resenipokut.cz ?

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
matt

Re: resenipokut.cz ?

Příspěvek od matt »

LiberaleMiguel2
Díky za radu 8) ... Nebyl si náhodou jeden z těch co řešení pokut obhajovali jako dobrou zbraň proti policejní buzeraci ? Promiň ale zrovna to cigáro beru jako velký stupeň policejní buzerace a myslím si že jsem jeden z mála co by platil pokutu za vyhození nedopalku :wink:

AlesiBoss
Je možné že mi ten pohovor mine ? Myslím to tak jestli je možné to skartovat třeba z nedostatku času nebo řešení vážnějších pokut ? Nebo každé správní řízení proběhne i kdyby třeba až za rok ?
Jaká mě tedy čeká pokuta ? Úředník se rozhoduje jestli mi udělit tu tisícovku či nikoliv a nebo taky s výši pokuty může hejbat ? Je pravda když mi ten policajt říkal že jen u správního řízení pokuta začíná na tisícovce ?

Díky moc za odpovědi k tématu nepotřebuji slyšet že jsem debilní kuřák a že poutat bych se měl vždy když sednu do auta :wink: .. Svoji chybu samozřejmě přiznávám ale jde mi jen fakt o tu vysokou částku, která je dle mého nepřiměřená :wink:

Mimochodem když mi šlo o noty (ne rychlost ani alkohol) tak to bylo za tisícovku a to jsem byl ochoten víceméně dát cokoliv a i jsem byl připraven že to jen za tisícovku nebude :wink: .. Nakonec jsem ještě prohodil s policajtama pár slov a rovnou mi říkali že stačila ode mě jediná arogantní poznámka a noty by mi šli do čistírny :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Za správní řízení platíš poplatek 1000Kč + pak většinou ještě pokuta. Podepisoval si něco cajtovi?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

nevavno jsem videl hodne vtipny pripad spravniho rizeni... bohuzel uz jsem nedohledal jak to dopadlo... kazdopadne frajer byl tak hustej, ze pozadoval, aby spravni organ byl zbaven rozhodovaciho prava, nebo se jedna o "zajmovou osobu" na strane policisty, ktera ma za ukol nasypat do mestske pokladny cash :D :D a tudiz neni nestranna :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Kein

Příspěvek od Kein »

crocjirka píše:nevavno jsem videl hodne vtipny pripad spravniho rizeni... bohuzel uz jsem nedohledal jak to dopadlo... kazdopadne frajer byl tak hustej, ze pozadoval, aby spravni organ byl zbaven rozhodovaciho prava, nebo se jedna o "zajmovou osobu" na strane policisty, ktera ma za ukol nasypat do mestske pokladny cash :D :D a tudiz neni nestranna :D
Jestli to je ten samý případ, tak jsem to četl na Dfensovi, kde mu orgán dál přednes, že jsou silnice plné pirátů a on, že je taky pirát a nechce zaplatit ani pokutu, tak pak podal týpek návrh na změnu úředníka pro zaujatost a přímé napojení na pokladu města. Dopadlo to tak, že pokutu nedostal, jak dopadl úředník, to nevím.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

je to mozne...(moc jinych zdroju nectu) :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

matt píše: AlesiBoss
Je možné že mi ten pohovor mine ? Myslím to tak jestli je možné to skartovat třeba z nedostatku času nebo řešení vážnějších pokut ? Nebo každé správní řízení proběhne i kdyby třeba až za rok ?
Jaká mě tedy čeká pokuta ? Úředník se rozhoduje jestli mi udělit tu tisícovku či nikoliv a nebo taky s výši pokuty může hejbat ? Je pravda když mi ten policajt říkal že jen u správního řízení pokuta začíná na tisícovce ?
pohovor te zcela jiste nemine, kdyz nebudes pritomen tak spravni organ rozhodne bez tve pritomnosti a to dopadne zcela jiste v tvuj neprospech. tisicovku nedostanes, pokud spravni organ uzna, ze jsi prestupek nespachal nebo ho respektive nemuze spolehlive dokazat...
už nemám hnujdaj...

Q-Ball

Příspěvek od Q-Ball »

Momentalne to ted poprvé testuju.
Včera mi prisla domu vyzva se složenkou, ze auto jehož jsem provozovatelem stalo v zakazu na trave. Ještě včera vecer jsem to dle instrukci naskenoval a poslal. Zatím cekam na tu plnou moc(mají na to 3dny myslim), tak uvidíme..uz jsem v zivote proyeball vic penez, ale z principu doufam, ze to dopadne tak jak slibujou..zatím mi neprislo ani potvrzeni o precteni ani zadna odpověď, takze bud si davaj na cas a nebo jsem proste jen naletel no :? :lol:
Because all the bitches like it...

