jake delate sporty?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Re: jake delate sporty?

Příspěvek od Alfoun »

Nevim proc si vsichni predstavujou pod fitkem ufuneny,zpoceny hosany?
Ja treba,kvuli pocasi venku, vetsinou beham na pasu a nebo ''lyzuju'' :D a taham provaz(splh) a 30% zvedam cinky a pouzivam stroje.
Ne vsichni se snazi byt jak Arnold. :nono:
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Sobotní 8)
Obrázek
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Co je to zase za slovní průjmy vílo? Každýho přece baví něco jinýho. Každej sport má něco do sebe a každej dělá co ho baví. Já nepotřebuju šplhat po stěnách, jezdit 100km na kole nebo uplavat 30km. Nebaví mě to a mysli si co chceš, ale svojí sílu využiju celkem dost často. A až si najdeš nějakýho super úžasnýho 40kg cyklistu, kterej dává 500km týdně, budeš jenom smutně koukat až ti ho nějakej upocenej a trapnej fitnesák umláti k smrti, protože velká většina z nich ještě ve volných chvílích dělá nějaký bojový umění...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Ritchma píše:Co je to zase za slovní průjmy vílo? Každýho přece baví něco jinýho. Každej sport má něco do sebe a každej dělá co ho baví. Já nepotřebuju šplhat po stěnách, jezdit 100km na kole nebo uplavat 30km. Nebaví mě to a mysli si co chceš, ale svojí sílu využiju celkem dost často. A až si najdeš nějakýho super úžasnýho 40kg cyklistu, kterej dává 500km týdně, budeš jenom smutně koukat až ti ho nějakej upocenej a trapnej fitnesák umláti k smrti, protože velká většina z nich ještě ve volných chvílích dělá nějaký bojový umění...
Je fakt, že cyklisti (ne bikeři, ale ty silniční žížaly), žokejové, běžkaři, skokani na lyžích, maratonci a jim podobní
vypadají dost nesportovně, kdo bychtěl vypadat, jako kdyby utekl ze sirek?? :lol:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

*madrfaKING víla*

Příspěvek od *madrfaKING víla* »

Já si svýho chatrnýho feťáka budu ráda bránit :lol: , taky se ve volných chvílích věnuju bojovým sportům.
Out of order.

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

ja si vzdycky v lete rikam na koupalisti apod. ze kdyz prijdou takovyhle typci a svlecou se do plavek,tak je to jak kdyby odesli :D

btw Starlet kdy budete mit dalsi zapas ? bratr posledni dobou sleduje americky fotbal atd. tak az me zase jednou navstivi,chtel bych ho vzit tady v praze nekam na zapas pokud je to mozne.
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

setik píše:ja si vzdycky v lete rikam na koupalisti apod. ze kdyz prijdou takovyhle typci a svlecou se do plavek,tak je to jak kdyby odesli :D

btw Starlet kdy budete mit dalsi zapas ? bratr posledni dobou sleduje americky fotbal atd. tak az me zase jednou navstivi,chtel bych ho vzit tady v praze nekam na zapas pokud je to mozne.
Teď je zimní pauza (foto je z Halového mistrovství ČR), počítej duben, ideálně si vychytej zápas AFL (Rakouská liga,
asi nejlepší liga v Evropě), kterou hrajeme.
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

*madrfaKING víla*

No pořád radši klidně hubenějšího, než někoho, kdo vypadá jak vůl, vykrmenej na porážku, ale to je čistě už otázka vkusu a navíc já tu vůbec neřeším nějakou výslednou fyzickou stránku, ale náplň a smysluplnost danýho pohybu. a taky se mi moc líbí, že na zcela neutrální názory se ozve nejvíc nejspíš potrefená husa, která mi predikuje takovou krásnou budoucnost, aniž by o mě cokoli věděla. Trochu nadhled, jo:)? Když je to tak super, co děláš, tak si to tak neber :lol:
Out of order.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

*madrfaKING víla* píše:No pořád radši klidně hubenějšího, než někoho, kdo vypadá jak vůl, vykrmenej na porážku, ale to je čistě už otázka vkusu a navíc já tu vůbec neřeším nějakou výslednou fyzickou stránku, ale náplň a smysluplnost danýho pohybu. a taky se mi moc líbí, že na zcela neutrální názory se ozve nejvíc nejspíš potrefená husa, která mi predikuje takovou krásnou budoucnost, aniž by o mě cokoli věděla. Trochu nadhled, jo:)? Když je to tak super, co děláš, tak si to tak neber :lol:
Tak to potěš prdel teda :lol:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

bleach

Příspěvek od bleach »

