On určitě přijde zase s něčím novým
// ale OT slušný, takovejch věcí se tu lidi dozvěděj, na rozdíl od těch druhejch

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Tak po 48mi hodinach od odeslani podkladu jsem jim preposlal znovu stejnej e-mail s prilohou...ted uz je to neco malo pres 3dny od odeslani prvniho e-mailu, zatim nemam ani potvrzeni o precteni toho prvniho ani nic jinyho...takze za me zatim jednani zadne-tudiz nespokojenost...no a uvidime jak moc to maji na haku nebo v cem je fintaQ-Ball píše:Momentalne to ted poprvé testuju.
Včera mi prisla domu vyzva se složenkou, ze auto jehož jsem provozovatelem stalo v zakazu na trave. Ještě včera vecer jsem to dle instrukci naskenoval a poslal. Zatím cekam na tu plnou moc(mají na to 3dny myslim), tak uvidíme..uz jsem v zivote proyeball vic penez, ale z principu doufam, ze to dopadne tak jak slibujou..zatím mi neprislo ani potvrzeni o precteni ani zadna odpověď, takze bud si davaj na cas a nebo jsem proste jen naletel no
 mozna toho maji hodne, ale pro lepsi pocit bych rad mel alespon odpoved od robota, ze prijali moje podklady a at cekam blablabla
 mozna toho maji hodne, ale pro lepsi pocit bych rad mel alespon odpoved od robota, ze prijali moje podklady a at cekam blablabla  no uvidime
  no uvidime
 Já o ničem nevím, ale hádate se tu jak malé holky kvůli kravinám. Každý ať si jezdí jak chce, je to jeho věc, dokud nikoho nesejme. Půjčovat si, cizí kapitál, je logícké, je levnější než vlastní (trocha ekonomie
 Já o ničem nevím, ale hádate se tu jak malé holky kvůli kravinám. Každý ať si jezdí jak chce, je to jeho věc, dokud nikoho nesejme. Půjčovat si, cizí kapitál, je logícké, je levnější než vlastní (trocha ekonomie  ). Tak už toho nechte holky . . .
 ). Tak už toho nechte holky . . . 

Mládí vpřed + autorita 4ever

.. Chci se zeptat.. Když si zítra zakoupím "pojištění" od řešení pokut a dnes jsem jeden přestupek poslal do správního řízení budou ho chtít řešit ? Nebo nejprve musím zaplatit a až po zaplacení posílat přestupky ?
 .. Chci se zeptat.. Když si zítra zakoupím "pojištění" od řešení pokut a dnes jsem jeden přestupek poslal do správního řízení budou ho chtít řešit ? Nebo nejprve musím zaplatit a až po zaplacení posílat přestupky ? 
Nikdy jsem tady ty vlákna nečetl, abych si ušetřil zdraví, ale tohle už je fakt moc i na měGlobus píše:Co se Ti na tom nezdá? Přistoupil na řešení v blokovém řízení, tzn přestupek uznal a pak už nemusí policie nic dokazovat.

A s tím točením na mobil si myslím že taky může přestřelit
 A s tím točením na mobil si myslím že taky může přestřelit  Tuším že tam byly nějaké zákony č. 101/2000Sb,. a taky z.č. 33/2002Sb, o zveřejňování a ochraně osobních údajů ale nejsem si teď úplně jistý. Pakliže někdo natáčí fízla, být fízl, automaticky vytáhnu mobil a využívám stejných práv a natáčím toho druhého
 Tuším že tam byly nějaké zákony č. 101/2000Sb,. a taky z.č. 33/2002Sb, o zveřejňování a ochraně osobních údajů ale nejsem si teď úplně jistý. Pakliže někdo natáčí fízla, být fízl, automaticky vytáhnu mobil a využívám stejných práv a natáčím toho druhého 

Polda je veřejná osoba, natáčet si ho můžeš jak chceš. Naopak řidič veřejná osoba není a navíc je nahrávání bez jeho souhalsu výslovně zakázáno zákonem, na rozdíl od policajtů. Ve zbytku s tebou souhlasím, jenže fízlové neznají vyhlášku, jejíž dodržování tak vehementě hlídají a tak se do toho často sami zamotají. Vždyť tam jsou v drtivé většině případů kluci, co sotva vyšli střední školu a absolutně nemají vztah k tomu povolání a přehled už vůbec ne. Oni si pořád myslí, že zastupují STB. Nebo jste snad někdy slyšeli od policajta "Pane řidiči, podle toho a toho zákona jste podezřelý z toho a toho přestupku a podle toho a toho zákona sním můžete, nebo nemusíte souhlasit, podpisem protokolu o přestupku souhlasíte s přestupkem bla bla bla..." Ne...to je vždycky "Pane řidiči víte čeho jste se dopustil? To je pokuta za 2000 a body, tohle podepište..." a už se fízl veze, protože řidič se začne vyptávat, kde polda jisto jistě ztroskotá... Je tak těžké, si tu vyhlášku alespoň párkrát přečíst? Žádná právničina to není.F.l.a.n.e.l. píše:Nikdy jsem tady ty vlákna nečetl, abych si ušetřil zdraví, ale tohle už je fakt moc i na měGlobus píše:Co se Ti na tom nezdá? Přistoupil na řešení v blokovém řízení, tzn přestupek uznal a pak už nemusí policie nic dokazovat.
Hlavně se těm policajtům divím. Dopustil jste se toho a toho nebo jste důvodně podezřelý ze spáchání přestupku toho a toho. Souhlasíte nesouhlasíte a je to.
Pokuta nebo oznámení a hotovo. Co to má za smysl se s někým vybavovat?
A s tím točením na mobil si myslím že taky může přestřelit
Tuším že tam byly nějaké zákony č. 101/2000Sb,. a taky z.č. 33/2002Sb, o zveřejňování a ochraně osobních údajů ale nejsem si teď úplně jistý. Pakliže někdo natáčí fízla, být fízl, automaticky vytáhnu mobil a využívám stejných práv a natáčím toho druhého

, kámoše chytil superb 177km/h na dálnici
, kámoše chytil superb 177km/h na dálnici  3 body a 3tis tak to vzal do správního, jelikož sem Pražák tak u nás se to dá zařídit i jinak, ale přestupek se stal na moravě.
 3 body a 3tis tak to vzal do správního, jelikož sem Pražák tak u nás se to dá zařídit i jinak, ale přestupek se stal na moravě.  
 to je mazec.... 177 a on se brání jak malej kluk
  to je mazec.... 177 a on se brání jak malej kluk