Golf mk2 GTI edition one
Golf mk6 GTI

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014012901" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Rudi: chapu to dobre, ze ta firma je podvod? :lol: :lol: Neeeee a co jsem rikal na zacatku? :D

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Ten clanek nema s dfensem nic spolecnyho

viz vyjadreni resenipokut.cz

podvod to rozhodne neni, ten clanek proste a jednoduse lze

REMCALOVÉ A POMLOUVAČI

Dobrý den naši drazí fanoušci a nefanoušci.. Následující post mne přiměla napsat nechuť se už jakkoliv rozčilovat nad lidským chováním zvaném pomlouvačství, remcání a účelové poškozování dobrého jména. V následujících řádcích vložím 2 případy takového jednání, na které jste nás vy, fanoušci, upozornili a závěrem i jeden náš příběh osvětlující možné pohnutky, či podměty těchto pomluvačů, protože jak se říká "Na každém šprochu, je pravdy trochu"...

PŘÍPAD 1
http://30kmh.cz/index.php?topic=325.0" onclick="window.open(this.href);return false;

NAŠE REAKCE
Jménem http://www.resenipokut.cz" onclick="window.open(this.href);return false; řekneme následující.

K obsahu a utváření vašeho vlastního názoru dodáme jménem http://www.resenipokut.cz" onclick="window.open(this.href);return false; článek ze zmiňovaného serveru dfens-cz.com na
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013042402" onclick="window.open(this.href);return false;, který je více než kladnou referencí, ne opakem, jak se v této dle nás účelové diskusi zmiňuje, a fakt, ze pojišťovnou opravdu jsme a to dle ust. § 1 odst. 1 písm. a), zák. č. 363/1990 Sb., tedy že vzájemná pojišťovna provádí činnost nikoli dle českého zákona o pojišťovnictví, ale podle dle čl. 3 odst. 2 Směrnice Evropského pojišťovnictví. Tím, že činnost není dle českého zákona o pojišťovnictví, též nespadá pod dohled ČNB.

Dle nás si zajisté uděláte vlastni obrázek a pochopíte, že pravda má vždy dvě strany mince a v tomto případe může vycházet i z opomenutí povinnosti klienta, který takovouto informaci pustil do světa, protože u http://www.resenipokut.cz" onclick="window.open(this.href);return false; lze na základe smluvních podmínek odstoupit při pochybení klienta od smlouvy a tím i z plnění, což se zatím stalo 3x za celou historii (máme přes 10.000 klientů) a vždy to vycházelo z nevůle domluvit se právě s klientem, který nám nepředal včas požadované podklady (dle smlouvy na to má 3 dny od vyzvednutí) apod - zjednodušeně se říká, že "Nejhorší je srážka s lokomotivou"

Případ 2
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014012901" onclick="window.open(this.href);return false;

NAŠE REAKCE
Dodáme k tomuto, dle mne účelovému článku, který určitě nepochází od rukou nositele jména tohoto blogu, jediné a to článek, který o nás D-FENS sám napsal:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013042402" onclick="window.open(this.href);return false;

Je na každém, aby si udělal svůj názor.. Anonymita umožňuje bohužel beztrestně pomlouvat, nic víc, nic míň, které mnohdy a převážně vychází jen ze zkreslených neobjektivních útržků, jak je na tomto případě vidět..

Také zdůrazníme, že námi poskytované služby jsou předmětem smlouvy, na kterou s námi přistupuje každý klient a jasně z ní pro nás plynou povinnosti a "postihy" - takže i kdybychom neobhájili klienta, což se pravomocně nestalo 27 měsíců u více jak 6.000 přestupků (i v samotné diskusi se jeden účastník pochlubil i přes naladění proti nám, že jsme mu již pár věcí vyřešili ZASTAVENÍM, nikoliv promlčením), zaplatíme vše, myšleno celou pokutu a správní poplatek bez spoluúčasti klienta, a ještě kompenzujeme v hotovosti každý bod a to Kč 1.500,-.

NÁŠ PŘÍPAD
Uvedu zde v rychlosti jeden případ, který hovoří více méně za všechny.

