Ja treba,kvuli pocasi venku, vetsinou beham na pasu a nebo ''lyzuju''

Ne vsichni se snazi byt jak Arnold.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Je fakt, že cyklisti (ne bikeři, ale ty silniční žížaly), žokejové, běžkaři, skokani na lyžích, maratonci a jim podobníRitchma píše:Co je to zase za slovní průjmy vílo? Každýho přece baví něco jinýho. Každej sport má něco do sebe a každej dělá co ho baví. Já nepotřebuju šplhat po stěnách, jezdit 100km na kole nebo uplavat 30km. Nebaví mě to a mysli si co chceš, ale svojí sílu využiju celkem dost často. A až si najdeš nějakýho super úžasnýho 40kg cyklistu, kterej dává 500km týdně, budeš jenom smutně koukat až ti ho nějakej upocenej a trapnej fitnesák umláti k smrti, protože velká většina z nich ještě ve volných chvílích dělá nějaký bojový umění...
Teď je zimní pauza (foto je z Halového mistrovství ČR), počítej duben, ideálně si vychytej zápas AFL (Rakouská liga,setik píše:ja si vzdycky v lete rikam na koupalisti apod. ze kdyz prijdou takovyhle typci a svlecou se do plavek,tak je to jak kdyby odesli![]()
btw Starlet kdy budete mit dalsi zapas ? bratr posledni dobou sleduje americky fotbal atd. tak az me zase jednou navstivi,chtel bych ho vzit tady v praze nekam na zapas pokud je to mozne.
Tak to potěš prdel teda*madrfaKING víla* píše:No pořád radši klidně hubenějšího, než někoho, kdo vypadá jak vůl, vykrmenej na porážku, ale to je čistě už otázka vkusu a navíc já tu vůbec neřeším nějakou výslednou fyzickou stránku, ale náplň a smysluplnost danýho pohybu. a taky se mi moc líbí, že na zcela neutrální názory se ozve nejvíc nejspíš potrefená husa, která mi predikuje takovou krásnou budoucnost, aniž by o mě cokoli věděla. Trochu nadhled, jo:)? Když je to tak super, co děláš, tak si to tak neber
proc by mel nekdo nekoho mlatit? jses normalni?Ritchma píše:Co je to zase za slovní průjmy vílo? Každýho přece baví něco jinýho. Každej sport má něco do sebe a každej dělá co ho baví. Já nepotřebuju šplhat po stěnách, jezdit 100km na kole nebo uplavat 30km. Nebaví mě to a mysli si co chceš, ale svojí sílu využiju celkem dost často. A až si najdeš nějakýho super úžasnýho 40kg cyklistu, kterej dává 500km týdně, budeš jenom smutně koukat až ti ho nějakej upocenej a trapnej fitnesák umláti k smrti, protože velká většina z nich ještě ve volných chvílích dělá nějaký bojový umění...
Strečing je důležitej hlavně po tréningu, před je potřeba se hlavně zahřát, podle různých studií strečing*madrfaKING víla* píše:To je přece úplně normální, jak cyklista potká fitnessáka, tak hned poměřej síly![]()
Zpátky k tématu, když máte trénink nebo tak, protahujete se? Mně přijde, že na to lidi děsně kašlou.
Tak az zacne sezona , tak bych te v dubnu cca kontaktoval pres SZ abych vedel kdy,kde a jakStarlet píše:Teď je zimní pauza (foto je z Halového mistrovství ČR), počítej duben, ideálně si vychytej zápas AFL (Rakouská liga,setik píše:ja si vzdycky v lete rikam na koupalisti apod. ze kdyz prijdou takovyhle typci a svlecou se do plavek,tak je to jak kdyby odesli![]()
btw Starlet kdy budete mit dalsi zapas ? bratr posledni dobou sleduje americky fotbal atd. tak az me zase jednou navstivi,chtel bych ho vzit tady v praze nekam na zapas pokud je to mozne.
asi nejlepší liga v Evropě), kterou hrajeme.
bleach píše:ja bych se vopichal, jak ja bych se vopichal
myslím,že se snažíš zbytečně, ona prostě na to zvedání železa nemá a nebo se ji nedařilo nikdy udělat ze svý postavy ,to co chtěla,proto ti tu bude tlačit nesmysle ,který ti tu tlačí. Je to závist nic víc. Behat umí každej kokot,který se v ranným dětství trochu hýbal, běhal jsem několik let 3km tak vím,co píšu a jsem rád,že už neběhám a chodím jen tupě zvedat železo.Ritchma píše:To si myslíš že každej kdo chodí do fitka umí akorát zvedat železo, ale jinak je nepoužitelnej? Jestli mě chceš vidět běhat, stav se. Jak často a kolik toho naběháš ty?
Mě třeba přijde ubohý chodit běhat na pás (nehledě na to, že ten pohyb je úplně jinej), vyměnit kolo za spinner atd.,*madrfaKING víla* píše:No, momentálně kulový, to uznávám, protože nemám permici, abych mohla někam na pás a venku to nedávám kvůli počasí a vybavení. Ale 3x týdně trénink hodina a půl, kde lítám celou dobu a doma tak 4x týdně 40 min švihadlo, tak snad bych hned nechcípla, ale to se uvidí až na jaře, kterýho se mimochodem nemůžu dočkat