Ritchma píše:Co je to zase za slovní průjmy vílo? Každýho přece baví něco jinýho. Každej sport má něco do sebe a každej dělá co ho baví. Já nepotřebuju šplhat po stěnách, jezdit 100km na kole nebo uplavat 30km. Nebaví mě to a mysli si co chceš, ale svojí sílu využiju celkem dost často. A až si najdeš nějakýho super úžasnýho 40kg cyklistu, kterej dává 500km týdně, budeš jenom smutně koukat až ti ho nějakej upocenej a trapnej fitnesák umláti k smrti, protože velká většina z nich ještě ve volných chvílích dělá nějaký bojový umění...
proc by mel nekdo nekoho mlatit? jses normalni?

btw 500 tejdne davam taky a 40 kg nemam spek

*madrfaKING víla*

To je přece úplně normální, jak cyklista potká fitnessáka, tak hned poměřej síly :D

Zpátky k tématu, když máte trénink nebo tak, protahujete se? Mně přijde, že na to lidi děsně kašlou.
Out of order.

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

*madrfaKING víla* píše:To je přece úplně normální, jak cyklista potká fitnessáka, tak hned poměřej síly :D

Zpátky k tématu, když máte trénink nebo tak, protahujete se? Mně přijde, že na to lidi děsně kašlou.
Strečing je důležitej hlavně po tréningu, před je potřeba se hlavně zahřát, podle různých studií strečing
před sportovním výkonem je spíše na škodu, snižuje svalovou sílu apod...
Ale protahuju se před, po na to kašlu :lol:
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ten kterej to dělá kvůli ženským,tomu ta chut cvičit dlouho nevydrží, vydrží to právě těm zrcadlářům,co na sebe koukaj,nic špatnýho na tom nevidím. Každá ženská tráví před zrcadlem polovinu života a dívá se do něj jak na sebe plácá fasádu a hadry,tak proč by chlap nemohl koukat na svou postavu a přemýšlet u toho,jestli už se sám sobě líbí a nebo ne. :x
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

bleach

Příspěvek od bleach »

ja bych se vopichal, jak ja bych se vopichal

*madrfaKING víla*

http://www.youtube.com/watch?v=pm267wPezkc" onclick="window.open(this.href);return false;
Out of order.

setik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od setik »

Starlet píše:
setik píše:ja si vzdycky v lete rikam na koupalisti apod. ze kdyz prijdou takovyhle typci a svlecou se do plavek,tak je to jak kdyby odesli :D

Teď je zimní pauza (foto je z Halového mistrovství ČR), počítej duben, ideálně si vychytej zápas AFL (Rakouská liga,
asi nejlepší liga v Evropě), kterou hrajeme.
Tak az zacne sezona , tak bych te v dubnu cca kontaktoval pres SZ abych vedel kdy,kde a jak :D
bleach píše:ja bych se vopichal, jak ja bych se vopichal
:D :D
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Nevim jak ostatni,ale cviceni mi dela dobre. Hlavne po treninku. 8)
Drzim se na vaze kolem 100kg. Nejsem vyrysovanej ani nemam pupek nebo extra viditelny zasoby tuku. Jsem tak akorat. Jinak nevidim nic spatnyho na tom kouknout se do zrcadla jestli trenink prinasi nake vysledky.
Radsi at mam vyrysovany bicak nez abych vypadal jak typkove co jsou denne zhuleny,jediny co znaj je hospoda a nejvetsi jejich zabavou je bavit se o tom jak se tuhle ozrali a druhej den si absolutne nic nepamatovali. :x
Jak uz tu par lidi napsalo,kazdodenni cviceni hodne pomaha predchazet bolestem zad a kloubu.
Pak se neni co divit kolik na trhu existuje ruznej doplnku stravy pro vyzivu kloubu,kremu s analgetikama,ruzny vyfikundace jako kosmodisky,pasky nakyho levina atd.
Lepsi je cvicit kazdy den ,nez se poustet do vikendovych hura akci, pri kterych si vetsinou privodime nake zraneni,kvuli kteremu pak musime drepet doma a stezovat si ze sportovani je na hovno.
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Každý den cvičit je nesmysl. A pořád platí, že posilovna je nejkratší cestou na vozík. Cvičit se má účelně a ta rekonvalescence je důležitější, než samotný cvičení.