Minulý týden mi volala slečna z infolinky, že ji zkontaktoval nevybíravým způsobem pan C. Po cca hodině jsem se mezi jednáními podíval do mailu a od pana C jsem našel mail plný VELKÝCH písmen, VYKŘIČNÍKŮ a dokonce výhružky, že pokud mu nebude odpovězeno, učiní proti nám právní úkony. Jako vždy jsem tuto reakci obratem předal vedoucímu právního oddělení, který ještě v ten den, jak pan C požadoval, panu C zavolal a toto z toho vyšlo:
- pán si stěžoval, že s ním není komunikováno a že nemá odpověď na své dotazy (jednalo se o výzvu provozovatele, kterou nám předal, řádně, kdy měl zaplatit pokutu xxx,- - to jen pro vaši představu). Jakmile se vedoucí našeho právního oddělení podíval do našich systémů, chyběla nám od pána podepsaná plná moc, která mu byla řádně do 48 hodin od přijetí podkladu zaslána. Toto bylo pánovi do telefonu řečeno a on ze sebe vydal něco ve stylu "Jeee, vidíte, já na to zapomněl".. Jelikož jsme profesionálové, kolega mu řekl v pořádku, ať plnou moc podepsanou v originále donese hned ráno na správní orgán, že tam zítra pošleme svého člověka a ten se se spisem osobně seznámí. Pan C nám toto slíbil. Přišel následující den odpoledne a co se nestalo? Člověk nám ze správního orgánu volá, že plná moc není na místě..

ZÁVĚR
Je na každém z vás, ať si udělá obrázek. Je pravdou, že loni v měsících 10 - 11 jsme měli opravdu velký nápor klientů a jejich požadavků (denně přijímá naše právní oddělení cca 500 mailů pro vaši představu) a stalo se v pár případech, že nebylo na nové podklady reagováno do 2 pracovních dnů a na dotazy spojené s probíhajícími kauzami do 3 pracovních dnů. Pokud nás na to ale klient upozornil, ať už více či méně vybíravým způsobem, bylo mu vždy odpovězeno co nejdříve to bylo možné. Taky řeknu, že bohužel se velmi těžko hledá kvalitní pracovní síla, takže právě sekretariát našeho právního oddělení má bohužel fluktuaci pracovnic skoro jak MLM s parfémy - i z tohoto důvodu nasazujeme námi v posledních 3 měsících vyvíjený nový systém, který vedle upomínek na nečinnost našich zaměstnanců k očím našich vedoucí, bude i automaticky odpovídat na všechny přijaté podklady a to tímto způsobem:

"Děkujeme za váš email, byl přijat a předán ke zpracování.
V případě potřeby naší zpětné vazby budete kontaktováni do 48 hodin od této zpravy.
Dojde-li k prodlení v odpovědi, kontaktujte naše reklamační oddělení na 777 xxx xxx

S přátelským pozdravem"

..protože bohužel denně i na naši infolinku, která je na webu pro nové klienty, volá cca 30 lidí denně stylem "ráno jsem vám poslal podklad, dostali jste jej" a to všude komunikujeme, že na emaily klientů bude odpovídáno právě do 48 hodin..

ZÁVĚR ZÁVĚROVÝ
Je mi jasné, že zde začnou reagovat odpůrci naší služby, maskování PČR, MP, tvůrci oněch dvou článků a jejich přitokávači, zazní zde mnoho pomluv a zkreslených informací, proto se k celé šňůře nebudeme vyjadřovat, necháme to pouze na vás, našich fanoušcích a spokojených klientů, ale kdyby se zde opravdu objevil někdo, kdo je s naším klientským servisem oprávněně nespokojený, může mne bez odkladu kontaktovat na 776 554 445 a slibuji, že se na toto velmi rád podívám, protože to je i pro nás cenná zpětná vazba..

Přeji hezký den
už nemám hnujdaj...

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Já nevim, mě přijde, že ten článek má uplně nulovou vypovídající hodnotu - je tam jen napsaný, že každý kdo si koupí nějakej udělátor na úsporu paliva je kokot (chápu) a stejně tak každej, kdo si uzavře tuhle pojistku...nic, co by osvětilo jejich postupy, praktiky, proč jsou to takový klamári, osobní zkušenosti, atp.

