a přívlastek sport
Ale tak když jim to lidi žerou a myslí si, jakej krutej stroj nezískali, tak co... 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jde videt ze si v tom asi jeste nejel,ja teda sedel ve kratke a je to zabavne auto
me samotneho to prekvapilo

chocolatE36 in progress
Mě říkal známej ze Škodovky že se u nich prodalo 5 těchle RS a pět se jich vrátilo se zkroucenou hlavu a musely na komplet výměnu motoru. Nemám názor, jen říkám co jsem slyšelmathias22 píše:jde videt ze si v tom asi jeste nejel,ja teda sedel ve kratke a je to zabavne autome samotneho to prekvapilo

http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji (třeba na dálnici), ale díky za osvětu. Teď je mi zcela jasné, že je to krutej stroj nebo ještě lépe hustokrutej stroj.Beaver píše:To umí fakt asi jen Škodovka - auto absolutně té nejnižší kategorie co vyrábí, kombík, downsized motor a přívlastek sportAle tak když jim to lidi žerou a myslí si, jakej krutej stroj nezískali, tak co...

Kein: že se vůbec divíš... motor ze sekačky a na tom kompressor a turbo
V tom motoru musí být šílené tlaky při takovém výkonu té 1,4

Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.Redrik píše:...žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji...
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... nt/8679240
Samej odborník tady... Díky tomu 7 st. DSG, je z toho hodně svižnej kombík s užitnou hodnotou ve své kategorii a ruku na srdce, je to pořád jen obyčejná Fabia, které když naložíš, jede.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normálníBeaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.Redrik píše:...žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji...
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()

hlavy nevim, ale moc se mi to nezdá, já zas slyšel, že tydle motor šíleně odcházej na rozvodech, prostě už to neudržejKein píše:Mě říkal známej ze Škodovky že se u nich prodalo 5 těchle RS a pět se jich vrátilo se zkroucenou hlavu a musely na komplet výměnu motoru. Nemám názor, jen říkám co jsem slyšelmathias22 píše:jde videt ze si v tom asi jeste nejel,ja teda sedel ve kratke a je to zabavne autome samotneho to prekvapilo
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožívášBeaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.Redrik píše:...žil jsem v domění, že je to jen kombík, co když je potřeba jede trochu svižněji...
Tady máš kombi se 120ti kW motorem a přitom nemá nikde označení sport - proč ?![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Jew, my English is bad.. Sorry....Kein píše: Hey jew! Don't tell me lie about gas chambers in Auswitz.

Tommís83: obyčenej španělskej sr*č v sérii po celolaku

QUATTRO 309 kW
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Škoda Fabia RS 1.4 TSI 0-170
V přímce mi to teda nepříjde pomalý ani náhodou.
V přímce mi to teda nepříjde pomalý ani náhodou.
✠Luftwaffle✠
Ty si to třeba nemyslíš, ale jak jsem psal, tak to "hrdě" tak označuje Škodovka a někteří majitelé potom mají pocit jako by to bylo letadlo jen kvůli tomu, že to má vRS znak s výrobní cenou asi tak 10 korun na masceRedrik píše:proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožíváš

Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Rudi píše:porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normální

vidíš, ty si to třeba nemyslíš, ale někdo na třídy nesereBeaver píše:Ty si to třeba nemyslíš, ale jak jsem psal, tak to "hrdě" tak označuje Škodovka a někteří majitelé potom mají pocit jako by to bylo letadlo jen kvůli tomu, že to má vRS znak s výrobní cenou asi tak 10 korun na masceRedrik píše:proč to nevím, já jsem ti chtěl pouze naznačit to, že pokud chci ve fabii tento motor, musím si koupit "rs" aniž bych si myslel buhví jakej stroj jsem pořídil. Myslím, že to moc prožívášA jinak zase platí, že potrefená husa se ozve jak vidno
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Rudi píše:porovnáváš různý třídy aut, ale to je u závistivejch japonců asi normálníBeru to jako vtip dne

jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval

Ja nevim, ja bych rekl, ze je to takove rodine auto pro rodinnu a kdyz si chce auto pujcit kluk/dcera a vyblbnout se tak taky muze. Proste ty nove motory s malym obsahem a turbem jsou jak na obyc jizdu tak na sem tam sviznejsi jizdu. Je jasen ze u tak maleho obsaho to turbo nebude delat dobrotu a pri kazdodenim jezdeni bude hodne odchazet. Ale to jsou zase jen penize pro skodovku 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pro rodinu? A to si pak tahaj sirky, kdo si uřízne nohy v kolenou?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Na třídy ser,kombi za tři kila je stejný jak kombi za dvě megaBeaver píše:
Ale ser na třídy, prostě kombi vs kombi (ano je to jinak velký auto, atd.). Já si auta rozhodně nekupuju podle toho jaká to je třída, na to zvysoka kálím. A že bych záviděl někomu zrovna Fábii ?Beru to jako vtip dne

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Eiffel píše:pro rodinu? A to si pak tahaj sirky, kdo si uřízne nohy v kolenou?

A ty vůbec neRedrik píše:jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval

já jen reaguji na tvůj post, který mi přijde zcestný. Jak jsi jistě postřehl, ajfelova narážka na místo mi přišla vtipná, protože i u oktávky mi příjde, že má vzadu málo místa. Nevím, čím bych byl potrefen, když nic neobhajuji. Ty jsi očividně potrefen tím, že někam narvali 1.4 turbokompresor a dali na to "RS"....Beaver píše:A ty vůbec neRedrik píše:jinak máš pravdu, potrefená husa se ozve a nezklamal jsi. Opět si se ozval
kurde redrik cim ty jezdis, ze v okte je malo mista? 

no prave oktavkou eReSemjajiN píše:kurde redrik cim ty jezdis, ze v okte je malo mista?

Taky mam oktu a prijde ze je tam dost mista!!
Kdyz to nekdy testuju po vecerech 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zato taková Toyota Yaris T-Sport s motorem 1.5 co měla 105 koní a stovku za devět vteřin,to byl supersport jak prase!Beaver píše:Tuto definici splňuje skoro každý auto, který není osazený nějakou parodií na motor, netřeba je za tímto účelem opatřovat nějakýma značkama racing, sport, RS apod.
✠Luftwaffle✠
je pravda že v fiatu bravo mi přijde víc místa v zadu jak ve předu(nemluvím o nastupování) ale pocit je to asi subjektivní a v 5 lidech už je ve fiatu těsno
kdežto v oktávce je furt místa dost
a btw mám skoro dva metry 

no tak to nevim jakou myslíš octavku
jedničková je na prostor katastrofalni... a za mě si nikdo pohodlně nesedne 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....