Oplí technická poradna
Re: kadett c20let
daval jsem to s calibry. Ja neco nafotim a dam to jsem. Nemuze to byt ridici jednotka jde nejak promerit?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam sice xecko, motronic m2.5 ..
ale mne fakt stacilo zapojit len plus (30) k baterke..
vsetky tie minusove ocka co boli na kabelazi.. (na tej plastovej liste na vstrekovace)
jeden dratik k palivovemu cerpadlu co je pri tych malych konektoroch..
a "zapalovanie" teda plus 15, a zilo to..
ale mne fakt stacilo zapojit len plus (30) k baterke..
vsetky tie minusove ocka co boli na kabelazi.. (na tej plastovej liste na vstrekovace)
jeden dratik k palivovemu cerpadlu co je pri tych malych konektoroch..
a "zapalovanie" teda plus 15, a zilo to..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
promin ale nevim co je to za drat ten plus (30) a ten plus (15) poradis mi prosim te
30 je stálé + a 15 je spínané + po klíčku
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Ja tam mam tri dratky (hnedy,cerny a cerny tlusty) tak ja to pujdu vyskouset
rekl bych hnedy kostra, tlusty 30 a tenky 15
C20XE inside
C20XE inside
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oplí technická poradna
Prispevky ohledne prestavby toho LETka jsou tady 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
tak jsem to zapojil jak jste mi psali a nic. Jde nejak zjistit pres ten konektor do civky jestli to dava impuls do civky
http://www.youtube.com/watch?v=Ay3wAGC0gTw" onclick="window.open(this.href);return false; no hezky! že by to zkusil i někdo z ČR?
nemá na něj někdo kontakt?

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
napiš mu na youtubu bo na mail JarekZemanek@seznam.cz 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
a tomuhle už to i vrčí

Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
Vectra B 2.2i 16V Sport Caravan 114kw 2001
Vectra B 2.2i 16V Caravan 108kw 2001
mě nestačí nemít nandanej nárazník, pružiny ani tlumiče já už tam nemám ani výfukovou soustavu
a teď vážně chlapi prosím o radu co to sakra je? vede tam trubka ke svodům není to nějaký předehřev svodů nebo něco podobného? co by se stalo kdybych to odmontoval a hadičky a dráty od toho ucvakal? právě předělávám ty svody z XE a takový opičárny od nich nevedou 

- Přílohy
-
- P1020507.JPG (220.88 KiB) Zobrazeno 1295 x
-
- P1020505.JPG (232.81 KiB) Zobrazeno 1295 x
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
neni to nahodou egr? 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
plus mám ještě dotaz ohledně svodů z XE z jakýho matroše jsou parohy jsou nejspíš nerez protože na ně magnet nefunguje, ale na přírubu se chytne jen abych věděl z čeho udělat tu upravenou přírubu 

nene EGR to není ten je hned na tím
vím protože jsem ho zaslepoval 

tak jeste me napada vhaneni sekundarniho okruhu vzduchu ale muzu kecat
pokud to teda V6 to ma nevim jak tyhle motory..
edit: asi kecam vede tam nejakej podtlak tak jsem sam zvedaavej co to je:D

edit: asi kecam vede tam nejakej podtlak tak jsem sam zvedaavej co to je:D
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
no vede k tomu taková trubka do svodů... a ještě k tomu kdysy vedla gumová hadice a ta byla napojená na takovej velkej černej plastovej šnek a ten po nastarování zněl jak vysavač
tak to šlo hned ven... a ptám se jestli je tohle taky k něčemu nebo jestli to prostě vyhodím... a dráty upálím jen aby mi to neházelo nějakou chybu... 

tak hura to je ten sekundar vzduch, to jen pomaha drivejsimu ohrevu motoru:)takze klidne muzes vyhodit
ja to mam odpojene z prevence:D 

Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- TomC20LET
- Kontaktovat uživatele:
prakticky je to součást egru
můžeš vyhodit i ten vysavač co je pod blatníkem
jen to dělá kraval 

Insignia Sports Tourer full 1.6i Turbo 147kw 2009
paráda to je přesně to co jsem chtěl slyšet... když to teda odpojím nebo spíše ustříhnu nic to dělat nebude?
pánové astraři a kadeťáci prosím o radu z jakýho matroše jsou ty svody z XE? chci už to předělat vše mám rařízený jen nevím jakej matroš sehnat 

cau lidi vim ze to neni opel ale zkusenosti urcite nejake mate
na mondeo jsme daly duplex od ultersportu, jinak je to cele seriove sportovni filtr sel pryc a stejne to mezi 2500 az 3500 otackama rve, viz video jinak ten vyfuk neni vubec slyset, jen mezi temahla otackama
...
blbe je ze to huci i uvnitr..da se s tim neco delat krom toho to zahodit?
http://www.youtube.com/watch?v=mFY05PAo ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

na mondeo jsme daly duplex od ultersportu, jinak je to cele seriove sportovni filtr sel pryc a stejne to mezi 2500 az 3500 otackama rve, viz video jinak ten vyfuk neni vubec slyset, jen mezi temahla otackama

blbe je ze to huci i uvnitr..da se s tim neco delat krom toho to zahodit?

http://www.youtube.com/watch?v=mFY05PAo ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
no jestli ti jde jen o predelani priruby, tak ta je urcite ocelova, ale z ceho jsou presne ty svody, to ti nepovimLordík píše:paráda to je přesně to co jsem chtěl slyšet... když to teda odpojím nebo spíše ustříhnu nic to dělat nebude?pánové astraři a kadeťáci prosím o radu z jakýho matroše jsou ty svody z XE? chci už to předělat vše mám rařízený jen nevím jakej matroš sehnat
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Zdravim, mam jeste otazku ohledne tlaku paliva na motoru 20xe. daval jsem komplet jinou listu s vetsimi vstriky a i budikem na tlak paliva a pri volnobehu mam pouze 2 bary, a i po pridani plynu se to zvedne tak o 0,2. Muže to tedy znamenat ze by uz odchazela pumpa, nebo se mam kouknout nejdrive po necem jinem? prave me zarazilo ze na regulatoru jsou napsany 3 bary.
Diky za rady...
Diky za rady...
Subaru Impreza GT (víkendovka)
regulátor se zkouší, když je z něj odpojená podtlaková hadice. Tlak benzínu by měl být potom ty 3 Bary. Po zapojení podtlaku ,se tlak benzínu v liště mění. jestli to máš jinač, může to být i tím regulátorem. jestli si myslíš že je v háji čerpadlo, tak jednoduše přiškrť zpátečku z pal.lišty a změř tlak na přívodu ,možná bych to změřil i jiným budíkem 

Opel Astra F C20XE
Bleskovka... vnitrni kliky predni vs zadni - Vectra B. Jsou stejne?
C20XE inside
C20XE inside
jsou 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
A to je nerez, nebo pochrom. plast, nebo jak?
C20XE inside
C20XE inside
ja mam origo a to je pochromovanej plast 

je to takovy sprostak no, uz je mam taky doma.. ale tak za tu cenu 

C20XE inside
C20XE inside