Já se za ně nestavim, to vůbec...celkově mi ta idea přijde na šišku, ale přiznám se, že jsem si díky jistým okolnostem zaplatit na rok pojištění. Řešili za mě jedno velký překročení rychlosti (důvod pojištění, hrozilo odebrání řp zrovna v naprosto nevhodnou dobu) a jedno parkování a v obou případech splnili očekávání. Komunikace je celkem na hovno, to jo a podruhý bych se asi nepojistil, ale účel to splnilo.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

gizmi píše:Rudi: chapu to dobre, ze ta firma je podvod? :lol: :lol: Neeeee a co jsem rikal na zacatku? :D
to bych asi netvrdil 100%, zvlášť, když DF dřív publikovali todle
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013042" onclick="window.open(this.href);return false;

Podle mě to v jistý formě a na jistý přestupky fungovat může, ale nemyslim si, že dokážou obhájit všechno, kor při dnešní 2 letý lhůtě...
VW - Very Wonderful

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Tvl, myslím že Gizmi po přečtení toho článku musel vypadat nějak takhle. :roll:

Obrázek
✠Luftwaffle✠

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Já bych lidi co vysmyslí takovou zhovadilost nechal zavřít :wink: , z morálního hlediska je to na blití. Ale nápad jak dostat z lídí na nějaký čas dost peněz to je dobré :wink: , dobytků co se za to bude schovávat se už určitě našlo dost. Myslím že za hranicema ve vyspělých zemích by takový "podnikatel" zaplakal :wink:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Určitě. Tam na tom západně voni maj totiž všechno lepčí. A nemaj tam tyhlety kmotry, zlodějský podnikatele a silniční pyráti. A minimálně dva tisíce ojro berou všichni. A i záchody v kravině maji!
✠Luftwaffle✠

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

:roll:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Tak to jses tezce vedle, na zapade uplne naopak nikdo nic neplati na miste, vsichni nechavaji vse (samozrejme s vyjimkama) jit do spravniho a nasledne se tam brani s pravnikem za zady... To jen u nas v ČR se na cloveka co se chce branit kouka jako na vychcanka co se za neco schovava :) oproti zapadu jsme tu jedna velka republika ovecek co soli a soli a kdokoliv se ozve, tak je hned bohatej vycuranek ;) fakt nepochopim tohle uvazovani
už nemám hnujdaj...

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Čemu se chceš bránit? Tomu že jedeš jak hovado, neumíš parkovat, máš auto mimo předpisy apod.???? To není obrana ale zhovadilost jak udělat z vyhlášek a zákonů komedii :wink: , já se za svůj život nesetkal s tím, že by policie či úřady jednali nefér, a pokud seš normální člověk tak s každým policajtem,celníkem apod. vyjdeš bez problémů. A pokud se na cestě umíš chovat normálně a vše respektuješ tak jsi v klidu :wink: . Na cestách se pohybuji už přes 12 LET s náběhem hrubo přes 1.000.000km a nikdy jsem se nesetkal s tím, že by mě někdo buzeroval za něco co jsem neudělal. Po 11 letech jsem dostal 1. pokutu na slovensku, v dědině o půlnoci kde byla 50 jsem jel 65, zaplatil jsem 20 euro a držel hudu a krok, s policajty si pokecal asi 15 minut, omluvil se a jel :wink:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Když spachas nejaky trestny cin a skoncis u soudu, stahnes ocas a reknes, ze chces ten nejvyssi trest, protoze jsi to udelal nebo nechas pravnika aby ti domluvil co mozna nejmensi mozny trest (idealne treba jen podminku)? Predpokladam ze prvni moznost... Pokud ne, tak ses pokrytec...
už nemám hnujdaj...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

AlesiBoss píše:Tak to jses tezce vedle, na zapade uplne naopak nikdo nic neplati na miste, vsichni nechavaji vse (samozrejme s vyjimkama) jit do spravniho a nasledne se tam brani s pravnikem za zady... To jen u nas v ČR se na cloveka co se chce branit kouka jako na vychcanka co se za neco schovava :) oproti zapadu jsme tu jedna velka republika ovecek co soli a soli a kdokoliv se ozve, tak je hned bohatej vycuranek ;) fakt nepochopim tohle uvazovani
můžeš mi konkrétně zmínit o jakým západu ty tady mluvíš? já že s pár zápaďákama zkušenost mám a rozhodně to tam nefunguje, tak jak nám tady tvrdíš ty...
VW - Very Wonderful

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

AlesiBoss píše:Když spachas nejaky trestny cin a skoncis u soudu, stahnes ocas a reknes, ze chces ten nejvyssi trest, protoze jsi to udelal nebo nechas pravnika aby ti domluvil co mozna nejmensi mozny trest (idealne treba jen podminku)? Predpokladam ze prvni moznost... Pokud ne, tak ses pokrytec...
znáš rozdíl mezi přestupkem a trestným činem? my o voze, ty o koze...
Naposledy upravil(a) Rudi dne 30 led 2014 13:32, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Nebudu tu dal tuhle diskusi rozvijet, je tady toho 15 stranek a je to porad dokola jak u debilu :) takze se dal vyjadrovat nebudu
už nemám hnujdaj...