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

To co jsem napsal se netykalo cviceni v posilovne.
Jinak ja cvicim 2dny,den volna,2 dny, dva dny volna.
FB Corrado R32T
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To mě zase budete chytat za slovo? Děláte jako by jste se nikdy neprali. Mě naposledy napad frajer dva tejdny zpět. Jsme se drcli ramenama jak jsme šli proti sobě na chodníku, doběh za mnou, začal na mě vřeštět jak blázen a když jsem ho poslal kamsi, protože to byla stejně tak jeho chyba jako moje, šup jednu mi natáh :lol: Vypadal tak na 50kg a do jeho kalhot bych asi nestrčil ani ruku...
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Nemam rád když se někdo ohání husou jenom proto, že s názorem dotyčného nesouhlasim. Nerozumim tomu, že nechápeš že každýho prostě baví něco jinýho. Mě třeba nebaví sednout na kolo a jet někam, vylézt si na horu, jít si zaplavat nebo nedej bože hrát lední hokej. Navíc je krásný že ti příjde asexuální chlap s isostarem v ruce (to někdo pije?) ve fitku, jak na sebe kouká do zrcadla (nějak si tu techniku hlídat musíme...), když ho přitom vůbec nevidíš? K čemu je ti dělat bojový umění? Potit se někde v tělocvičně u pytle s ostatníma? K čemu ti je hrát např australskej fotbal, kde akorát běhaj upocený chlapi a válí se po sobě? A co curling? To má nějakej smysl? Prostě každýho baví něco jinýho...
Function > Form

*madrfaKING víla*

A co jako :D ? Někoho baví si strkat prsty do prdele a pak je inhalovat a někdo zas pro krátkou chvíli napíše sonet. To snad nemám právo o tom prvním říct, že je to ubohej blbeček :lol: ?
Out of order.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Máš, ale je to dost stupidní. Taky trošku ohleduplnosti...
Function > Form

*madrfaKING víla*

Nebo nadhledu...a teda jo, když si o to tak říkáš, i ten blbej hokej i to mlácení do pytle, prakticky většina mě známejch sportů mi přijde smysluplnější, zdravější a jedním slovem rozumnější než jednostranný zvedání vah v posilce, howgh. chtěla bych Tě vidět běhat :mrgreen:
Out of order.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To si myslíš že každej kdo chodí do fitka umí akorát zvedat železo, ale jinak je nepoužitelnej? Jestli mě chceš vidět běhat, stav se. Jak často a kolik toho naběháš ty?
Function > Form

*madrfaKING víla*

No, momentálně kulový, to uznávám, protože nemám permici, abych mohla někam na pás a venku to nedávám kvůli počasí a vybavení. Ale 3x týdně trénink hodina a půl, kde lítám celou dobu a doma tak 4x týdně 40 min švihadlo, tak snad bych hned nechcípla, ale to se uvidí až na jaře, kterýho se mimochodem nemůžu dočkat :D
Out of order.

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Ritchma píše:To si myslíš že každej kdo chodí do fitka umí akorát zvedat železo, ale jinak je nepoužitelnej? Jestli mě chceš vidět běhat, stav se. Jak často a kolik toho naběháš ty?
myslím,že se snažíš zbytečně, ona prostě na to zvedání železa nemá a nebo se ji nedařilo nikdy udělat ze svý postavy ,to co chtěla,proto ti tu bude tlačit nesmysle ,který ti tu tlačí. Je to závist nic víc. Behat umí každej kokot,který se v ranným dětství trochu hýbal, běhal jsem několik let 3km tak vím,co píšu a jsem rád,že už neběhám a chodím jen tupě zvedat železo.

*madrfaKING víla*

8) Co já se tady všechno nedozvím. No hele hoši pokračujte tak patnáct let a pak si přijďte popovídat o tom, co je to vhodnej pohyb.
Out of order.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Když bych musel nemam problém minimálně 45minut v kuse běžet. Do fitka chodim 4x týdně na cca 45minut silovýho tréninku a 20-30minut kardia (běh, veslování, spinner) + všude chodim pěšky, takže týdně minimálně 30km, když se mi chce, tak jedu na kole... Ne každej chodí do fitka jenom tahat železo. Nemam rád nefunkční tělo, ale chápu že hodně lidí na to kašle, protože ho to prostě nebaví. Ani mě to nějak extra nebere...
Function > Form

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

*madrfaKING víla* píše:No, momentálně kulový, to uznávám, protože nemám permici, abych mohla někam na pás a venku to nedávám kvůli počasí a vybavení. Ale 3x týdně trénink hodina a půl, kde lítám celou dobu a doma tak 4x týdně 40 min švihadlo, tak snad bych hned nechcípla, ale to se uvidí až na jaře, kterýho se mimochodem nemůžu dočkat :D
Mě třeba přijde ubohý chodit běhat na pás (nehledě na to, že ten pohyb je úplně jinej), vyměnit kolo za spinner atd.,
takže asi tak....
Jinak tady trocha inspirace, já třeba jedu zásadně tohle :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=QSJNGvK32qc" onclick="window.open(this.href);return false;
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz

Odpovědět

Zpět na „Pokec“