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Rudi píše: znáš rozdíl mezi přestupkem a trestným činem?
za oba nasleduje trest v pripade ze se nebranis a prijmes ho, takze zadny rozdil...
už nemám hnujdaj...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

AlesiBoss píše:
Rudi píše: znáš rozdíl mezi přestupkem a trestným činem?
za oba nasleduje trest v pripade ze se nebranis a prijmes ho, takze zadny rozdil...
předem se omlouvám za citaci, což se nemá dle pravidel, ale toto sem si musel zarámovat :potlesk: doufám, že na tom právním oddělení u nich neděláš ty bo přestupek a trestnej čin je sakra rozdíl chlapče :kladivo:
VW - Very Wonderful

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

AlesiBoss píše:Když spachas nejaky trestny cin a skoncis u soudu, stahnes ocas a reknes, ze chces ten nejvyssi trest, protoze jsi to udelal nebo nechas pravnika aby ti domluvil co mozna nejmensi mozny trest (idealne treba jen podminku)? Predpokladam ze prvni moznost... Pokud ne, tak ses pokrytec...
co tady třepeš o trestném činu a soudech? :? :? :? To je nebe a dudy :wink: . S tím zkušenost mám, když jsem v 18ti v obytné zóně při couváni ťukl (5kmh) do paní s kočárkem která mi tam prostě vlítla protože mě neviděla. Bohužel paní byla komplet píčka se známostni v nemocnici ( maminka vrchní sestra, manžel lékař) takže ofiko dle papírů byla polo mrzák s nárokem na důchod. A chtěli max. vytřískat z pojištovny apod. Ty jelikož měly své lékaře ji pak poslali do prdele. Jenže já skončil před soudem za 2x ublížení na zdraví z nedbalosti :wink: . Právníka jsem neměl, u soudu jsem přiznal chybu, všem se omluvil. Soudkyně moc dobře věděla vo co go :wink: . Dostal jsem 12 měsícu podmínku a thats all 8) . Jóoo kdybych byl pan bombarďák a měl právnika a vymýšlel píčoviny tak to asi obseru jinak :mavani: . Ale to je jen tak mimo téma :wink:

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

V rovine toho zda se branit nebo ne ani nahodou, je to uplne stejne, nechapu proc bych mel prijimat trest za nejake domnele prestupky, ktere si policajti vymysli (jako zrovna nedavno kdyz me zastavili, ze jsem udajne jel zakazem vjezdu - nejel) nebo pod. jen abych zapadnul do tech vasich nesmyslnych stahnout ocas a prijmout trest... Velky kulovy tak akorat, pokutu jsem dostal jendou v zivote, jezdim tak nejak jako vetsina slusnejsich ridicu a s policii jednam slusne, presto resenipokut.cz zaplacene mam a kdykoliv ho nebudu vahat vyuzit, i bez nich jsem nikdy nic na miste nepatil, protoze ja naorzdil od ovecek se nebojim vystoupit z davu a branit se... Jo jsem asi debil, ze si nenechavam srat na hlavu a vyuzivam toho, co mi zakon dovoluje...

Ale to jsem hold ja - "chlapec" co nezna rozdil mezi trestnym cinem a prestupkem :) docela me tu bavite kluci
už nemám hnujdaj...

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

takže pokud tedy spácháš přestupek tak potom tedy dle svého tvrzení odmítáš přijmout trest.... 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Tak se braň, to ti nikdo nebere :wink: . Mě to je těžce proti srsti a je to k blití takové "služby" , nezaplatil bych za to ani korunu. To je můj názor. Nehodlám ti to tady spamit :wink: .

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Wesly: takže vlastně pojišťovna lehce prokázala podvod v lékařském posudku a ty sis stejně nechal napařit podmínku ? Todle uvažování jaksi nechápu....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

Otazka je, opravdu jsem ten prestup spachal? V mnoha pripadech ne, uz proto, ze pokud nikoho neohrozujes, neomezujes atd (typicky napiklad konec obce mimo jakoukoliv uastavbua. Rychlost 60km/h - klasickej rejzak kterym si policie naplnuje kvoty) tak neni co trestat... Ale tohle se tu uz taky resilo asi dvacetkrat na prdchozich strankach takze skoda dalsich slov... Zkratka jen odmitam cokoliv resit na miste v afektu ale idealne v zastoupeni (ja zakony neznam tak abych se mohl obhajit) pozdeji pred dalsimi osobami, nic vic
už nemám hnujdaj...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“